braza 09.02.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Matko, toż horror w biały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.02.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Agduś ... skąd ty masz tego glonojada :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Wygooglałam. https://www.google.pl/search?q=powi%C4%99kszone+usta&client=firefox-a&hs=X3x&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KvD3UpikO8iBhAf7rYHIBw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=598 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.02.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 A możesz zdradzić tajemnicę czego szukałaś ? Dooopy w kształcie ust ... czy ust w kształcie dooopy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 W lutym 2014 roku miesięcznik "Playboy" (PL) zadał kilka pytań stałym bywalcom Forum Muratora na temat ich życia intymnego ... ... oto kilka ciekawych pytań i odpowiedzi... PL - Kiedy tak naprawdę nie możesz? .... przy katarze bo nie umiem przez usta oddychać .....i się duszę PL -Czy krople do nosa pomagają? Bez nich umarłabym już pierwszej nocy! PL - Jakieś dziwne miejsce na sex? półtora metra w zaspach.....tam gdzie cieńsza warstwa ..... PL -Preferencje? Ekshibicjonista... Genderysta PL- Jakieś szczegóły? Duża pipa ma swoje zalety.....usta ponętne jak Pamela Anderson... PL - Jakieś "odchyły" ? kacze dzioby są ponętne PL - Czy na pewno to już wszystko ? ....pamiętam, pamiętam - lepiło się zające ze śniegu onegdaj... PL - Na pewno ... ? O, masz. Wylazło ze mnie .....Szczególny rodzaj masochizmu PL - Co jest bardziej sexi? [ATTACH=CONFIG]241754[/ATTACH] Ale że co? PL- no to co widzisz - wybieraj... ała, wystraszylam sie:o PL - to pewne ... ale musisz wybrać ... PL - Jakiś komentarz ... ? Eh, Dziewczyny zazdrość przez nas przemawia....... Matko, toż horror w biały dzień PL - I to jest właściwa puenta tego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2014 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 A możesz zdradzić tajemnicę czego szukałaś ? Dooopy w kształcie ust ... czy ust w kształcie dooopy ? żałuję, że Playboy nie ujął tego tekstu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.02.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jako dowcipu . Pictorial w ostatnim playboyu był sklejony . Listonosz go chyba obmacywał albo jeszcze gorzej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Gwoździor, jak zwykle szczał w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2014 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Nieźle, ale proszę o sprostowanie – kacze dzioby nie są sexy – za dużo myślenia jak się tym posłużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Gwoździku łoooooooooo jak mi tego brakował i jaki zaszczyt jako pierwsza cytowana byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Jesteś Wielki Ocynkowany Przyjacielu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 A możesz zdradzić tajemnicę czego szukałaś ? Dooopy w kształcie ust ... czy ust w kształcie dooopy ? Wpisz "powiększone usta" i wybierz grafikę. Znajdziesz i dooopę i usta. Strasznie jestem ciekawa, do czego służą kacze dzioby i śniegowe zające! Jakiś tutorial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2014 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Wyjaśniam „kacze dzioby” – ich właścicielki z przerostem kasy, głupoty i ego fundują sobie w przekonaniu ... ja nie wiem o czym one myślą chcąc mieć coś takiego na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 kacze dzioby, rybie usta, usmiech jokera, policzki kroliczka - i wszystkie jak sztuczne klony wygladaja:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.02.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Wyjaśniam „kacze dzioby” – ich właścicielki z przerostem kasy, głupoty i ego fundują sobie w przekonaniu ... ja nie wiem o czym one myślą chcąc mieć coś takiego na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Myslą .... czy to jeszcze jest myślenie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.02.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jako autor cytatu o śniegowych zającach zastanawiam się właśnie od dwóch godzin nad ich praktycznym zastosowaniem w temacie. Jak coś wymyślę - natychmiast dam znać. Może nawet zamieszczę (sama napiszę??) tutorial... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.02.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Od razu mi się humor poprawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.02.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No bo wyobraźnię to trudno jest powstrzymać.. szczególnie jak już ruszy ...:wiggle: Póki co tylko zajączek Mleczki (ten, wiecie, z wytrzeszczonymi oczkami) przyszedł mi do głowy... Ale śniegowy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 11.02.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Śniegowy zając pojawił się w nędznym utworze kiepskiego autora o tutaj, ale okoliczności naprawdę były sprzyjające. Tyle śniegu, co wtedy na Wielkanoc rzadko bywało na Boże Narodzenie... Pewnie to, co powiem Gwoździk zaraz wykorzysta, ale bardziej podobają mi się nasze zajączki od amerykańskich króliczków, pełnych botoksu, silikonu i innych spoiw budowlanych... Zając ze śniegu jest jakiś taki bardziej naturalny. No to Gwoździu manipuluj tekstem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts