TAR 03.05.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 nie ty pierwszy i nie ostatni a z tego szlajania choć pożytek jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 taki jak zawsze .... wiem, że moje miejsce jest w domu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 East or West home is best!!!! Siemano Ocynkowany Przyjacielu, nareszcie (subtelnie i delikatnie dodam) Miło byłoby poczytac, co nowego w Gwoździkowej, ale poczekam, nie spiesz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 No wreszcie Szefowa się pojawiła .... Na Gwoździkowej nic specjalnego .... czekać nie musisz bo napisałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.05.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 parzydło by się przydalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Pisałam u siebie, że wyprzedzam sygnał internetowy! Nie chca mi się nowe okna otwierać, chamstwo normalnie!!! Zanurzę sie w lekturze (o ile otworzę)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Otworzyłam ... Czy to sie paliła remiza strazacka??? Bobiczka cmoknij w nochal od cioci Brazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 paliły się pola, a wiatr zrobił swoje ..... rozpierducha na cztery fajery .... Bobiczka pocałowałem od Cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.05.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 to ucmokaj i ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 O tej porze roku to w naszym kraju normalka. Ludziska chyba się nigdy nie nauczą, ze to g...o daje! Czułam tego cmoka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.05.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 nie naucza, to pewne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 04.05.2013 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 W przerwie pomiędzy pracą, a robotą wdepłem z rewizytą. Witam wszystkich Jak tam sezon rzeźbiarski? Pinezka zaopatrzona już w stosowne zapasy lypy do dłubania? U mnie cienko z rzeźbiarstwem i innymi malarstwami. Czasu nie ma. Ostatnio mogłem jedynie konstrukcję tunelu na pomidory pomalować... Artyzmu w tym nie wiele, ale przynajmniej ruda rur mi nie zeżre Ten słonecznik to Ci normalnie wyszedł jak żywy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.05.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 CL może i nie ma ale PremierLeague daje rade . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.05.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Cześć Gwoździku:) Zajrzałam do Dziennika a tam... siwy dym:bash: Rolnicy się już trochę boją palić ale jak widac tylko trochę. O przypomniało mi się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Gwoździk jaaaaaaaaaaaaaaaa ale Ty masz czystą szybę przednią w samochodzie:jawdrop: a Bobiczka wyczochraj i ode mnie fajne futro jak nie wiem co:hug: a na Gwoździkowej pięknie i dobrze że strat mało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Proszę wytarmosić Bobiczka za uszkami ode mnie. Rozumiem, że płuca czyste. Koniecznie zrób usg jamy brzusznej. Bałam się, że po tej długiej zimie będą większe straty w Wacusiowym Królestwie, super ze nie ma:D... cudnie Tam macie...:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Wacusiom cześć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 to ucmokaj i ode mnie zrobione .... zresztą łatwiej bo Pinezka go obcięła .... i widzi .... Jezu, On ma oczy ...Czułam tego cmoka ... o przepraszam ... tego w sms-ie nie było . nie naucza, to pewne .... nie kojarzę wątku ... ale zajebisty tekst ...Ten słonecznik to Ci normalnie wyszedł jak żywy... ... bo on żywy .... rośnie ... tylko jakiś taki martwy .... CL może i nie ma ale PremierLeague daje rade . Bez dwóch zdań. ... dlatego napisałem jedno ...Zajrzałam do Dziennika a tam... siwy dym:bash: ... zabrzmiało dwuznacznie Gwoździk jaaaaaaaaaaaaaaaa ale Ty masz czystą szybę przednią w samochodzie... ..... photoshop robi swoje Bałam się, że po tej długiej zimie będą większe straty w Wacusiowym Królestwie... .... ja też .... a teraz nawet wylewa mi się ze stawu .... jak nie urok to sraczka Wacusiom cześć!!! ... a mnie nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Tobie chwała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 poczekaj .... muszę wrócić o stronę o co kaman ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts