Agduś 28.12.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 to do TARci w psychologii nazywane jest to manipulatorem ... ... a normalni ludzie nazywają to palcem w nosie... Najczęściej wskazującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Gwoździkowi głos odebrało?! Niemożliwe!!! ...zachrypłem na chwilę To byłeś TY? O k..... ... ja to znam .... nie odwracam się .... i wtedy tej drugiej osobie jest głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ... a normalni ludzie nazywają to palcem w nosie... Najczęściej wskazującym. ... ja niestety ;)jestem nienormalny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 28.12.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ... ja niestety ;)jestem nienormalny ... .... i dłubię fakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ...pałką ... ...perkusyjną ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 28.12.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ty wiesz Gwoździu, że zawsze jak słyszę w radiu U2 to mam w głowie obraz Twojego seksownego, grającego............ awatara................czy to normalne? p.s tak mie się skojarzyło odnośnie pałki.....perkusyjnej ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 .... i dłubię fakiem znaczy palcem adekwatnym Brat -dosłownie, bez interpretacji , to był ptak, pisklę . Raz przyjmij to co jest napisane , za to co jest napisane wiem,że trudne to zadanie, ale postaraj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ...pałką ... ...perkusyjną ofkors i w taki to sposób można sobie połaskotać płat czołowy efekty mogą być zaskakujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.12.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 i w taki to sposób można sobie połaskotać płat czołowy efekty mogą być zaskakujące Z lobotomią włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ty wiesz Gwoździu, że zawsze jak słyszę w radiu U2 to mam w głowie obraz Twojego seksownego, grającego............ awatara................czy to normalne? .... pal sześć jak zabrzmi .... ale taka jest prawda .... pierwszy utwór, który próbowałem zagrać na prawdziwej perkusji (rodziców stać nie było) to był utwór U2 z płyty "War" ... ..... nie wiedziałem jak to grać, kombinowałem .... nic nie wychodziło ... bo wtedy nie wiedziałem, że Larry ma dodatkowy werbel a ja zielony samouk .... Od tamtej pory U2 mi towarzyszy .... bez zmian ..... ... no może trochę lepiej gram Brat -dosłownie, bez interpretacji , to był ptak, pisklę . Raz przyjmij to co jest napisane , za to co jest napisane wiem,że trudne to zadanie, ale postaraj się nierealne ... tak możesz gadać z matematykiem i w taki to sposób można sobie połaskotać płat czołowy efekty mogą być zaskakujące ...... idź spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Z lobotomią włącznie. ... nie mam schizofrenii ... chyba nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 nierealne ... tak możesz gadać z matematykiem dlatego prosiłam o RAZ, jeden jedyny -wiem,ze więcej to ponad Twoje siły ...... idź spać NIE!!!!! i nie rozkazuj mi...... budzisz traumy z dzieciństwa cholerni starsi bracia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 28.12.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 idę spać....z braku chłopa idę z książką....i tak się już napisałam za cały rok niepisania i jeszcze z hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 dlatego prosiłam o RAZ, jeden jedyny -wiem,ze więcej to ponad Twoje siły RAZ - zadowolona ??? i nie rozkazuj mi...... budzisz traumy z dzieciństwa cholerni starsi bracia ...no dobra ... posiedź jeszcze 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 idę spać....z braku chłopa idę .... z hakiem .... dzięki .... PS. a jak ma na imię hak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 tylko nie pisz, że kapitan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 To ja jak Baby.....wezmę (swoją) książeczkę i sobie pójdę..... ale za 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ja też idę spać .... fajnie było .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 To ja jak Baby.....wezmę (swoją) książeczkę i sobie pójdę..... ale za 10 minut .... rób co chcesz ... tylko wróć nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 tym razem ja nie ogarniam to fajnie czy nie fajnie??? emotikony jednak nie ułatwiają komunikacji internetowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts