Babydream 28.12.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) nie zapomnij o haku ( to do Gwoździa) malka....bystra jesteś, faktycznie przewrotny kolega Gwoździk Edytowane 28 Grudnia 2012 przez Babydream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ja też idę spać .... fajnie było .... ":no:" ....wkurzają mnie te buźki .... oczywiście, że fajnie :) (wpisałem buźki ręcznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 no to idę ale wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 nie zapomnij o haku nie zapomnę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.12.2012 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 do jutra ... znów ręcznie wpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 28.12.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 nie zapomnę ... miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.12.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Rewelacja - wielkie brawa dla Pinezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 29.12.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 -miauuu... Pinezka bardzo ładne rzeźby i słowo "amatorskie" nie jest na miejscu. Umiesz wykorzystać, to co Ci drewno podpowiada... Do tego potrzeba dużej wyobraźni. Dodatkową trudnością jest obróbka takich zdeformowanych kawałków. Najtrudniej jest pokonać nieodpowiednio ukierunkowane słoje, tak by uzyskać odpowiedni efekt, a nie tylko wyskubać drewno. Fajoskie Mam nadzieję, że Twój Ocynkowany i oświecony na górze rankingu mąż pozwoli Ci to przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.12.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Dziękuję bardzo za miłe słowa. Moje "rzeźbienie" to tylko takie wakacyjne hobby i zwykła frajda, gdy wyjdzie coś z niczego. Z tego też powodu, moich prac nigdy bym raczej nie upubliczniała, gdyby nie upierdliwy właściciel tego wątku. Jeszcze raz Wam dziękuję i pozdrawiam. Pinezka, żona Gwoździa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.12.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Na coś upierdliwość się zdała to jeszcze raz przyjmij gratulacje żono Gwoździa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 chociaż raz na coś upierdliwy chłop się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.12.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 ... to był wyjątek ... w dotychczasowej historii moich postów .... ... czy się powtórzy ? Nie wiem ....Wyjątek się niby nie powtarza .... .....ale ja do końca nie wiem .... tzn. chyba wiem, ale nie jestem pewien .... masło maślane .... .... ale jedno wiem - Pinezka jest niepowtarzalna .... a ja jestem Jej mężem.... i z tego jestem dumny Na coś upierdliwość się zdała.. .... w tym przypadku chyba tak ... chociaż raz na coś upierdliwy chłop się przydał ... no nie raz ....upierdliwy byłem .... wróciłam ... możesz być ile chcesz .... Nigdy już (jako starszy brat) nie powiem Ci, że dość (czegoś) ..... Obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 ... możesz być ile chcesz .... Nigdy już (jako starszy brat) nie powiem Ci, że dość (czegoś) ..... Obiecuję czasem powinieneś.... np. przy drugiej flaszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.12.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 .... po drugiej flaszce .... możesz pić co chcesz .... .... wtedy, to już nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.12.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 No to gdzie ten ogon??? Buziaki dla Pinezki:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 30.12.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Dziękuję bardzo za miłe słowa. Moje "rzeźbienie" to tylko takie wakacyjne hobby i zwykła frajda, gdy wyjdzie coś z niczego. Z tego też powodu, moich prac nigdy bym raczej nie upubliczniała, gdyby nie upierdliwy właściciel tego wątku. Jeszcze raz Wam dziękuję i pozdrawiam. Pinezka, żona Gwoździa. Dzięki Gwoździk za oddanie pola tekstowego Pinezce Pinezka dawno temu, bo jeszcze w szkole podstawowej ja też zaczynałem wakacyjnie. Do tej pory jest to hobby, chociaż kilka prac znalazło swoich nowych właścicieli za pieniążki. Nigdy nie miałem warunków do tego typu działalności. Żona i tak jest wyrozumiała. Wióry w kuchni (a zawsze coś gdzieś poleci za szafkę), pniaczki w pawlaczu, i takie normalne trudności jak się mieszka w bloku... Knyplem walnąć się po cichu nie da... Teraz wreszcie mam szansę wziąć się za to hobby na serio. To było jednym z motywatorów do zmiany miejsca zamieszkania. A Ty swoje prace możesz śmiało upubliczniać, bo reakcja osób, którym twoje prace sprawiają przyjemność oglądania, to część dodatkowej satysfakcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.12.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Gwoździk, super ta dłubanina Osobiście takie drzewienne twarzyczki uwielbiam Brawo Pinezka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Gwoździku, Tobie oraz Pinezce: http://img607.imageshack.us/img607/7679/155666sylwesterdekoracj.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 NAJLEPSZEGO KOCHANI!!! Wierzę, że 13 przyniesie Wszystkim szczęście, zdrowie i spełnione marzenia:lol:!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts