wu 21.09.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Malcia a kaj Twój ziewnik bo mnie error wyskakuje:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.09.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 O, znowu jestem nie w temacie. Nie wiem, co to BD budujemy dom .... .. a Ty jesteś tu ... i jestem sure, że reszta się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.09.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Malcia a kaj Twój ziewnik bo mnie error wyskakuje:jawdrop: ...nie wiem ... nie jestem Malcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 spoko Gwoździku tylko u Malci w stopce linka nie działa bo Twój wpis w Jej ziewniku znalazłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.09.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 działa działa .... tylko Brat ma prawa administratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 poszedłem za Tobą .... ... ze wstydem ....bo dawno mnie tam nie było .... Ty ze wstydem to ja już powinnam spłonąć, bo ponad dwa lata tam nie zaglądałam Malcia a kaj Twój ziewnik bo mnie error wyskakuje:jawdrop: bo po takim czasie nieużywania samo zdycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.09.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Co było to nie jest ... Dlatego jutro opiszę bez tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) To ja poczekam, bo już prawie jutro EDIT Niewątpliwie już jest jutro, a tu żadnej prawdy, ani tej najprawdziwszej, ani najmojszej, ani najtwojszej....nie ma nic Edytowane 21 Września 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Gwoździk no dooooooooobre to bez tajemnic:rotfl: a jakbyście mieli zbyt duży problem bez problemu chętnie przygarnę jakąś jedną bezradną i też mi na długo starczy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.09.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 .... jakbyście mieli zbyt duży problem bez problemu chętnie przygarnę jakąś jedną bezradną .... masz jak w banku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 już się cieszę ja muszę dziewczynom dżemik malinkowy posłać bo obiecałam a ciągle coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.09.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 no wlasnie, a ja chora czekam:mad: (to do wuni) czesc dziobek (to do gwozdzika) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Kilka aukcji i po Twoim problemie! Wusia, byłaś pierwsza, więc ja się nie będę przymawiała o nalewkę u Gwoździka, ale za to wproszę się do Ciebie na degustację. Dużo nie zdegustuję sama, a Andrzej będzie kierowcą, więc się nie bój. Tak z ciekawości zdegustuję, bo sobie posadziłam czarny bez i muszę wiedzieć, czy warto iść w ślady Gwoździka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 TAR-cia:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 łoooooooooooo matko Gwoździk toż ja po piętach całować Cię będę musiała:rotfl: nie dość że nalewka to jeszcze i Agdusia z Andrzejem bosssssssko:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Ino musisz poczekać aż nalewka dojrzeje. PS. Nie wiedziałam, że Gwoździk jest Twoją matką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 poczekam ja cierpliwa jezdem:rotfl: to był zwrot grzecznościowy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.09.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 już się cieszę .... cieszę się, że będziesz się cieszyła kilka miesięcy czesc dziobek .... cześć .... podobno lubisz kisiel ..... ( niewtajemniczeni powinni udać się do komentów TARki) Kilka aukcji i po Twoim problemie! jest to jakaś myśl .... matko Gwoździk ... co chcesz synu ???? ... Nie wiedziałam, że Gwoździk jest Twoją matką! .... to są właśnie tajemnice Forum .... a tu jest bez tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 no teraz ja się zdziwiłam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.09.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 .... cześć .... podobno lubisz kisiel ..... ( niewtajemniczeni powinni udać się do komentów TARki) u mnie jakos tak zrobilo sie kisielowo-lodowo-alkoholowo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts