Arctica 28.10.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Gdzie mam czytać??? Gwoździu do kontakta się nie pchaj bo korki wywali, a prund do betoniary potrzebny będzie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.10.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Arcti no w pol dzienniku gwozdzikowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.10.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No tam to czytałam... ale przechrzcili na "STARY" to czekam na NOWY, ten na zakręcie... myślałam, że może już gdzieś jest ino ja gapa i znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.10.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Zaraz on Gwoździka chyba był... to Gwoździkowej też jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.10.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Też będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.10.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Zaraz on Gwoździka chyba był... to Gwoździkowej też jest??? no jest Gwozdzika gwozdzikowej nie Pineski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.10.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Gwoździka Gwoździkowa to Pineska... każda inna to jak nowy szpadel Brazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.10.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ta pisana wielka litera:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Gwoździczku piękny będzie ten przyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.10.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 To niebezpieczne Gwóźdź w kontakcie niekoniecznie .... tylko trzeba go wsadzić ... przepraszam .....tylko do jednej dziurki .... i nie dotykać w tym samym czasie kaloryfera .... nie mówiąc o drugiej dziurce ... .. Bis!!!... bardzo proszę .... niekoniecznie .... tylko trzeba go wsadzić ... przepraszam .....tylko do jednej dziurki .... i nie dotykać w tym samym czasie kaloryfera .... nie mówiąc już o drugiej dziurce ... ......az sie chce zaspiewac : maaaaalyyyy bialyyyyy doooooomek...... jak sprzedam Gwoździkową ... to zaśpiewam na forum ... obiecuję No tam to czytałam... ale przechrzcili na "STARY" ... "STARY" tzn nie blog ... bo takowy kiedyś rozpocząłem ale bardzo szybko się wycofałem .... Zaraz on Gwoździka chyba był... to Gwoździkowej też jest??? mój ci on ... Też będę podglądać .... a ja się nie dam Gwoździczku piękny będzie ten przyszły .... mam nadzieję.... że będzie ... Pestka z Połdziennika - heloł .... to nie ta działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Gwoździku co też moje oczy widzą?? Zamiast przestrzeni Gwoździkowej wybierasz mały biały domek?? Fajnie, gratuluję decyzji i czekam na dalsze info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.10.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ..Fajnie, gratuluję .......czekam na dalsze info dzięki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 wiesz Gwoździku jak to mówią nadzieja matką głupich ale jak każda matka kocha swoje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.10.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 chciałoby się powiedzieć ... jestem przy nadziei ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 no a my całym sercem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2013 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 A która, psia kość Tyle tego piszecie na fm, że doczytać się nie da. Oświeć mnie troszkę Gwoździku, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No Gwoździku, jestem pod wrażeniem ogromniastym!!!! Projekt bardzo mi się podoba, takie domy lubię - szyte na miarę!!!!!! Nie pamiętam za diabła, czym mnie rozczuliłeś, ale chyba to było coś związane z Einsteinem ..... a może z DaVinci ...... no nie, nie będę zgadywać .... "Działka za zakrętem..." - cudo tytuł, Mayadaski ukłon składam:) ...... i niech Cię ręka wszelakich bóstw broni przed ścięciem tej brzozy, to już symbol narodowy jest!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.10.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Zetnij brzozę, bo utrudnia podglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ...... i niech Cię ręka wszelakich bóstw broni przed ścięciem tej brzozy, to już symbol narodowy jest!!!!!!!! Zetnij brzozę, bo utrudnia podglądanie nie dość, że "przy nadziei" to rozdarty jeszcze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.10.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 no a my całym sercem z Wami to fajnie Wusiu A która, psia kość ... "to nie ta działka" - to było dwuznaczne zdanie, bo: po pierwsze - ta zarośnięta działka z dziennika nie jest na sprzedaż .... jest do zagospodarowania po drugie - wpisałaś posta nie do tej działki co trzeba (no i znów wyszło dwuznacznie ) PS. tłumaczę tylko dlatego, bo prosiłaś.... mi to nie przeszkadza i ....aby udowodnić me słowa za chwilę wstawię swego posta i już nie będziesz mogła go usunąć .....Projekt bardzo mi się podoba, takie domy lubię - szyte na miarę!!!!!! ... fajnie ... ale co byś zmieniła? ... pytam serio .... "Działka za zakrętem..." - cudo tytuł, Mayadaski ukłon składam .... Maya dała pomysł i chwała jej za to ... ale tytuł będzie troszkę inny ... ...... i niech Cię ręka wszelakich bóstw broni przed ścięciem tej brzozy.... .....dobra dobra .... Zetnij brzozę... .....dobra dobra .... nie dość, że "przy nadziei" to rozdarty jeszcze .....dobra dobra ... dobra dobra .... nie wciągniecie mnie w konflikt polsko-polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts