Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

coś w sobie ma, to prawda ...

... siłę na pewno. Ma teraz taki nawyk, że lubi nagle przestraszyć rowerzystę gwałtownie robiąc ruch w jego stronę ... Zabawę sobie znalazł....

Poza tym zaczepia wszystkie psy, jakie żyją ... zazwyczaj większość ucieka z piskiem, bo Argo niezdarnie a to przygniecie, a to podepcze ... Ciężko się z takim gościem spaceruje, chyba że nie ma w pobliżu żadnych czworonogów.

Mam nadzieję, że mu to minie na początku 2016 r .... tak, tak, bo ta rasa dojrzewa do 2 lat.

Byłbym bardzo niesprawiedliwy gdybym na tym zakończył.

Argo jest niesamowicie wesołym kompanem. Czuję, że ma niesamowite poczucie humoru. Głos ma donośny i jego warczenie przypomina słowa "mama" i "uuuufffffoooo".

Jest dosyć posłuszny jak na "porąbańca". Nie gryzie niczego .... poza (jak nas nie ma w domu) rozrywaniem na strzępy gazet, które zostały na stole.

No i ma coś, co bardzo doceniam, czyli czujność rewolucyjną na spacerze. Żaden osobnik nie podejdzie do mnie od tyłu niepostrzeżenie. Argo pilnuje go wzrokiem idąc do przodu a patrząc do tyłu i obserwuje bacznie, czym wprowadza osobę Bogu ducha winną w poczucie winy i przejście na drugą stronę chodnika (czasami na ulicę).

Napisałbym coś jeszcze, ale muszę wyprowadzić mama-ufo :yes:

c

Poza tym zaczepia wszystkie psy, jakie żyją ... zazwyczaj większość ucieka z piskiem, bo Argo niezdarnie a to przygniecie, a to podepcze ... Ciężko się z takim gościem spaceruje, chyba że nie ma w pobliżu żadnych czworonogów.

Mam nadzieję, że mu to minie na początku 2016 r .... tak, tak, bo ta rasa dojrzewa do 2 lat.

Gruby ma prawie 4 i mam wrażenie, iż zapomniał dojrzeć :yes:

No jest kawał psa, ale tak mu dobrze z oczu patrzy, że ja nie wiem, czemu ludzie na drugą stronę jezdni przechodzą!

pewnie z tego samego powodu dla którego przechodzą na środek ulicy jak ruda do płotu podbiega:rotfl:

Tia... jak z Gruchą po parku w mieście pomykam, to tez kierunek zmieniają... ludzie to dziwne som :lol2:

Jest KAPITALNY :yes::D

U nas ten dźwięk określam jak "Buff" z wypuszczeniem powietrza przez fafle .... I nie ma to nic wspólnego z westchnieniem ulgi..:no:

To o czym piszecie to znany nam "syndrom dostawcy pizzy" - kiedy , jeszcze za Bazylka, dostawca przyniósł nam pizze pod furtkę, zaparł się, że na teren nie wiejdzie, bo widział ODCISKI ŁAP, to mu wystarczy :sick:

macie szczescie, od waszych pieskow uciekaja a nasze kazdy niemalze zaczepia, uroda urodą ale umiar jakis musi byc:lol2:

my mowimy Witek parowóz :D ale jak wracam do domu po pracy to jest hłuuuhłuuuhłuu i zarowno h jak i ł sa dzwieczne nawet bardzo :D kocham moje psiaki

mam wrazenie, ze nierowno pod sufitem maja nie tylko psiarze ale i bywajacy tu kociarze:lol2:

Spytano kiedyś (robiąc sondę uliczną) pewną grupę kobiet, jak w krótkich żołnierskich słowach opisałyby swoich życiowych partnerów ....

Oto najciekawsze wypowiedzi:

.... tak mu dobrze z oczu patrzy, że ja nie wiem, czemu ludzie na drugą stronę jezdni przechodzą!

z tego samego powodu dla którego przechodzą na środek ulicy jak do płotu podbiega

mam wrażenie, iż zapomniał dojrzeć ....

Jest KAPITALNY z wypuszczeniem powietrza przez fafle ....

u mnie robi hyhyhy (to "h" przednie jest i bezdzwieczne) jak biegnie i jest zajarany goscmi (jak astmatyk jakis) ;)

O - też tak robi :D tylko jakby z "r" w środku. My mówimy, że chrumka .....

...Witek parowóz :D ale jak wracam do domu po pracy to jest hłuuuhłuuuhłuu i zarowno h jak i ł sa dzwieczne nawet bardzo

Bez komentarza ;)

najlepszy tekst jaki słyszałam względem rudej jak facet nawet jej nie widział tylko odciski łapek zobaczył to "pani, co pani tu k....wa lwa hodujesz" :rotfl:

Gwoździk no mój to taki spasiony, że faktycznie ludzie się mogą obawiać że gryźć by zaczął:lol2:

U mojego partnera przesrane nie masz z tego względu, że jest nieobecny, za to u Córci i owszem .... masz ... bo co chwila wybiega z pokoju, żeby mi zawisnąc nad głową i poczytać, o czym "te muratorowe wariaty" znowu gadają:D:D I oczywiście jest już tym bieganiem zmęczona ....

A Argo jest po prostu zajebisty!!!!!