Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

.... a dla RESZTY .... to za te "pyszczenie" o TOZ .... to jeszcze się odwdzięczę - nie raz :evil:

:D :D :D

Uważaj, uważaj - pamiętaj, że ja mogę Perkusistę tak po bagnach przeczołgać, że się nie poznasz!

Gwoździk ... zaczynaj pyszczyć!!!!!! Będzie się działo :D

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Gwozdzik, wpadlam na Twoj dziennik przypadkiem, poradzono mi abym "poszperala" w przebudowach i remontach odnosnie jakis informacji, wiec tak szlajam sie od jednego watku do drugiego.

Zatrzymalam sie przy Twoim dzienniku - przeczytalam caly i nawet zahaczylam wyrywkowo o komentarze.

Czytalo sie wysmienicie, powtorze za kilkoma osobami - ubawila mnie opisywana historia, i bede sledzic dalsze losy "Gwozdzikowej" - powodzenia!

Witaj FairyDream/BasniowySen,

Jesteś pierwszym, tak "dalekim" gościem w moich komentarzach ... tym bardziej mi miło ... :D

"Przylatuj" częściej .... :D

PS. ...i pamiętaj, że każda blachodachówka jest zdrowsza niż wiejski eternit .... więc przebacz mężowi ...:D :D :D

noo!!! tam Agduś przemowę trochę zmień :D armatę z argumentami też.. :wink:

dużego perkusisty po bagnach przeczołgac nie pozwoli młody perkusista!

całytrud chowawczy na co by poszedł :roll:

:D dobrego dnia..ide oglądać co szlifowała PaniGwoździkowa :roll:

Jest co oglądać - efekt niesamowity! Gdybym nie wiedziała, że to drzwiczki z odzysku, nigdy bym na to nie wpadła. Czapki z głów!

A co do tych armat i czołgania, to ja w obronie słabszego (czyli Bobika) stanęłam! Właściciel uciśnionego psa się odgrażał oddźwięczaniem! To ja nie wiem, czy czołganie po bagnie jest wystarczającą kontrą... Wyobrażasz sobie, jak taki Czarny Perkusista może się oddźwięczyć???!!! :o :o :o

...dzieki za sdjecie gwozdzik w dzienniczku nafet nie fiedziolyk se w tvn byłek niom :lol: :lol:

....ale z tego to ni groma nie rozumiem :o

Tłumaczę :

o to chodzi

Przed chwilą powiedzieli w Faktach TVN, że duchy się pojawiły ....

... a ja już na początku roku pisałem, że moja żonka zrobiła zdjęcie ducha ...

http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/01%20styczen%2009/0021.jpg

....ma się tego nosa ... :D :D :D

:lol: :lol: :lol:

ale masz żonkę sprytną :o

pięknie ten dąb bielony wygląda, jestem pod wrażeniem :p

... ja też jestem pod wrażeniem ... tylko cholerka jeszcze sporo drzwiczek do roboty zostało ... a Ona sama ... i oczywiście poza tym normalnie pracująca :(

... chyba powinienem bardziej aktywnie się włączyć do szlifowania i malowania :oops: