Gwoździk 02.01.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 sorry,wypadlem z dyskusji ale padla mi karta graficzna w komputerze i przed chwila oddalem ja do naprawy ....teraz piszez tableta (nienawidze go) brak mi polskich liter i pewnie zaraz to usprawnie ale na razie czuje sie jakuposledzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.01.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 już jestem .... normalny ... Syn mi pomógł pożyczając laptopa ... ...kontynuując występy polskich "gwiazd" .... Gawliński z Wilków też nie wyciągał ... większość "gwiazd" powinna odpaść na pierwszym odsłuchu "Mam talent" ... Kilka dni temu w NC+ był film "BAD 25" ... o Jacksonie ... Super dokument ... Naprawdę super .. Jacksona można za wiele rzeczy nie lubić, ale wokalistą i tancerzem był genialnym ... a czemu? ... bo trenował, trenował i trenował ... Tarcia dobrze podsumowała ... Jaki kraj takie gwiazdy ... ja bym zmienił ostanie słowo na ... gwizdy (bo ich jakoś dziwnie nie było..... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.01.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 moze i byly tylko wyciszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Maleńczuka to i ja przez przypadek obejrzałam .... uchrońcie przed takim następnym doświadczeniem wszyscy bogowie świata!!!!!! Maryli nie widziałam i chyba nie żałuję .... a szkoda, jeszcze do niedawna ją nawet lubiłam. No przegięła kobieta jak widzę totalnie, polska Madonna, pożal się Boże. Jaki kraj, takie gwiazdy, masz racje TAR-ciu!!! A tak w ogóle to fajnie jest, bo ja żadnych postanowień na nowy rok nie robiłam to i martwić się nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 A tak w ogóle to fajnie jest, bo ja żadnych postanowień na nowy rok nie robiłam to i martwić się nie muszę To tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.01.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Najlepszego w Nowym Roczku! Może być (i BĘDZIE!) tylko lepiej ..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2014 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Najlepszego w Nowym Roczku! Może być (i BĘDZIE!) tylko lepiej ..! Dzięki Gagatka ..... a ja mam postanowienie na Nowy Rok .... właściwie to życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Czy to to o czym myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2014 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 jeśli się za mocno nie ślini ..... to tak ... prawdę mówiąc myślałem o sprzedaży Gwoździkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 no to chopie mamy wspólne cele:rolleyes:... te nieruchomościowo-zbytowe:p tylko qrna zastój jak cholera:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 to i ja dolaczam do tych marzen - celow nieruchomosciowo-zbytowo-budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 w kupie raźniej... tylko nie jestem pewna czy w Nelsiowej też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Żadnych postanowień noworocznych. A życzenia? Te zawsze są, bo co to by było za życie bez marzeń, planów i życzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 mam 3 marzenia dotad nie spelnione, zyczenie by sprzedac chate i plan by zbudowac nowa - to tak na nowy rok zlota rybka by sie przydala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 no to trzeba założyć wątek "nieruchomościowo-zbytowo-budowlany" ... plus PIES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.01.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Musisz to zobaczyć ! [ATTACH=CONFIG]232896[/ATTACH] oooo rany! ale ona plastikowa:sick: o jedna opercje za duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2014 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 no to trzeba założyć wątek "nieruchomościowo-zbytowo-budowlany" ... plus PIES Życzę Ci spełnienia powyższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Rynek nieruchomości ponoć drgnął :yes: A pieees? Jaaka raasa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.01.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Gagaciu NASZA!!!!!!... że rasa:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 RILI???? W sensie, że CC? ...Norrdycka, psiakrew???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts