braza 31.12.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Życzę dobrego roku!!! Takiego, w którym nie ma złych chwil, nie ma złych zdarzeń a są tylko miłe, fajne, radosne chwile!!!! Żyjmy i cieszmy się każdą tą chwilą!!!! http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZLiDLXgPcEa29C6p89zVRvPkexo5wnPUUHtlioNiCYK5bY9LaySV-9p9W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.12.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Pomyślności Zardzewiały Przyjacielu ! Oby nam się w nadchodzącym wiodło nie gorzej jak w minionym ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.12.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Bezstresowego, szczęśliwego Nowego Roku, pasma sukcesów zawodowych i prywatnych dla Ciebie i Pinezki, życzą Jagna i Peter - Bębniarz.Życzenia Wam bliskie, bo metalowe:http://images10.fotosik.pl/3115/8aad796d4c7ffeb7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.12.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Gwoździku :hug: 2013 życzy Ala z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.12.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Gwozdziku i Pinezko - NAJLEPSZEGO http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/a035.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.12.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 ....tak w biegu .... Wam Wszystkim ... http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/8c963a77-1.gif .... i dziękuję za życzenia !!!! Jeszcze raz wszystkiego dobrego w Nowym Roku Nam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.12.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Wspaniałego roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.01.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 :bye: NOWOROCZNIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.01.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 W Nowym Roku 2013,Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy Maja http://www.onsecrethunt.com/wp-content/uploads/2012/12/Happy-New-Year-2013-Wallpaper-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Mamy Trzech Króli, mógłbyś to jakoś uhonorować i się pojawić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.01.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 ... jako jeden z nich???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 http://rowery.zbooy.pl/images/rozne/gwozdz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 [h=2]KŁOPOTY KRÓLA GWOŹDZIKA Igor Sikirycki[/h] W państwie Pampampa za siódmą górką żył w starym zamku król Gwoździk z córką. Zamek był stary, bardzo wysoki, a na nim komin piął się w obłoki.Dzielny król Gwoździk, choć starowina,bardzo był dumny z tego komina. Mówił do córki: - Patrz, moje dziecię,to jest najwyższy komin na świecie. Raz, gdy w tronowej spoczywał sali,spostrzegł, że drzwiami gęsty dym wali. Wpada minister: - Królu kochany!Strasznie się dymi, komin zatkany! Wtedy król Gwoździk rzekł gromkim głosem:- Komin oczyścić natychmiast proszę. Kto go oczyści, młody czy stary,otrzyma cztery złote talary. I nie minęła jeszcze godzina,a już tłum śmiałków stał u komina. Lecz nawet rycerz, co nie zna strachu,trząsł się okropnie na stromym dachu. Lęk wielki wszystkich w zamku ogarnął,bo już od dymu stało się czarno. Wtedy król Gwoździk krzyknął z rozpaczą:- Nie mogę słuchać, jak wszyscy płaczą! Żal mi mej córki, dorodnej panny,której łzy płyną niby z fontanny. Jeśli ktoś skróci królewny mękę,temu natychmiast oddam jej rękę. Mieszkał w tym kraju Janek Niecnota,który miał bardzo mądrego kota. Przyszedł do zamku i rzekł: - Ministrze,ja bardzo chętnie komin oczyszczę. Potem przed kotem lekko się skłonił:- Słuchaj, mój kotku, wdrap się na komin. Taki w swym kocie obudził zapał,że kot się szybko na komin wdrapał. Gdy był na szczycie, nagle z kominakawek uciekła cała rodzina. A kłęby dymu słupem wysokimznów popłynęły prosto w obłoki. Król się ucieszył: - Jankowi chwała!Widzę, że komin wspaniale działa. Więc, co przyrzekłem, będzie spełnione.Oto ma córka – bierz ją za żonę. Na kotka także nagroda czeka:wielka butelka pysznego mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 dobre Aguś dobre:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.01.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Pan Igor Sikirycki jest mi znany tylko nie pamiętam z czego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.01.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Z różnych, nawet bardzo bezpośrednich źródeł wiedziałam, że Pinezka bawi się drewnem. Ale dopiero teraz zobaczyłam jej dzieła. I oto co mi przyszło do głowy na ten widok: O k.....a, ja p........lę, jakie to zaj.....e! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 06.01.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Zdarzyło mi się kilka razy zerknąć w Półdziennik Gwoździka i ucieszyć upiększaniem i oswajaniem Miejsca, bez dodawania komentarza. Amatorskie prace Pinezki są piękne i wykraczają poza nadaną im nazwę. Protestuję, dziękuję za chwile zachwytu,gratuluję wrażliwości i zdolnej ręki:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 06.01.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Król Gwoździk I podróżuje w charakterze służbowym. Więc musimy przez jakiś czas wytrzymać bez naszego nierdzewnego przyjaciela... Cieszę się, że troszkę przyczyniłem się do ujawnienia talentu Pinezki w szerszym zakresie... Bardzo ładnie bawi się drewnem, choć ta zabawa okupiona jest jej krwią własną. Wiem co piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Pinezko!!!!! Cześć Ci i chwała, jestem pod wrażeniem!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.01.2013 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 ......życzy Maja dzięki Maja ... Mamy Trzech Króli... .... już nie mamy ... jako jeden z nich???? ... ha ha ... niestety, bo król nie pożycza pieniędzy z banku, tylko je bierze ... tu był zardzewiały średniowieczny gwoźdź... .... rozumiem, że to było zdjęcie mojego przodka ....Dzielny król Gwoździk, choć starowina, bardzo był dumny z tego komina..... .... najfajniejsza część wiersza dobre Aguś dobre .... no oczywiście ... po trzykroć czytałem te wersy Z różnych, nawet bardzo bezpośrednich źródeł wiedziałam, że Pinezka bawi się drewnem. Ale dopiero teraz zobaczyłam jej dzieła. I oto co mi przyszło do głowy na ten widok: O k.....a, ja p........lę, jakie to zaj.....e! .... no i udało mi się wreszcie Cię zaskoczyć Zdarzyło mi się kilka razy zerknąć w Półdziennik ...... bez dodawania komentarza. .... ...no to mam nadzieję, że nastąpiło przełamanie. Witaj ... Cieszę się, że troszkę przyczyniłem się do ujawnienia talentu Pinezki w szerszym zakresie... .... .... wyślę Ci film jak gram ... i zrobisz mi PR w TV, ok? .... tylko nie czarny Pinezko!!!!! Cześć Ci i chwała, jestem pod wrażeniem!!!!!!! Pinezka pozdrawia .... i dziękuje za pochwały .... Ja też pozdrawiam... .... to na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts