Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystkiego dobrego...

Poświęciłem sporo czasu, za który dodatkowo zapłaci mi mój pracodawca na poznanie Gwoździkowej historii. Jako, że jestem facetem komplementów facetowi prawić nie będę... Samoświadomość tworzenia rzeczy niezwykłych niech Autorowi wystarczy...

No i cholera wreszcie wiem skąd ten nick z ocynkiem...

Na przeczytanie wszystkich komentów mojego pracodawcy nie stać, ale co nieco jako wolontariusz okiem przeciągnę.

:D

szacun Carver - za poświęcenie swojego cennego czasu i wbicie się w historię Gwoździkowej :)

.... no i szacun dla pracodawcy, że Ci jeszcze za to zapłaci ... Ty to masz dobrze ;)

PS. a taki ocynkowany to ja nie jestem .... czasami we mnie "rdza" siedzi.... u innych nazywana diabłem ;)

Miło, że wpadłeś

Miało być ozięble i po "męsku" w pierwszym poście. Teraz to już będzie normalnie :)

Szacun za porwanie się na zakup fabryki. Jak ja bym chciał mieć taką halę... Ile pracowni tam by powstało... ;)

Gdzieś podskórnie czuję znaczące podobieństwo w postrzeganiu świata. Ocynk jest tylko warstwą ochronną, każdy facet ma na sobie trochę takiej powłoki. Czasem jednak musi zasiąść do bębnów, czy czegoś, co tam go w środku "uwiera". U mnie jest ten problem, że się skupić nie mogę. Zbyt wiele tego... Może z wiekiem się to ustabilizuje? A rdza to też dobra rzecz- wiesz co Cię gryzie, takie Lucy Phere :D

No więcej się wywnętrzał nie będę, bo informacje o znaczeniu strategicznym ujawniam...

...

Gdzieś podskórnie czuję znaczące podobieństwo w postrzeganiu świata. ....

... no wreszcie .... bo poza Jamlesem to ja tutaj tylko z kobitami rozmawiam .... Skłamałbym, gdybym powiedział, że mi to przeszkadza .... ale cały czas staram się (kurde, napisałem sram, ale poprawiłem) aby nie przywarło do mnie słowo "bawidamek" .... ;)

pozdrowienia z Białorusi ;)

Mińsk to Mińsk .... ;) .... a to, że Mazowiecki, to skąd mogłem wiedzieć :no:

-A to nie wolno z babeczkami gadać? Bo forum wysoce specjalistyczne? Bo fachofców pełne?

Babeczki są przynajmniej nieograniczone w swym myśleniu, jak co niektórzy "specjaliści". No ileż można o betonie, instalacjach i efektywnym spalaniu obornika. W niektórych działach, to grupy terrorystyczne o podłożu ideologicznym mogłyby rekrutować swoich żołnierzy.

Za bawidamka się nie mam. Wśród facetów ciężko znaleźć gości z poczuciem humoru i zainteresowaniach szerszych niż polski futbol. Wszystko jakieś takie napuszone, żadnego dystansu... A tu ekipa na odpowiednim poziomie, wystarczy komenty poczytać... ;)

setki razy jechałam tą trasą, a dopiero wczoraj zauważyłam tablicę :Łódź 216, Mińsk Maz. 350, Gdańsk nie pamiętam , pięćset coś chyba :oops:

Bawidamek...bauhahahahaha...no wiele można o Tobie powiedzieć, ale to chyba ostatnia "inwektywa", która przyszła by mi do głowy :lol2:

Gdzieś podskórnie czuję znaczące podobieństwo w postrzeganiu świata. ....

no ja też :)

Babeczki są przynajmniej nieograniczone w swym myśleniu, jak co niektórzy "specjaliści". ............

... z naciskiem na nieograniczone .... one qrwa wszystko wiedzą lepiej ;)

...Bawidamek...bauhahahahaha...no wiele można o Tobie powiedzieć, ale to chyba ostatnia "inwektywa", która przyszła by mi do głowy

Święta za pasem .... no to Bóg Zapłać ... :no:

Tym bardziej, że to by sugerowało obecność jakichś "damek"... Jedyna, jaką znam, to mój rower...

odezwała się wreszcie korekta :no:

A ja mam dwa!!!

Pierwszy kupiłam podczas studiów za ryjowe, jest damką, ma duuużo lat i lepiej się na niej jeździ niż na nowszym pseudo-góralu.

Jak to zrobiłeś, że ten jeden pedał ocalał? Może opatentujesz środek przeciw rdzewieniu?

Gwoździk ocynk Ci z roweru oblazł? U mnie auta rdzewieją, szczególnie ten mały srebrny osiołek. Rower też mam, ale w szopie rdzewieje. Damka to to nie jest, jakieś takie góralowate, ale nie gadam z pedałami, tudzież innymi częściami rowerowemi ;)