Gwoździk 08.10.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 oczywista ze metalowa uważaj ... bo metalowa zazwyczaj jest grubsza od pozostałych .... a w ogole to palki jazzowe sa? ..... są jakieś tam, też nie lubię jazzu i techno srechno Się przywitam się również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.10.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Zastanawiałam się, co wniesie do dyskusji ujawnienie moich preferencji muzycznych i uznałam po namyśle, że nic. No to ja też się tylko przywitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Moje preferencje muzyczne też psu na budę bedą, więc .... siemano Ocynkowany Przyjacielu!!!!! P.S. Rrzadko to komukolwiek się udaje ..... Ty mnie rozczuliłeś, wzruszyłam się i poczułam ważniejsza ...... P.S.2 O tym RODOSIE nie słyszałam, wszystkiego można się na tym forum dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.10.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Eh, palki nie palki jakby jazzu nie było, to żaden metal by się nie narodził. Ja tam mam przekrój słuchania dłuższy niż mam wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 11.10.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witam! Czeluść internetu postanowiła mi przypomnieć o forum i od razu dziennik Ocynkowanego Mam ustawione żeby mi przychodziły nowe posty na maila ale dopiero chyba dziś odblokowali hehe, więc z parę miechów mnie nie było. A tu zmiany, zmiany, zmiany. Na dziale Piaseczna i okolic nikogo nie poznałam oprócz jednej osoby, nawet nie wiem z czego i po co się teraz buduje Ja mieszkam gdzie mieszkałam, jedynie co to ogród zmienia wygląd z roku na rok. A tak btw Gwoździku gdzie planujesz tą new ynwestycję? jakoś blisko mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Znowu służbowy wyjazd czy tym razem w celach turystycznych, że tak niedyskretnie zapytam? Pozdrowienia dla Pinezki!! Szukając poprawnej pisowni odmiany nazwiska w oko wpadło mi w Wielkim Słowniku Ortograficzno-Fleksyjnym z 2001 roku : IV. PISOWNIA POJEDYNCZYCH WYRAZÓW 3. Ze względu na szersze rozpowszechnienie wprowadzono zapis pineska zamiast dotychczasowej postaci pinezka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.10.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Gwoździku macham do Ciebie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Ale czy ja błąd jakis straszliwy popełniłam???? Jeśli straszliwy, to kajać się będę z biciem w pier(w)si łącznie, jeśli nie straszliwy .... to nic nie zrobię Gwoździk, over!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.10.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 ... No to ja też się tylko przywitam. cześć ..... Ty mnie rozczuliłeś, wzruszyłam się i poczułam ważniejsza ...... ... czymżem cię pani rozczulił ???? Eh, ..... jakby jazzu nie było, to żaden metal by się nie narodził. pewnie tak ... jakby nie koło to nie byłoby samochodu ... ale kto o tym pamięta .......A tak btw Gwoździku gdzie planujesz tą new ynwestycję? jakoś blisko mnie? no witaj ... w swoich komentarzach nie istniejesz, a tu taka niespodzianka ....nawet blisko Ciebie .... chociaż słowo blisko oznacza w różnych rejonach RP zupełnie inne kilometry ...ze względu na szersze rozpowszechnienie wprowadzono zapis pineska zamiast dotychczasowej postaci pinezka. ..dzięki za poszukiwania .... będziemy się stosować Gwoździku macham do Ciebie:bye: i ja do Ciebie:bye: ... nic nie zrobię ... a ta jak zwykle ... nic nie robi i się jeszcze chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.10.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Gwozdziku, dzialka na zakrecie fajna. Sosenek zazdraszczam . Zycze powodzenia na nowej drodze zycia....bendem podgladac z ukrycia badz daleka....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 ...dzialka na zakrecie ..... nazwa wątku będzie podobna... wpasowałaś się idealnie ... ..dzięki Maya:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.10.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 No to powodzenia życzę z nadzieją, że nowa budowa doda Ci nowego zapału do relacjonowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.10.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 nazwa wątku będzie podobna... wpasowałaś się idealnie ... ..dzięki Maya:yes: polecam sie do uslug. zakret Twoj ma wiele znaczen dlatego napisalam...czytajac jeszcze raz dziennik tak mi przyszlo do glowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.10.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Początki od końca są najfajniejsze I takie w Twoim stylu więc jakoś nie czuję się zaskoczona, acz zniecierpliwiona , kiedy ten koniec rozpoczniesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 dzięki Wam .... ......będę w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.10.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 dzięki Wam .... ......będę w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.10.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 To niebezpieczne Gwóźdź w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Werble!!!... Brawo!!!... Bis!!!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.10.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 doczytalam i az sie chce zaspiewac : maaaaalyyyy bialyyyyy doooooomek...... Gwozdziku bede kibicowac:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts