rasia 26.12.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Gwozdku, Pinesko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.12.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Dziękuję Wszystkim za życzenia .... Pominiętym przeze mnie życzę Wszystkiego Dobrego .... no i zdrowia ... Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 27.12.2012 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Wszystkiego dobrego... Poświęciłem sporo czasu, za który dodatkowo zapłaci mi mój pracodawca na poznanie Gwoździkowej historii. Jako, że jestem facetem komplementów facetowi prawić nie będę... Samoświadomość tworzenia rzeczy niezwykłych niech Autorowi wystarczy... No i cholera wreszcie wiem skąd ten nick z ocynkiem... Na przeczytanie wszystkich komentów mojego pracodawcy nie stać, ale co nieco jako wolontariusz okiem przeciągnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.12.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 szacun Carver - za poświęcenie swojego cennego czasu i wbicie się w historię Gwoździkowej .... no i szacun dla pracodawcy, że Ci jeszcze za to zapłaci ... Ty to masz dobrze PS. a taki ocynkowany to ja nie jestem .... czasami we mnie "rdza" siedzi.... u innych nazywana diabłem Miło, że wpadłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 27.12.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Miało być ozięble i po "męsku" w pierwszym poście. Teraz to już będzie normalnie Szacun za porwanie się na zakup fabryki. Jak ja bym chciał mieć taką halę... Ile pracowni tam by powstało... Gdzieś podskórnie czuję znaczące podobieństwo w postrzeganiu świata. Ocynk jest tylko warstwą ochronną, każdy facet ma na sobie trochę takiej powłoki. Czasem jednak musi zasiąść do bębnów, czy czegoś, co tam go w środku "uwiera". U mnie jest ten problem, że się skupić nie mogę. Zbyt wiele tego... Może z wiekiem się to ustabilizuje? A rdza to też dobra rzecz- wiesz co Cię gryzie, takie Lucy Phere No więcej się wywnętrzał nie będę, bo informacje o znaczeniu strategicznym ujawniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.12.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 pozdrowienia z Białorusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.12.2012 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 ... Gdzieś podskórnie czuję znaczące podobieństwo w postrzeganiu świata. .... ... no wreszcie .... bo poza Jamlesem to ja tutaj tylko z kobitami rozmawiam .... Skłamałbym, gdybym powiedział, że mi to przeszkadza .... ale cały czas staram się (kurde, napisałem sram, ale poprawiłem) aby nie przywarło do mnie słowo "bawidamek" .... pozdrowienia z Białorusi Mińsk to Mińsk .... .... a to, że Mazowiecki, to skąd mogłem wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 27.12.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 -A to nie wolno z babeczkami gadać? Bo forum wysoce specjalistyczne? Bo fachofców pełne? Babeczki są przynajmniej nieograniczone w swym myśleniu, jak co niektórzy "specjaliści". No ileż można o betonie, instalacjach i efektywnym spalaniu obornika. W niektórych działach, to grupy terrorystyczne o podłożu ideologicznym mogłyby rekrutować swoich żołnierzy. Za bawidamka się nie mam. Wśród facetów ciężko znaleźć gości z poczuciem humoru i zainteresowaniach szerszych niż polski futbol. Wszystko jakieś takie napuszone, żadnego dystansu... A tu ekipa na odpowiednim poziomie, wystarczy komenty poczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.12.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 setki razy jechałam tą trasą, a dopiero wczoraj zauważyłam tablicę :Łódź 216, Mińsk Maz. 350, Gdańsk nie pamiętam , pięćset coś chyba Bawidamek...bauhahahahaha...no wiele można o Tobie powiedzieć, ale to chyba ostatnia "inwektywa", która przyszła by mi do głowy Gdzieś podskórnie czuję znaczące podobieństwo w postrzeganiu świata. .... no ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Bawidamek...bauhahahahaha...no wiele można o Tobie powiedzieć, ale to chyba ostatnia "inwektywa", która przyszła by mi do głowy Tym bardziej, że to by sugerowało obecność jakichś "damek"... Jedyna, jaką znam, to mój rower... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.12.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 mój rower nawet damką nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.12.2012 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Babeczki są przynajmniej nieograniczone w swym myśleniu, jak co niektórzy "specjaliści". ............ ... z naciskiem na nieograniczone .... one qrwa wszystko wiedzą lepiej ...Bawidamek...bauhahahahaha...no wiele można o Tobie powiedzieć, ale to chyba ostatnia "inwektywa", która przyszła by mi do głowy Święta za pasem .... no to Bóg Zapłać ... Tym bardziej, że to by sugerowało obecność jakichś "damek"... Jedyna, jaką znam, to mój rower... odezwała się wreszcie korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.12.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 mój rower jest jednym pedałem ... reszta zardzewiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.12.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 qurna nie mam roweru:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 A ja mam dwa!!!Pierwszy kupiłam podczas studiów za ryjowe, jest damką, ma duuużo lat i lepiej się na niej jeździ niż na nowszym pseudo-góralu. Jak to zrobiłeś, że ten jeden pedał ocalał? Może opatentujesz środek przeciw rdzewieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.12.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 ... Jak to zrobiłeś, że ten jeden pedał ocalał? Może opatentujesz środek przeciw rdzewieniu? ... nie wiem jak .... A co najgorsze, nie opatentowałem ..... może teraz bym żył z kilkunastu diet poselskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.12.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 qurna nie mam roweru:oops: ja też .... tzn. mam ale jakby ich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.12.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 ... no wreszcie .... bo poza Jamlesem to ja tutaj tylko z kobitami rozmawiam to sie futrzak pogniewa, ze go za kobite biora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 27.12.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Gwoździk ocynk Ci z roweru oblazł? U mnie auta rdzewieją, szczególnie ten mały srebrny osiołek. Rower też mam, ale w szopie rdzewieje. Damka to to nie jest, jakieś takie góralowate, ale nie gadam z pedałami, tudzież innymi częściami rowerowemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.12.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Gwoździk ocynk Ci z roweru oblazł ?/QUOTE] .... nie tylko ... ale nie będę o tym mówił na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts