Gagata 01.10.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ja mam jeszcze, w tym samym miejscu co WYSIWYG zaznaczoną opcję: Wyłącz ulepszone przesyłanie załączników.Może tu coś na rzeczy jest.? Choć byłoby dziwne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Mam tak samo. A zdjęcia wyglądają inaczej. Właśnie niby załadowałam zdjęcie z kompa. Nie widzę go i nie wiem, czy to, co piszę, będzie pod zdjęciem, czy nad nim. Zmieniać rozmiaru też nie mogę, bo zdjęcia nie ma. Pokaże się dopiero, kiedy opublikuję wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.10.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 próba - z kompa najpierw zamiast wgranego zdjęcia dostałam komunikat coś w tym stylu: próba założenia nowej grupy nie powiodła się, spróbuj ponownie ale teraz zdjęcie jest, ale zamiast 600x400 pokazuje się miniaturka, tyle, że w zaawansowanej edycji mam podgląd na to maleństwo a tu z ImageShacka http://imageshack.us/a/img513/7126/bukiet600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.10.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 A teraz to samo zdjęcie róży tyle, że z ImageShacka http://imageshack.us/a/img515/3145/roze600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Znaczy każdy ma inaczej! A z ImageShackiem nie chce mi się już bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.10.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 A co z nim nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Nic do niego nie mam, ale nie chce mi się wklejać zdjęć na IS, a potem tutaj. Kiedyś, gdy prowadziłam dziennik i wrzucałam mnóstwo zdjęć, nie miałam innego wyjścia, potem się rozleniwiłam, bo dało się wrzucać prosto z kompa. DO dobrego łątwo się przyzwyczaić... No nie chce mi się i motywacji nie mam, bo budowa skończona, a urządzanie to teraz małe kroczki i nie ma się czym chwalić - tu szafeczka, tam półeczka, coś przemalowane, przestawione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.10.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 chyba, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.10.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ale to DZIAŁA, tylko cos z ustawieniami masz Agdus nie tak... Ale co?? Może inna przeglądarka? Kiedyś Ty mi pomogłas z fotami to teraz się chcę odwdzięczyć...:yes: Gosiek, jak w edycji dwa razy klikniesz na fotkę ( w trybie edycji) to pojawi się możliwość powiększenia wstawionego z kompa zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.10.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 (edytowane) sprawdzamy Gagatke [ATTACH=CONFIG]139714[/ATTACH] Edytowane 3 Października 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.10.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 nic z tego. albo jestem za glupia albo moze za madra:cool: w trybie edycji posta dalej takie male byle co sie pojawia. jesli po wyslaniu klikne na nie to dopiero sie powieksza. a na jaki grzyb mi to, wole na stronie ogladac. i mi nie dziala tez "przeszukaj temat" teraz zamiast szukac w temacie / watku to przerzuca na ogolne forum i wyszukiwarke i pojawia sie srylion innych watkow. a bylo tak fajnie wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.10.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 TARcia - musisz w tym trybie edycji kliknąć DWA RAZY. Ja tez tego najpierw nie wiedziałam, klikałam i nic. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aukcja dla Stefka i Damiana - zajrzyjcie, proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.10.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 TARcia - musisz w tym trybie edycji kliknąć DWA RAZY. Ja tez tego najpierw nie wiedziałam, klikałam i nic. :yes: no edytuje posta, klikam zdjecie 2 razy i ni huhu, nic mi nie wyskakuje. moze jakas instrukcja pismem obrazkowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 A ja najeżdżałam kursorem na zdjęcie i w lewym górnym rogu pojawiał się ołówek. Chyba klikałam na niego i wtedy otwierało się okno, w którym mogłam wybrać wielkość zdjęcia. Czyżby każdy miał inne forum?Teraz mam firefoxa. To możliwe, żeby on był winien? Lepiej nie, bo go lubię, a nie lubię, i to bardzo, zmieniania przeglądarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.10.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 ....upa blada - przy szybkiej odpowiedzi nie widać nic, przy zaawansowanej zdjęcie widać ale ołówka już nie i też mam Firefoksa ale przyznaję, że od wczoraj coś się zmieniło inne okienko wyskakuje przy kliknięciu ikonki obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 ja mam ie i tez nie pokazuje sie olowek , wiec raczej nie wina przegladarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.10.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 O właśnie a teraz pokazało się zdjęcie wklejone przy szybkiej edycji, którego nie było widać wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.10.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.10.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 To poszło przed chwilą z mojego kompa w Firefoxie...Chmmm...Robię tak: Edycja zwykła (nie wchodzę w zaawansowaną)/Insert image poprzez wcisnięcie "obrazka z drzewkiem"/Wybieram opcję From Computer/Wchodze w Przeglądaj/wybieram fotkę z kompa/Klikam Upload file/Mam obrazek w trybie edycji - najeżdżam na niego i klikam dwukrotnie (jak np. przy otwieraniu foldera)/Otwiera mi się "Image settings" i do wyboru m.in. rozmiar obrazka - ja wybrałam Medium/Zatwierdzam.The end. Ołóweczek był poprzednio ale już go nie ma...... No i muszą być te ustawienia w Profilu co powyżej, bo u mnie to wszystko zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts