jamles 14.12.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 A czemu akurat toyotą? http://www.youtube.com/watch?v=2iTln_kCc9c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Fajnie masz - weekend trwający od soboty do wtorku! Jamles, wiedziałąm, że to musi o reklamę chodzić. Nie miałam szans jej znać, bo posiadam cudowną umiejętność nieprzyswajania reklam w najmniejszym stopniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 No to chyba i dla mnie ten koniec odwołany, bo ja bardzo chcę Toyotą jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 To przy okazji odwołaj dla nas też, chociaż mnie Toyota nie kusi. Kiedy już nie będzie nam potrzebna siedmioosobowa Renia, to ja z radością wrócę do Skody. Mam sentyment do tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 19.12.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Witam uwielbiam ludzi z takim poczuciem humoru. Świetny dziennik, jak tylko czas pozwoli to przeczytam od deski do deski. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.12.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2iTln_kCc9c obejrzałem od dechy do dechy .... fajne... Uczę się dalej Fajnie masz - weekend trwający od soboty do wtorku! nie wqurzaj mnie .... ...bo ja bardzo chcę Toyotą jeździć LaToya też jest niezła .... Witam uwielbiam ludzi z takim poczuciem humoru. Świetny dziennik, jak tylko czas pozwoli to przeczytam od deski do deski. Pozdrawiam Cześć doranna.... Twoje słowa "doranny" przyłóż :) Przyjdź jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.12.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 obejrzałem od dechy do dechy .... fajne... Uczę się dalej ... mo być .... ucza sie dalij ale sie ucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.12.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 jak godosz.... to idzie sie skulać ze śmiychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 pojętny uczeń Ja przez 4 lata liceum i 2 lata pracy, nie ogarnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 czolko wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 nie wqurzaj mnie .... Lubię powkurzać! LaToya też jest niezła .... Nie mylić z toytoyem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.12.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 ...Ja przez 4 lata liceum i 2 lata pracy, nie ogarnęłam ja w szkole średniej też nic nie ogarniałem .... za młody byłem czolko wszystkim widać, że Tarcia nadaje z ....Zachodu .... Wschodu ..... Poł.... położę się i pomyślę .... Nie mylić z toytoyem ..a czemu nie .... ????? .... może lepiej nie, bo Braza się wkurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 z pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.12.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 pół Koninianka pół Kołowianka pół Turenianka ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 północna i cala wybrzeżanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.12.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 no to tak jak ja ..... za dawnych czasów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Sorry że się tak wetnę w tę miłą pogawędkę, ale... Jako, że u Ciebie w Dzienniku trochę więcej tekstu niż u mnie;) Poczytałam na raty i przyznaję nie wszytsko.Ale poznałam Gwoździkową, Wacusie a nawet Czaplę -Tirówkę.Pogapiłam się na świetne zdjęcia.Pośmiałam pod nosem ("co się tak cieszysz do kompa?" - to mój dowcipny mąż). To się jeszcze wetnę pewnie czasem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 no to tak jak ja ..... za dawnych czasów:) moj ci Ty:p;) Sorry że się tak wetnę w tę miłą pogawędkę, ale... Jako, że u Ciebie w Dzienniku trochę więcej tekstu niż u mnie;) Poczytałam na raty i przyznaję nie wszytsko. Ale poznałam Gwoździkową, Wacusie a nawet Czaplę -Tirówkę. Pogapiłam się na świetne zdjęcia. Pośmiałam pod nosem ("co się tak cieszysz do kompa?" - to mój dowcipny mąż). To się jeszcze wetnę pewnie czasem:) tylko szkoda, ze juz prawie nic tam nie pisze nasz gospodarz:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 ..a czemu nie .... ????? .... może lepiej nie, bo Braza się wkurzy Nie wiem dlaczego Braza ma się wkurzyć ale ja moją toyotkę 4runner nazywam czasem tojtojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Braza JESZCZE nie ma toyotki, wiec podchodzi do niej poważniej i z namaszczeniem. Na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts