Gwoździk 13.02.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dziękuję malka jesteś super tłumaczką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.02.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dziękuję malka jesteś super tłumaczką ... bez przesady - tylko z Duchowego i to też nie zawsze (ja też czasem nie kumam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.02.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Braza, Piątka , Agduś , Małgoś... ... melduję, że jestem ....... uszy na miejscu ...i żadna pałka nie złamana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Noooo, to miła wiadomość ... o tych pałkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no alescie mnie rozsyfrowaly..nie wszytek umrem kcialo by siem writinghofgfac...senkjujem mnie nwet malgos casem nie czaji...a łona ma dar do jasykuff straszliwy..hł hłe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Eeeee nooo Duszku, to wcale nie było takie trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 mnie nwet malgos casem nie czaji...a łona ma dar do jasykuff straszliwy..hł hłe.. Zwlaszcza do czeskiego i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Uff, nadrobiłam zaległości. Bobik cudny i uroczy, nie wiem, czemu wpuścił tu z powrotem Gwoździka na tak często! Fronty szafek przepiekne, Pani Gwoździkowa ma wielki talent w rękach, musisz tylko Gwoździku w szlifowaniu pomóc trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.02.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Gwoździku - ja jestem pod wrażeniem. Samo miejsce - budynek i jego historia Fantastyczne. Jestem namiętną oglądaczką Wielkich Projektów na Travel & Living i natychmiast z tymi programami a raczej z tamtymi inwestycjami skojarzyłam Waszą. Taki polski Grand Design. Trzymam mocno kciuki i idę jeszcze raz, ale tym razem dokładnie, przeczytać i przeoglądać Twój dziennik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.02.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Gwoździku - ja jestem pod wrażeniem. Samo miejsce - budynek i jego historia Fantastyczne. Jestem namiętną oglądaczką Wielkich Projektów na Travel & Living i natychmiast z tymi programami a raczej z tamtymi inwestycjami skojarzyłam Waszą. Taki polski Grand Design. ja pierdziu ... The Gwoździk Fantastic Polish Grand Design Forever Project ...podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.02.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 ..A oglądasz czasem na T&L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.02.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 ...no teraz zacznę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.02.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Jeśli tylko masz możliwość to POLECAM!!!To coś dokładnie dla Ciebie/dla Was! Jeśli by się okazało, że nie masz dostępu to osobiście obiecuję nagrać Ci kilka odcinków na CD i przesłać. To jest ciągle powtarzane więc nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.02.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 ...mam to na Cyfra+ ... niestety zazwyczaj oglądam TVN24 ... i na T&L nie znajduję jakoś czasu ... ... ale znajdę ... ...bo Twoje Efekty Pracy na Twoim "Ptasim" Siedlisku ...zachęcają mnie do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 No to jeszcze raz polecam. Nie każdy odcinek, ale niektóre to COŚ DLA CIEBIE Ja to w zasadzie tylko to oglądam. No i inne programy o budowaniu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Gwoździk, czy Ty znajdziesz w końcu czas na te rzuty ... no niepotrzebna się czuję przez Ciebie A T&L to i ja oglądam czasami ... pamiętam starą elektrownię ... boszszeee, ależ to było przedsięwzięcie i jakie cudo wyszło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Jeszcze na Domo są fajne rzeczy i na TVN Style też, o remontach, kupowaniu i sprzedawaniu domów, urządzaniu ich... A ostatnio (dzisiaj czy wczoraj) na T&L było, jak prawie sami, we dwoje, kamienny dom remontowali jak Gagatki - zostały tylko zewnętrzne ściany bez dachu. Ale mieli fatalne otoczenie - wielkie bloki i w środku tego na betonowym placu ładny kamienny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.02.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Szanowne Towarzyszki - Braza i DePeSzka ... ...obiecuję, że jeszcze Was wykorzystam ....w ramach The Gwoździk Fantastic Polish Grand Design Forever Project Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Szanowne Towarzyszki - Braza i DePeSzka ... ...obiecuję, że jeszcze Was wykorzystam ....w ramach The Gwoździk Fantastic Polish Grand Design Forever Project Szanowne Towarzyszki, nie dajecie się wykorzystywać! Nikomu! Wyzysk człowieka przez człowieka jest zabroniony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Szanowne Towarzyszki - Braza i DePeSzka ... ...obiecuję, że jeszcze Was wykorzystam ....w ramach The Gwoździk Fantastic Polish Grand Design Forever Project Szanowne Towarzyszki, nie dajecie się wykorzystywać! Nikomu! Wyzysk człowieka przez człowieka jest zabroniony! Howgh!!!! Rzekłaś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts