Arctica 11.07.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 O cholercia jaki piękny portrecik... ten przedostatni, no bosssssssssssssssski!!! W kwestii MÓJ nie MÓJ to najczęściej tak działa, że ten co karmi ten rządzi, u nas tak jest i w chwilach napięcia emocjonalnego to ja muszę egzekwować np. pójście psic do ich pokoju, mężowatego najczęściej nie posłuchają. I jeszcze nr 3.To nie jest kładzenie uszu po sobie tylko kolega wystroił się w kokardki... z Gagatą pogadaj...ale to przecież chłopak jest... upsss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.07.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 .... mówisz ??? PS. ... a poza tym, to łódź się pisze tak Wcale, że nie... tak się pisze... óć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.07.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Psisko przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.07.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 nie óćcie sie ze to poprawnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Cudo psiak, cudo!!!! Cmoknij go w ten czarny nochal ode mnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.08.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Siemanko Wszystkim Urlop niestety się skończył ... walczę teraz z remontem łazienki ...Przy okazji chodzę do pracy ... Nie ma czasu na pisanie .... ale... .... czasami trzeba powiedzieć dość ... i coś napisać ... No to wkleję kilka zdjęć ARGO: ...... na Mazurach znalazł sobie nowy "kojec" ....wśród hortensji.. http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/ARGO/25%20sierpien%202014/226_zpsa732331c.jpg .... stamtąd też czasami "okazywał" swój tyło-zgryz http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/ARGO/25%20sierpien%202014/225_zpsb9bd6588.jpg ... a teraz ... ... a teraz zdjęcie ... ... z filmu "Argo sam w domu" http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/ARGO/25%20sierpien%202014/DSC04564_zps76c20427.jpg ......po powrocie z wakacji musiał przeczytać całą korespondencję i zaległą prasę Musiał przyzwyczaić się do "starego" układu ... ....niby wszystko to samo ... te same zabawki, to samo legowisko ... http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/ARGO/25%20sierpien%202014/DSC04567_zpse9b8d9bd.jpg http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/ARGO/25%20sierpien%202014/DSC04574_zps51cb80c0.jpg .....a jednak wszystko jakoś zmalało Jeszcze głupi i dlatego się dziwi ... przecież waży teraz 32.5 kg , a jego wzrost to blisko 60 cm ..... ... no ale jeszcze głupi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.08.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 No tera to mus chłopakowi wersalkę jaką kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.08.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Czy zębaty uśmiech ma tak sam z siebie jak nic dywanik mu potrzebny.... albo snopek siana :lo2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 26.08.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) OOO masz piesia , niesamowity , teraz będę częściej zaglądać - moje marzenie to albo szwajcar albo berneńczyk ale to pierwsze raczej mądrzejsze tak przypominam, że u mnie jest prawie 5-letnia sunia Febe owczarek długowłosy oraz kot MCO Dexter 3-letni też długowłosy, jedno waży 32 kg drugie 12 i zbieram się żeby się dopsić - pozdrawiam serdecznie Pineskę Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Zazdrośnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.08.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ależ jest zabójczo przystojny, tylko posłanko nieco się skurczyło... musieliście prać w zbyt wysokiej temperaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.08.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 bossssssss słodziak ale czemu tak malutko fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.08.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Moje Drogie Koleżanki ... ledwo pochwaliłem się zdjęciami ... i od razu odpokutowałem .... bo dzisiaj byłem z Argo u weta ... Otóż dziś rano zastaliśmy psa zaślinionego do potęgi n-tej. Cała dolna szczęka i podgardle mokre. Jego posłanie było tak mokre, że wyglądało na zasikane ... Pojechałem do weta.Diagnoza ad hoc - ......może zjadł żabę .... ( już ja szybciej bym zjadł ) ........może ugryzł go pająk ...( a może mrówka ?.... dla mnie to wróżenie z fusów) - dostał atropinę w zastrzyku i zapłaciłem 40 zł .................za te fusy Mocny ślinotok ustał, ale lekki dalej się utrzymuje ... PS. Dwie godziny temu Pineska znalazła u Argo małą opuchliznę w kąciku prawego oka. Zobaczymy co z tego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.08.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Sam był w domu??? To zrzuciłabym na karb nudzenia się bez pańciostwa... Jak Gruchę w klatce zamykałam, kiedy wychodziliśmy z domu to potrafił bajoro ślina zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.08.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 moja myśliwska terierzyca pluje i wyciera pysk we wszystko co na drodze - po żabie, po mrówce i po osie, ale jak dotąd nie puchła co to 40 zł, jak dobra wróżka to nie szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.08.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Moje Drogie Koleżanki ... ledwo pochwaliłem się zdjęciami ... i od razu odpokutowałem .... bo dzisiaj byłem z Argo u weta ... Otóż dziś rano zastaliśmy psa zaślinionego do potęgi n-tej. Cała dolna szczęka i podgardle mokre. Jego posłanie było tak mokre, że wyglądało na zasikane ... Pojechałem do weta. Diagnoza ad hoc - ......może zjadł żabę .... ( już ja szybciej bym zjadł ) ........może ugryzł go pająk ...( a może mrówka ?.... dla mnie to wróżenie z fusów) - dostał atropinę w zastrzyku i zapłaciłem 40 zł .................za te fusy Mocny ślinotok ustał, ale lekki dalej się utrzymuje ... PS. Dwie godziny temu Pineska znalazła u Argo małą opuchliznę w kąciku prawego oka. Zobaczymy co z tego wyniknie. Że sobie wypraszam... że niby któraś z nas uroki rzuciła???? to już prędzej bym Ciebie... albo tą żabę... skąd żaba w domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.08.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Mnie z urokami proszę nie mieszać, ja dopiero dziś chwalę zaślinionego...w tych hortensjach wygląda zaczepiście a legowisko trzeba było prać w 40 stopniach, a nie nastawiać na gotowanie...nie sprałoby się o trzy rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.08.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Sam był w domu??? no właśnie teraz nie był ... Zresztą zostaje od dawna sam i nie był na pewno to efekt "wqrwienia na samotność" moja myśliwska terierzyca pluje i wyciera pysk we wszystko co na drodze ..... ... ten dalej próbuje wszystkiego ... Niby powoli omija już gówienka, folię i pety, ale .... mu nie wierzę ... i sprawdzam Że sobie wypraszam... że niby któraś z nas uroki rzuciła???? ... a gdzież tam ... nie byłybyście w stanie Argo wciąż ma na szyi czerwoną obrożę legowisko trzeba było prać w 40 stopniach,a nie nastawiać na gotowanie...nie sprałoby się o trzy rozmiary ... no i wszystko jasne .... :) PS. Argo dochodzi do siebie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 biedne zaślinione maleństwo, może jakiego ślimaka zeżarł chociaż bardziej prawdopodobne jak znaleźliście opuchliznę że coś go użarło i ma reakcję alergiczną, nie wiem czy można mu dać wapienko ale nie powinno zaszkodzić, oby szybko wyzdrowiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.08.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Zdróweczka życzę, zwłaszcza, że Gruby dziś cały dzień beka i udaje, że rzyga.. Obmacałam brzuch miękki i nie powiększony. a Gruś jakiś taki biedny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 02.09.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Gwożdziku wiem...nie bywam, a jak już bywam to raz na rok ruski. Ale jak już jestem to wyczytuję i niezmiennie od kilku lat z rogalem od ucha do ucha wychodzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts