Agduś 09.01.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ja przynajmniej nie mogę sobie pluć w brodę. Nasza działka była ostatnia wolna w okolicy i pierwsza zabudowana później. Ta, na której teraz mamy sąsiadów, wtedy nie była na sprzedaż. Właściciel poczekał aż ceny urosły pięciokrotnie i dopiero wtedy ją opchnął. Nas i tak nie było by na nią wtedy stać. A o tej z zagajnikiem córka właściciela powiedziała nam, że sprzedana. Później właściciel twierdził, że sprzedał ją później, ale niewiele później, więc jeszcze tanio. No niby mogę żałować, że się nie dowiedzieliśmy o tym, ale z drugiej strony ten właściciel to straszny krętacz i kłamczuch, więc nie wiem, która wersja jest prawdziwa. Na razie obecni właściciele nie budują niczego, ale nie ma co liczyć, że tak zostanie - albo zaczną budowę, albo sprzedadzą nieźle zarabiając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Mam właśnie nadzieję, że jest dla mnie nadzieja! Tylko nie bardzo wiem, jak to teraz ugryźć, już po ostatniej licytacji. Dzwonic do nich ze swoją propozycją czy czekać .... tylko na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.01.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Jak chętnych nie było to będzie następna:yes:... musisz ogłoszenia parafialne, tfu... gminne czytać, zdarza się, że na tablicy ogłoszeń coś wisi... tak żeby przypadkiem ktoś nie zauważył ,że dobrą cenę dali to znajomki kupią... POLSKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.01.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Brazunia, jak masz konkretną propozycję, to ją złóż, ale pisemnie. Może się udać. Kiedy my chcielismy kupić sąsiednią ziemię od gminy, to powiedziano nam, że nic z tego, bo nie ma planu (czytaj - jak wejdzie plan to ją wystawimy za odpowiednią cenę, bo wówczas była rolna). No to wymysliłam, że zaproponuję gminie zamianę (zaoferowałam naszą inną ziemię, większą ale nie sąsiadującą z naszą, dalej położoną) i - przeszło. Zamienilismy się i CAŁĘ SZCZĘŚCIE. A gmina dostała większą działkę za mniejszą i wszyscy ( dziwne, nie?) są zadowoleni.Piszę o tym, bo warto wymyslać własne rozwiązania, nie liczyć tylko na standardowe rozwiązania, bo można się przeliczyć. Może się nie uda ale może TAK:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.01.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Pestka dobrze gada, mozna zglosic chec zakupu samemu, nie musi wcale gmina jej wystawiac. u nas jest pare wolnych dzialek gminnych naprzeciwko i jak pytalam wojtowej czy beda na sprzedaz to powiedziala, ze na razie nie ale jakbysmy chcieli to moge zlozyc pismo z propozycja ceny i gmina sie okresli czy to malo czy duzo oraz ewentualnie poda swoja stawke i wyrazi zgode na jej zakup. wszedzie pracuja tylko ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Braza, do ataku i uda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.01.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Tylko pewnie i tak najpierw trzeba Brazie powiedzieć, gdzie jest ten bankomat dający kasę, której się nie ma i nie trzeba oddawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.01.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ...kredycik...??? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.01.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Tiaaa... Biorę sobie ciebie...kredycie na życie...i obiecuję...że będę cię spłacał... aż do śmierci:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Przynajmniej masz pewność, że on Cię do śmierci nie opuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.01.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 I to jest ta najmniej przyjemna strona tego "małżeństwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2014 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Przyjemność tylko na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.01.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Żeby była jasność - nienawidzę kredytów i moim marzeniem jest pozbyć się ich. AMENT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Cześć ,w nowym roku Najlepsze życzenia zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Też nie lubię kredytów ale nie ukrywam, że bez niego dalej bym w bloku na 4 piętrze tkwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.01.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Też nie lubię kredytów ale nie ukrywam, że bez niego dalej bym w bloku na 4 piętrze tkwiła ja najpewniej na 11 w 40m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 My chyba już na 60 m2 w Nowej Hucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Agduś -wygrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 no właśnie... mało kogo stać na własny dom bez kredytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ale to nie byłyby nasze metry, tylko służbowe. Potem na bruk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts