TAR 03.10.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 (edytowane) dobra u mnie nadal nie dziala, dziala tylko do momentu uploadowania, on ladnie sie laduje ale potem nie da sie edytowac. jakie w takim razie maja byc ustawienia profilu, ja mam zaawansowane wysiwygi. Edytowane 3 Października 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 To poszło przed chwilą z mojego kompa w Firefoxie... Chmmm... Robię tak: Edycja zwykła (nie wchodzę w zaawansowaną)/Insert image poprzez wcisnięcie "obrazka z drzewkiem"/Wybieram opcję From Computer/Wchodze w Przeglądaj/wybieram fotkę z kompa/Klikam Upload file/Mam obrazek w trybie edycji - najeżdżam na niego i klikam dwukrotnie (jak np. przy otwieraniu foldera)/Otwiera mi się "Image settings" i do wyboru m.in. rozmiar obrazka - ja wybrałam Medium/Zatwierdzam. The end. Ołóweczek był poprzednio ale już go nie ma...... No i muszą być te ustawienia w Profilu co powyżej, bo u mnie to wszystko zmieniło. O kurczaki!!! Sprawdziłam!!! Działa!!! Gagata - jesteś WIELKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Matko złota! Słowo honoru Wam daję - pierwszy raz w życiu wstawiłam na fm zdjęcie prosto z HD! Do tej pory NIGDY nie otwierała mi się ta opcja! W ogóle!!! Jestem w szoku i pozostaję w czołobitnym podziwie dla Gagatki!!! Widać, kto z fotografią ma sporo wspólnego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 no to ja jestem za madra, mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.10.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 To poszło przed chwilą z mojego kompa w Firefoxie... Chmmm... Robię tak: Edycja zwykła (nie wchodzę w zaawansowaną)/Insert image poprzez wcisnięcie "obrazka z drzewkiem"/Wybieram opcję From Computer/Wchodze w Przeglądaj/wybieram fotkę z kompa/Klikam Upload file/Mam obrazek w trybie edycji - najeżdżam na niego i klikam dwukrotnie (jak np. przy otwieraniu foldera)/Otwiera mi się "Image settings" i do wyboru m.in. rozmiar obrazka - ja wybrałam Medium/Zatwierdzam. The end. Ołóweczek był poprzednio ale już go nie ma...... No i muszą być te ustawienia w Profilu co powyżej, bo u mnie to wszystko zmieniło. u mnie nici z tego zdjęcie tylko załączone, wcześnie go nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 no wlasnie u mnie tak samo, robie zgodnie z instrukcjavdo momentu uploadowania jest tak jak pisze Gagacia a dalej nici, po kliknieciu dwukrotnym na zdjecie nic sie dalej nie dzieje, nie otwiera sie zadne pole do edycji i zmiany formatu zdjecia. hmm co jest nie tak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Powiem Wam. Za krótko czekacie po prostu! Net dzisiaj strasznie muli, ot i wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 kurcze u mnie też z kompa dowolna wielkość i rozmieszczenie na stronie po podwójnym kliknięciu w ustawieniach mam tego WYWISIGA włączonego i przesyłanie ulepszone i idzie jak burza:) co widać u mnie na obrazku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.10.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 kurcze u mnie też z kompa dowolna wielkość i rozmieszczenie na stronie po podwójnym kliknięciu w ustawieniach mam tego WYWISIGA włączonego i przesyłanie ulepszone i idzie jak burza:) co widać u mnie na obrazku;) Kiedy nie widzę żadnego obrazka , ale net bardzo mi się ślimaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Gosia u mnie on ten obrazek jest:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.10.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Gosia u mnie on ten obrazek jest:lol: czary mary u mnie nie ma, gdy odpowiadam z cytatem, to nawet jeśli wolny net nie wyświetla to mam ścieżkę do adresu pod którym zdjęcie jest zapisane, a w Twoim poście nic takiego nie widzę to gdzie to zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 u mnie w komentach Gosiu jest:rotfl: nie wklejałam u Gwoździka tylko u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 To poszło przed chwilą z mojego kompa w Firefoxie... Chmmm... Robię tak: Edycja zwykła (nie wchodzę w zaawansowaną)/Insert image poprzez wcisnięcie "obrazka z drzewkiem"/Wybieram opcję From Computer/Wchodze w Przeglądaj/wybieram fotkę z kompa/Klikam Upload file/ ......... Do tego miejsca mam tak samo, ale........... Mam obrazek w trybie edycji ............. nie mam obrazka w trybie edycji ani żadnym innym - pokazuje się dopiero po opublikowaniu wpisu.............. - najeżdżam na niego i klikam dwukrotnie (jak np. przy otwieraniu foldera)/Otwiera mi się "Image settings" i do wyboru m.in. rozmiar obrazka - ja wybrałam Medium/Zatwierdzam. The end. Ołóweczek był poprzednio ale już go nie ma...... No i muszą być te ustawienia w Profilu co powyżej, bo u mnie to wszystko zmieniło. I nawet nie mogę napisać niczego pod zdjęciem, bo go nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 u mnie nici z tego zdjęcie tylko załączone, wcześnie go nie widziałam Łączę się w bólu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Edycja zwykła (nie wchodzę w zaawansowaną)/Insert image poprzez wcisnięcie "obrazka z drzewkiem"/Wybieram opcję From Computer/Wchodze w Przeglądaj/wybieram fotkę z kompa/Klikam Upload file/Mam obrazek w trybie edycji - najeżdżam na niego i klikam dwukrotnie (jak np. przy otwieraniu foldera)/ do tej pory mam tak samo i widze podglad obrazka (w przeciwienstwie do Agdusi ktora nie ma podgladu) Otwiera mi się "Image settings" i do wyboru m.in. rozmiar obrazka - ja wybrałam Medium/Zatwierdzam. The end. po kliknieciu zdjecia nic mi sie dodatkowego nie otwiera, zadne okienko, nic ustawienia mam wysiwyg i opcja ulepszone przesylanie zdjec. badziew jakis i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.10.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Szkoda światła.... poszłam do ImageShacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 No kurczę, niech się to rozwiąże, bo mam zamiar wyprodukować fanty na loterię i jak zdjęcia wkleję? Taż ja nawet nie pamietam hasła do mojego konta na ImageShacku! Ba, nicka nie pamiętam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2012 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Załóż sobie nowe konto, stare już było tak przepełnione, że nie mogłam już zdjęć dodawać Tylko o ile pamiętam potrzebny jest i nowy e-mail ale to też żaden problem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2012 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 noż oczom nie wierzę, chyba ktoś czyta ten wątek, bo i u mnie ta instrukcja Gagaty zadziałała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 łoooooo Gosia jakie to ładne co to za cudo:jawdrop: TAR-cia a może Ty okienka jakieś masz poblokowane albo co i nie wyskakuje Ci to okienko z przestawianiem wielkości:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts