rubinowa 30.10.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Acha, zainteresował mnie również Twój staw i dlatego też śledzę Waszedzieje, bo mam podobny staw, a w nim karasie, liny, ostatnio 4 amury no i jedną złotą rybkę (karasiowatą). Codziennie sprawdzam jej obecność, najpierw, czy zaaklimatyzowała się wśród innych, albo czy czapla nie wyłowiła, a ostatnio, czy wydra jej nie skonsumowała (za płotem płynie rzeczułka). Od zeszłej zimy od czasu do czasu znajdujemy na brzegu stawu łuski. W zeszłym tygodniu zafundowaliśmy jej (wydrze) klatkę (za całe 300 zł), a ten co ze mną mieszka:) powiedział, że jak się złapie to gołymi rękami ją zabije. Na razie łapią się "tranzytowe" koty (wyłapują krety i myszy), trochę szkoda, bo są bardzo przestraszone gdy je wypuszczamy, a chcemy żeby "obsługiwały" nasz ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.11.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Bardzo współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Współ-czuję, współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Gwoździku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.11.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:cry: Bądź szczęśliwy Bobiku http://i3.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/-1/lens5300132_1244958803rainbowbridge-sm2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.11.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Gwozdziku, coz powiedzieć, slow brak. Wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Bardzo mi przykro , Braciszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.11.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 psi raj ma jednego wiecej do gryzienia kosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.11.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Przykro mi Gwoździku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Oj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) Nie jestem garażolubna, więc jak dla mnie garaż może stać w jakiejś tam odległości od domu. Co do zmian .... Agdus ma sporo racji. Jeśli to ma być dom dla dwojga (w porywach trojga) można spokojnie z pokoju 4 zrobic łazienkę dla tego trzeciego (w porywach) lub gości powiększając jednocześnie pokój 3 do tych powiedzmy 11-12 metrów. Mam w tej chwili 12 m2 sypialni i teraz wiem, że to w zupełności wystarczy. Jeśli jednak nie przewidujecie większej ilości gości na okres dłuższy niż weekend to zastanowiłabym się nad tą łazienką .... ale tylko zastanowiła. Kuchnia i salon w porządku, przynajmniej w tej chwili. Przemyśleć można wyjście (drzwi) z pomieszczenia gospodarczego (pralni??) na zewnątrz - trudno mi sobie wyobrazić np. Pineskę (nie wspominając nawet o Tobie) przeciskającą się przez kuchnię z michą pełną prania żeby powiesić je w ogrodzie .... Matko, ależ ja powaznie zabrzmiałam powyżej ..... Bobiczek ma teraz inne życie .... ale w pamięci zawsze pozostanie ... one już tak mają, pamiętamy każde ich spojrzenie, każdą minę .... i dobrze, zasługują na nasze łzy i miejsce w sercach ...... Edytowane 4 Listopada 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 08.11.2013 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Gwoździu wiem, co znaczy stracić kogoś tak bliskiego jak Bobiczek. Trzymajcie się. Pozdrowienia z odludzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.11.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 DZIĘKUJĘ Wszystkim .................. PS. z tego wszystkiego nie przywitałem nawet rubinowej, która pierwszy raz zawitała do moich komentarzy - "Cześć" - właśnie nadrabiam PS 2. co do projektu to pogadamy w innym wątku .... niedługo go założę, obiecuję... PS 3. Nikt Wam nie da tego, ile ja Wam mogę obiecać i trochę prywaty ... PS 4. Pineska wracaj już ..... bo tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ty czekasz na Pineskę... oby najkrócej ja czekam na Twój nowy wątek. Też chcę krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.11.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Gwoździkuu... Bobik wreszcie odpoczywa - faaajnie ma kudłacz... Polubiłam go, choć go nie znałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.11.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) Działka się mnie bardzo podoba (to na niej, jak rozumiem, planujecie Waszą budowę?) ma znamiona dzikości i oby pozostały Projekt też bardzo mnię podszedł.. prostu, nieduży. Może i ja kiedyś jeszcze..... PS. Jestem za drugą, choćby maleńką, łazienką (jakby kto pytał) Edytowane 11 Listopada 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts