Arctica 28.01.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 jak dobrze, że nie przepadam za błyskiem jaj:rolleyes:... podłóg znaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 z forum "W imieniu klienta skutecznie załatwiamy rozpatrywanie reklamacji na wszelkie płytki ceramiczne (glazura i terakota) i gresowe oraz odzyskujemy pieniądze za wadliwy towar oraz inne straty. Oferujemy zarówno: -obsługę małych spraw np. doradztwo przez telefon i przygotowaie pisma jak i -kompleksową obsługę sporów o wysokich kwotach rozczeń. Dlaczego warto skorzystać z naszych usług: -jesteśmy bardzo skuteczni – mamy bardzo wysoki % spraw pozytywnie załatwionych, -pobieramy opłaty tylko i wyłączie od pozytywnie załatwionych spraw (dotyczy spraw sądowych), -mamy świetnych specjalistów a) fachowcy z dużym doświadczeniem z branży płytek ceramicznych i gresowych, b) skuteczni negocjatorzy c) rzetelni prawnicy, -dobrze sobie radzimy z nieuczciwymi firmami handlowymi i producentami, -zleć nam poprowadzenie sprawy a nie będziesz musiał tracić nerów i czasu na użeranie się z nieuczciwymi kontrachentami. Aby dowiedzieć się wiecej lub dostać niezobowiązującą ofertę skontaktuj się z nami: tel. 798-xxx-xxx e-mail: [email protected] Zadzwoń to nic nie kosztuje. Oferujemy m.in.: -profesjonalne poradnictwo, -fachowe oględziny towaru, -przygotowanie pism i dokumentacji, -skuteczne negocjacje z producnetem i/lub firmą handlową, -reprezentowanie klienta przd sądem, -inne czynności związane z załatwianiem reklamacji." tylko pozwać :a) producenta płytek?b) producenta W5?c) lidla?d) usera dającego radę?e) właściciela forum , na którym rada się znalazła ?f) klapki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.01.2014 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 piszę pozew do wszystkich .... poza pozycją f) bo w tym jednym przypadku....jako ich jedyny i prawowity pracodawca................. wyp...doliłem je z roboty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.01.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 :rotfl::rotfl: DOBRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 piszę pozew do wszystkich .... poza pozycją f) bo w tym jednym przypadku....jako ich jedyny i prawowity pracodawca................. wyp...doliłem je z roboty ... znaczy na amen do jajcowych płytkóf się przykleiły:lol: tylko nie jestem pewna kto tu kogo wyp...dolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.01.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Wracam do Łośki - tam jest o adopcji ... o bzykaniu nie będę czytać ( nie dzisiaj ... Jeża znowu nie ma ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.01.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Wracam do Łośki - tam jest o adopcji ... o bzykaniu nie będę czytać ( nie dzisiaj ... Jeża znowu nie ma ... ) Oj tam, oj tam - to se chociaż poczytasz do snu - będą kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.01.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Oj tam, oj tam - to se chociaż poczytasz do snu - będą kolorowe Taaa ... a rano będę miała erotyczne wypieki coooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 erotyczne wypieki dodaja uroku a lat odejmuja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.01.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 I człowiek wolniej się starzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Świecenie i błysk psich jajców jest znakiem zastrzeżonym i jako taki ani na płytkach, ani na terakocie ani na panelach istnieć nie ma prawa, tyle sie dowiedziałam od Tyriona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Znów Cię Gnida tresuje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.01.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 No wygadane to Twoje psisko Brazunia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 On mnie nie tresuje Osiczko, on mnie uświadamia A wygadany to jest ... po pańci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Grucha dziś wetkę oszczekał z pretensją, po tym jak mu krew pobrała Ale wieczorem jak byliśmy z wynikami to już się do niej przytulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 i jak wyniki, mam nadzieję okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 02.02.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Siemka Ocynkowany Bracie! Ostatnio nie bywam, ale jak już się wtoczyłem, to przynajmniej wypadałoby pozdrowić wszystkich. Jaja sobie robicie, a teraz i ja muszę gresik wypolerować, bom się zsikał oczami ze śmiechu i jakieś zacieki powstały... Mówisz, że W5 pomaga na podniesienie przyczepności do podłoża, aczkolwiek nie nabłyszcza. Trza by oponki w moim osiołku przesmarować, bo ostatnio po lodzie hołubce wyczyniam... No to się odmeldowuję w celu kontemplowania zaśnieżonej po uszy okolicy. Ostatnio mój region na topie, nawet premier się zainteresował moją trzydniową absencją wynikającą z ponadnormatywnych opadów białego szaleństwa... Pozdrowienia dla Pineski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Znowu po chałupkach łazisz a u siebie nawet kawy nie zostawiłeś ... W gardle mi zaschło!!!!!! I popielniczkę postaw, nie chcę kiepować na podłodze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.02.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Może moment dobry rzucić palenie....??? :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts