wu 12.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 magiczny nastał czas objawienia Gwoździka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.01.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 "to na razie" czyli gospodarz był przelotem i wróci niebawem ...za dwa tygodnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 magiczny nastał czas objawienia Gwoździka .....i trwa ... ... a czy magiczny ? ... raczej normalny .... "to na razie" czyli gospodarz był przelotem i wróci niebawem ...za dwa tygodnie;) ... nie lubię przelotem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 normalnie jaką Ty masz dobrą Żonę to na rękach nosić powinieneś każdego dnia:lol: a i talent u Ciebie całkiem całkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 normalnie jaką Ty masz dobrą Żonę to na rękach nosić powinieneś każdego dnia ... wykasuj to szybko .... bo przeczyta ... i weźmie do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 .. a niech to szlag ... i tak sam skopiowałem :no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 dobra dobra i tak wiem że zrobiłeś to celowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 no oczywiście ... nawet Jej zameldowałem ... ... chociaż wierszyk przeczytała po Twoim poście ... Uwierzysz? .... chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 chyyyyba nie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 no to jeszcze mało mnie znasz .... bo to nie wkręt ... .. może i dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 hmmmmmm dobrze że mało czy dobrze że nie wkręt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 kiedyś .. to jest pod koniec 2011 roku ... obiecałem, że w Półdzienniku nie wkręcam .... ......Komentarze co innego ... ... a nikt Ci nie da tyle, ile ja Ci mogę obiecać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 a to ja wiem że obiecanego w kieszeń to całe Chiny wejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 ............. ... a nikt Ci nie da tyle, ile ja Ci mogę obiecać .... Iiiieeeeetaaaaammm, obiecywanie to i mi dobrze wychodzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 a co mi obiecasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Wysłucham Twojego bębnienia bez jednego grymasu niezadowolenia na twarzy... kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 14.01.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Gwożdzik mam wrażenie, że chcesz, żebym został Twoim menadżerem ywentualnie agentem... No to moje CV Więc Lucyfer rzekł do mnie Pogadajmy spokojnie Hej chłopaku, jak chcesz dźwignąć swój los? Nawet głupi ci mówi Nie podskoczysz królowi Lepiej ze mną nabijaj swój trzos Chodźmy razem więc w drogę Będziesz mówił o Bogu Ja ci zrobię fantastyczny PR Kiedy trzeba się schowam Kiedy trzeba zachowam Jestem Lucy, a ty będziesz big star Popatrz jak tu jest pięknie Już czekają dziewczęta Mówią słodko, wielbimy dziś cię Moja trawa zielona Kokainy ramiona Mogą pomóc jeśli będzie ci źle. Me królestwo jest wielkie To co ludzkie jest piękne Możesz mówić, że Bóg to twój dar Mocno ściśnij me dłonie I pamiętaj o żonie Ja ci zrobię fantastyczny PR Mój alkohol ma power Na twe smutki i żale Teraz dobrze to czujesz i wiesz Nawet Jezus pił wino Więc się napij z dziewczyną A po kłótni najlepszy jest seks Patrz kobiety cię pragną Coraz mocniej cię łakną Jesteś królem dziś większym niż Bóg Ja to wszystko sprawiłem Ja ci dałem tę siłę Teraz chłopcze, czas spłacić swój dług Teraz należysz do mnie Ja cię srodze upodlę Możesz mówić, ze Bóg to twój wódz Będziesz taplał się w błocie Kiedy trzeba pomogę Ale potem upodlę cię znów Lucy, ja już nie mogę Wolę chyba być z Bogiem Czemu na mnie uparłaś tak się Nie wymiękaj dziecino Jesteś moją ptaszyną Będę z tobą na dobre i złe Jestem najlepszym kumplem Posmutniałeś okrutnie Ja zachcianki potrzeby twe znam Powiedz czy chcesz do baru Czy do konfesjonału Jeśli trzeba zaprowadzę cię tam Chodźmy razem więc w drogę Będziesz mówił o Bogu Ja ci zrobię fantastyczny PR Kiedy trzeba się schowam Kiedy trzeba zachowam Jestem Lucyfer a ty będziesz big star Kiedy trzeba się schowam Kiedy trzeba zachowam Jestem Lucy a ty będziesz big star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.01.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 dobra dobra ... to tekst T. Love .... , który jest super ... ... ale mojego nie znajdziesz w internecie .... bom jego autor (wprawdzie przez małe a, ale zawsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.01.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Wysłucham Twojego bębnienia bez jednego grymasu niezadowolenia na twarzy... kiedyś trzymam za słowo .... tylko ile minut ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 a mnie to bębenków nie obiecał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts