Gwoździk 05.05.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ....no nie ... szyba w samochodzie faktycznie jest czysta .... ... wszystkie zdjęcia z Gwoździkowej są z Photoshop'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 No bo Wacuiom cześć a Tobie chwała .... specjalnie uważałam, że w słowie "chwała" "w" nie zeżarło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 .... specjalnie uważałam, że w słowie "chwała" "w" nie zeżarło;) ... co ja Ci będę mówił ... ... uwielbiam grę słów .... ... i Tych, co mają zdolność do jej stosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 To ja juz wybaczę Tobie to IPN .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 06.05.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Masz chłopie trochę roboty z tym fotoszopem. W tym zapewne leży przyczyna niskiej częstotliwości wpisów do (pół)Dziennika. Zanim jakiś obrazek się zmontuje, wyostrzy, rozmyje, pozakłada maski, wymieni tła... Nic dziwnego, że potem szyby czyste, jakby ich nie było, słonecznik jak Lenin w mauzoleum- wiecznie żywy i siwy dym się ścieli po polach, a staw wierzchem przelewa... Mistyfikujesz szanowny Gwoździu... Na pocieszenie dodam, że mię się ta mistyfikacja podoba (sam robię podobnie- tu się wytnie, tam przyklei...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 A w takim photoshopie to i talia jakby cieńsza jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Bobiczka pocałowałem od Cioci bobiczka ........ przyautostradowego fana Górnika Z. no to będzie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.05.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 No bo Wacuiom cześć a Tobie chwała .... specjalnie uważałam, że w słowie "chwała" "w" nie zeżarło;) Jeszcze "ch" mogło zeżreć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.05.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 To ja juz wybaczę Tobie to IPN .... I Prawdę Napisałaś .... .....wreszcie Masz chłopie trochę roboty z tym fotoszopem. ... .... tak prawdę mówiąc to szyba jest taka czysta bez szopa ... nawet nie wiem czemu ... Niczego nie upiększam komputerowo .... może dlatego mam problem ze sprzedażą samochodu A w takim photoshopie to i talia jakby cieńsza jest .... talia kart na pewno bobiczka ........ przyautostradowego fana Górnika Z. no to będzie padać będzie ... dzięki .... ...na razie jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.05.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Jeszcze "ch" mogło zeżreć... masz rację pograjmy w słówka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 znaczy się nie ma ch i w ała ........ na gwoździa wlazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Przylazłam a tu jakieś wuje i chały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.05.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 znaczy się nie ma ch i w czyli nie ma ch we w....si Przylazłam ...i niech Ci Bozia .... wynagrodzi w ... czym tam chcesz Siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.05.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 w WSI raczej sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Veni, vidi... i co dalej? Zwyciężać? Uciekać? Kogo? Przed kim? Jakieś instytucje niesympatyczne się tu przewijają... Chociaż do Wyższej Szkoły Inżynierskiej nic nie mam...Przyczaję się za węgłem i poczekam na rozwój sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Przylazłam a tu jakieś wuje i chały A czy znacie grę w półsłowka?? Zaraz mi się z malkowym postem skojarzyły:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.05.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Gra półsłowek. Tenis w porcie. Chór wujów. Itd, itp... Gwoździku - witojcie! Pogłaskać, posmyrać za uszkiem, utulić Bobika od kolejnej ciotki proszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.05.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 w WSI raczej sa ... we wsi .... się pisze .. Przyczaję się za węgłem i poczekam na rozwój sytuacji. ....no co ... gra w półsłówka... A czy znacie grę w półsłowka?? .... znamy, zaraz dodam kolejne i czekam na kolejne Gra półsłowek. Tenis w porcie. Chór wujów. Bobek wyściskany ... to nie półsłówka ... a półsłówka poniżej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.05.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Stój Halina ..... (ortografia się nie liczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.05.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 W tematach anatomicznych nieortograficznie: BÓJ HUCZYBÓJ MIĘDZY CHATAMIBÓJ W HUCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts