carver 27.12.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Lepiej nie mów, bo Ci zamiast OCYNKOWANY wstawią PRZYRDZEWIAŁY... Umowa stoi w Nowym Roku dojdzie do wymiany ładunków. A teraz idę spać, bo już wymiękam po nocce w pracy... Czymta się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 znaczy ja bym się tak jeszcze w tą nader uprzejmą męską dyskusję wcięła i nieśmiało zauważyła że babeczki to dopiero na Wielkanoc będą z lukrem i cukrem pudrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.12.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 czyli chcesz powiedzieć... że ..... babeczki z lukrem to na Wielkanoc .... a baby na co dzień ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 a gdzież tam;) na co dzień są Damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.12.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 przypomniał mi się kawał ..... końcówkę tylko przytoczę ... "Mamusiu .... bawimy się jak damy .... ... a jak nie damy .... to się nie bawimy .... " a teraz spadam .... ... bo zardzewieję na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 widzisz Gwoździk jak Ty logicznie myślisz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 28.12.2012 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Gwoździk jak myślisz ile wyszłoby nalewki z bzu czarnego posadzonego na 2,5ha pola? Wydajność przewidywana ok 35t owoców z całości póki co. Mam takie pole sąsiada za płotem. Może nawet je odkupię... Ciekawe ile by zajęło wypicie takiej nalewki... i ile całe forum by po tej nalewce trzeźwiało... Edytowane 28 Grudnia 2012 przez carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 wyszloby duzo a masz tyle gorzalki na przerob? z konsumcja mysle nie byloby problemu :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Gwoździk o matko z córką do kupy jakie piękne rzeźby Pinezki, przekaż żonie wyrazy najwyższego uznania:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 widzisz Gwoździk jak Ty logicznie myślisz:lol2: czasami ... ja jestem wypaczony .... zawsze, zanim uderzę ... pałką .... myślę, gdzie uderzyć .... logiki tu nie ma ... tylko rytm Gwoździk jak myślisz ile wyszłoby nalewki z bzu czarnego posadzonego na 2,5ha pola? ... ... wyszłoby .... tak na oko .... zajefajna składnica nalewki ... PS. nawet Chińczycy by kupili z konsumcja mysle nie byloby problemu ... to pewne ... Gwoździk o matko z córką do kupy ... ...uwielbiam Twoje "wstępniaki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 aaaaaaaaaaaaa bo ja zawsze dobrze zaczynam z końcem różnie bywa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 poniewaz mam dwie lewe do wszelkich prac artystycznych szanuje kazdego kto takie cuda potrafi, wiec SZACUN dla pinezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 aaaaaaaaaaaaa bo ja zawsze dobrze zaczynam z końcem różnie bywa:lol2: ....samiec, czy co ??? poniewaz mam dwie lewe do wszelkich prac artystycznych szanuje kazdego kto takie cuda potrafi, wiec SZACUN dla pinezki .... szacun przekażę ... linka jej wyślę ... właśnie siedzi na wprost .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ....samiec, czy co ??? raczej samica, bo samce mowia niewazne jak sie zaczyna wazne jak sie konczy cyt. LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 wiesz Gwoździk ze mną możebyć różnie koledzy z akademika mówili że takie jak ja to nie kobieta:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 28.12.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 No tak...Pinezka dłubie w drewnie, a Gwoździk w czym? Oto pytanie na dziś.... A tak powagą....to bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ptak... hmmmm.... mnie kręci najbardziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.12.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Też stawiam na ptaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 raczej samica, bo samce mowia niewazne jak sie zaczyna wazne jak sie konczy cyt. LM to stary pierdziel ... ale trochę racji mam ...koledzy z akademika mówili że takie jak ja to nie kobieta:rotfl: .... no i dobrze, że dałaś w mordę jednemu i drugiemu No tak...Pinezka dłubie w drewnie, a Gwoździk w czym? ... ... zgadłaś .... czasami w nosie .... jak każdy chłop .... (chyba każdy ) Ptak... hmmmm.... mnie kręci najbardziej.... ... ogon ma zajefajny ... ale się nie zmieścił .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Też stawiam na ptaka. ... nie utrzyma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts