braza 27.09.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Metalica tylko kilka utworów - mam się wstydzić .... Ocynkowany Przyjacielu, jeśli znowu wkręcasz to .... nawet ocynk Ci nie pomoże!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.09.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 ..a już zacząłeś budować ten całoroczny? I gdzie dziennik, ja się pytam? .... Nie zacząłem.... Taki mamy plan..................droga daleka albo nie tak daleka ... Zależna od szybkości sprzedania się gwoździkowej.... A z tym może być różnie nie sztuką jest pożyczyć full forsy od banku i posiadać kolejną nieruchomość... i uprzedzam, że jak wkręcasz znowu, to nie będę zaglądać do tego wątku przez co najmniej 1 m-c! ... Jeśli znowu wkręcasz to .... Nawet ocynk ci nie pomoże!!!!! nie wkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.09.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 ... przy okazji ... ... jeszcze dzisiaj może coś skrobnę ... ale pakuję się i nie będzie mnie przez tydzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Opowiedziałbyś coś o tych podróżach. Przecież to muszą być bardzo ciekawe, egzotyczne miejsca, oddalone od cywilizacji białego człowieka skoro netu w nich nie ma! Jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Znowu służbowy wyjazd czy tym razem w celach turystycznych, że tak niedyskretnie zapytam? Pozdrowienia dla Pinezki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.10.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Hi RODOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.10.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 RODOS a siatka ocynkowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.10.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 no co Ty... ... ale za to w otulinie .... innych działek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 RODOS nie rodos ważne że wóciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Bawcie się dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.10.2013 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 .... ważne że wóciłeś tak tak ... znów można gębę na forum otworzyć Bawcie się dobrze!!! .... .... gdzie? w pracy ???? Chyba jesteś myślami gdzie indziej, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 A co? W pracy nie można się bawić dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.10.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 z dobrą obsadą można naprawdę wiele .... .... ale dobrych obsad jest niewiele ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 No to po ki gwizdek piszesz o jakimś Rodosie????? Czy Ty myslisz, że ja mam IQ Einsteina?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.10.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Gwoździk, widzi mi się ta Twoja tabelka :-) i szkoda trochę Gwoździkowej, ale jasna sprawa, koszenie może zniechęcić do wszystkiego, nawet do Bobików jak zaczniesz budować to chętnie pokibicuję! powodzenia więc tu i teraz oraz zawsze i wszędzie! PS. serio? RODOS? czy Rodzinne Ogródki Działkowe Otoczone Siatką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ale ze mnie palka:bash:, dopiero zajarzyłam wpis Jamlesa dzięki Jasi. To jak Gwozdzik, które to rodos było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.10.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Czy Ty myslisz, że ja mam IQ Einsteina?????? Nie ......... .........on miał Twoje Gwoździk, widzi mi się ta Twoja tabelka :-) .... lubię tabelki i szkoda trochę Gwoździkowej, ale jasna sprawa, koszenie może zniechęcić do wszystkiego.... .... nie o koszenie tu chodzi ... ale o pieniądze, .... jak zwykle zresztą PS. serio? RODOS? czy Rodzinne Ogródki Działkowe Otoczone Siatką? .... to drugie ale ze mnie palka:bash:,..... ...jesteś pałeczką jazz'ową czy metalową ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 oczywista ze metalowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 a w ogole to palki jazzowe sa? ja się w sumie nie znam, za tym gat. muzycznym nie przepadam, nie rozumiem, uszy mnie bola i ogolnie nerwowości jakiejś dostaje. to samo mam z jakimiś wymysłami typu house, rap, techno i inne cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.10.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts