Gwoździk 05.06.2014 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 w Twoim rankingu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 no ba jasne że w moim to taka prywatna forma psychoterapii jak ciężko na duszy to w ramach rozrywki planuję przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 swetny koles jeszcze szczenieca slicznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.06.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Super psisko Jestem zauroczona futrem i ślepkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Psisko rewelacyjne! Relacja takoż! Proszę o kolejne. Wusia, nie 8-9 tylko 10-12. Emi ma 9 lat i poza siwym pyskiem nie widać po niej wieku. Biega, skacze, no - może odrobinę demencji wykazuje, bo zapomina, że do kuchni nie wolno włazić i wciąż jakiś ułamek psa się do niej wsuwa (zawsze przedni). No i leni się tylko raz do roku (od wiosny do później jesieni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Oczywiście, że obliczyłam, ile ważysz, pewnie to była prowokacja a ja się jej poddałam:) Operacjo Argo dostała Oskara ..... teraz już wiem, dlaczego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 08.06.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Konkretny kawał radości z napędem na cztery łapy, gratulacje Gwoździk jak myślisz, czy na dziesięć arów działki wypełnionych krzakami dzikiego bzu, który mamy zamiar w tym roku przerobić na nalewkę wystarczy tylko beczka spirytu, czy mam zrobić cysternę? Czy w zamian za licencję na produkcję nalewki wolisz bez w stanie tuż po zerwaniu (będzie tego przyczepa), czy nie obejdzie się bez bzu w stanie przetworzonym i zabutelkowanym? Tylko proszę bez jaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.06.2014 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 .....to taka prywatna forma psychoterapii .... ... każdy ma swoją ... psychoterapię ... Zazwyczaj motorem napędowym jest Pinezka, ale jeśli chodzi o nowego psa, to tym razem byłem ja ... ... zresztą do tej pory zdarza mi się powiedzieć do Argo "Bobi" swetny koles.. ... taki to on będzie za kilka miesięcy ... na razie chrzanię takich kumpli co leją na podłogę a w nocy to i "dwójkę" potrafi Jestem zauroczona futrem i ślepkami .... wdał się w pana .... Proszę o kolejne.... (relacje) mój dopisek ... z przyjemnością coś jeszcze skrobnę... Oczywiście, że obliczyłam ile ważysz, pewnie to była prowokacja .... ... wyszło Ci .. tzn mi...coś 86,8kg ... coś takiego? ... bo dzisiaj już jest inaczej ... nie u mnie, tylko u Argo PS. To nie była prowokacja, po prostu ciężko zważyć coś, co nie staje cierpliwie na wadze ... czy na dziesięć arów działki wypełnionych krzakami dzikiego bzu, który mamy zamiar w tym roku przerobić na nalewkę wystarczy tylko beczka spirytu, czy mam zrobić cysternę? .... jeżeli zrobisz nalewkę z 10 arów staniesz się niewypłacalny ... koszt spirytusu Cię zabije ... Od Ruskich nie kupuj, bo oni ostatnio na nas źli to jeszcze Ci jakieś gooowno podrzucą Czy w zamian za licencję na produkcję nalewki wolisz ...... ... wolę kiedyś spotkanie przy nalewce ... ja też przywiozę, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 nie że pies tylko rozmyślanie czytaj gdybanie co to ja kiedyś i tak dalej;) no ja bałdzo się przymilam o kolejne foteczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 08.06.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Gwoździu czytaj ze zrozumieniem, ja se sam ten spiryt wyprodukuję. Koszt cukru jest niewspółmierny do akcyzy na alkohol. Produkcja, filtracja, degustacja Znam takiego jednego, co podłego bimbru dolewał do wyrobu kumpla, żeby ludzie nie myśleli, że im ruski spiryt zapodał. Jakość lepsza niż z gorzelni. Metanol idzie na podpałkę do grilla. Mam zamiar produkować na podobnym sprzęcie, tylko cicho... To kiedy zawitacie z Pinezką na odludzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 No tak właśnie mi wyszło Od cierpliwego stania na wadze to jesteś Ty Ocynkowany Przyjacielu, Argo ma inne ważniejsze rzeczy do zrobienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.06.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 .... wdał się w pana Bójtysiękoogośtam... depiluj depiluj straszne upały zapowiadajo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Chyba widziałam wczoraj starszego kolegę Argo - ładny zwierz, ale strasznie krótkowłosy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 ooooooooooooooo Gwoździczku dzięki no boskie to Twoje łyse psie:lol2: na ostatniej fotce normalnie jawnie się śmieje:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 O rany JAK ON SIĘ ZMIENIA!!! Ty pewnie tego nie widzisz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 powtorze za Arcti - ale on sie szybko zmienia po moim malym bialym az tak nie widac bylo roznic, byl maly i jest maly:lol2: no Gwozdzik trenuj bicepsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Eeee tam, dobrze mu z ślepiów patrzy, nie trzeba będzie bicepsów, żeby żyć z nim w zgodzie. Ten starszy kolega, którego widziałam u nas, wyglądał na bardzo zrównoważone, pełne godności i spokoju zwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.06.2014 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 ...To kiedy zawitacie z Pinezką na odludzie? ... jak Argo przestanie "popuszczać" na podłogę ... ....Od cierpliwego stania na wadze to jesteś Ty .... dzisiaj będę stał .... bo dziś właśnie Przygłupek (jak go nazywa Pinezka ) kończy 3 miesiące i warto by wagę odnotować ... depiluj depiluj straszne upały zapowiadajo... ... właśnie pies mnie zdepilował .... a konkretnie moje spodnie. Pewnie zauważył tam jakiś "włosek" i chciał go zdepilować ... ....no i wyrwał dziurę .... i to podczas spaceru ... Tym razem to ja upodobniłem się do psa .... bo obaj wracaliśmy ze spaceru z jajami na wierzchu ... (no prawie ) Chyba widziałam wczoraj starszego kolegę Argo - ładny zwierz, ale strasznie krótkowłosy... ... strasznie krótkowłosy to jest Oleksy .... na ostatniej fotce normalnie jawnie się śmieje ... kilku znajomych już zwróciło na to uwagę ... W ogóle wesoły gość ... Tylko niech nie przesadza (patrz wyżej ) O rany JAK ON SIĘ ZMIENIA!!! Ty pewnie tego nie widzisz ... to prawda ... Wy widzicie tylko zdjęcia i dostrzegacie różnice. Ci, co widzą na żywo cały czas mi to mówią, a ja pewnie wychodzę na głupka odpowiadając, że tego aż tak nie dostrzegam. no Gwozdzik trenuj bicepsy ...trenuję trenuję ... znoszę go ze schodów, aby nie nadwyrężył sobie stawów .... i tak jeszcze ze dwa tygodnie Ten starszy kolega, którego widziałam u nas, wyglądał na bardzo zrównoważone, pełne godności i spokoju zwierzę. ... powiem krótko ... daj Boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.06.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 wesoła psinka to dobra psinka:lol: właź na wagę i melduj ile kotek przytył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.06.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 który kotek:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts