Agduś 17.12.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Przeczytałam Mojnemu, obecnemu na drugiej połowie naszego łóżka, i zapytałam, czy masz Gwoździku u niego przerąbane. Odparł "yhm". No to chyba masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 wnioskuję z Waszych wypowiedzi, że ...... ......mam przesrane u Waszych Partnerów .... A szkoda, bo chętnie bym się z Nimi spotkał ...... Ad 1 Kto z kim... itakdalij... Ad 2 Ciekawe dlaczemu... U mojego partnera przesrane nie masz z tego względu, że jest nieobecny, za to u Córci i owszem .... masz ... bo co chwila wybiega z pokoju, żeby mi zawisnąc nad głową i poczytać, o czym "te muratorowe wariaty" znowu gadają:D I oczywiście jest już tym bieganiem zmęczona .... A Argo jest po prostu zajebisty!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 O kawałek posta mnie pochłonęło... Napisać kciałam, cobyś dziecka nie stresowała przed maturą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2014 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 u mojego nie masz przesrane.... jeden na plus ... U mojego partnera przesrane nie masz z tego względu, że jest nieobecny..... Na razie drugi na plus, bo nie wiadomo jak się zachowa gdy wróci ..... ... za to u Córci i owszem .... .... kategoria facebook'owa nie podlega liczeniu ...zapytałam, czy masz u niego przerąbane. Odparł "yhm". No to chyba masz... Nie powiedziałbym.......to typowa odpowiedź prawnika, powiedzieć tak, aby nic nie powiedzieć .... Jak doda kilka głosek to daj znać Ad 1 Kto z kim... itakdalij... .... do czego to Ad1 ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Ad 1 było do Brazy... odnosiło sie do waryjatów... coś mnie forum pokićkało przy cytatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 mojny to w ogóle pacyfista:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Córcia osobista poczuła się urażona ... tzn. zastanawia się, czy się "urazić" .... Szanownego zapytałam, czy masz przerąbane (akurat był w zasięgu, zadzwonił), po chwili namysłu odpowiedział, że jeszcze nie wie, konkretną odpowiedź da za kilka dni. Osiczka, ja wiem, że kto z kim ... no bo ciągnie swój do swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Osiczka, ja wiem, że kto z kim ... no bo ciągnie swój do swojego Otóż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2014 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 No to żyjesz w zawieszeniu, nie wiedząc, czy masz przerąbane u co najmniej dwóch facetów. http://ocdn.eu/images/pulscms/Yjk7MDQsMCw0OCxiMTEsNjM5OzA2LDMyMCwxYzI_/870416b1d11669df31f092d985e76d7e.jpg Ilustracja do "w zawieszeniu" - jakby ktoś nie pojął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emeryta pacha 19.12.2014 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Przerąbane czy nie...sworznie do wymiany:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 20.12.2014 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 u mojego nie masz przesrane, oboje sie obsmialismy a u Brazy to juz w ogole poryczelismy ze smiechu Jest późna godzina...przeczytałam obsraliśmy Gwoździku czy wybraliście Argo ze względu na jego gustowne trzy skarpety i jedną podkolanówkę? Podusiłabym tego olbrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.12.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 no coz nie mam we zwyczaju a zwlaszcza u Brazy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.12.2014 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 .... coś mnie forum pokićkało przy cytatach grunt to zwalić winę na kogoś .... ja też tak mam mojny to w ogóle pacyfista ... nudy też nie jest w stanie zabić ? Córcia osobista poczuła się urażona ... tzn. zastanawia się, czy się "urazić" .... ..... czysta matka Ilustracja do "w zawieszeniu" - jakby ktoś nie pojął. . ... poważnie ???? .... WOW:lol2: .... mogłaś napisać np. "3 lata ......." i nie trzeba byłoby wklejać obrazka Przerąbane czy nie...sworznie do wymiany:cool: .... Hi, ledwo się pojawiłaś a już tak dużo o mnie wiesz ... zastanawiające Jest późna godzina...przeczytałam obsraliśmy ..... mam delikatne pytanie ... Co?.......... i Kto sprzątał? .... bo to, że oboje, to już wiem ... no coz nie mam we zwyczaju ... ... ja też nie, ale przyznam, że nie spodziewałem się po Baby takiego coming out'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 21.12.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 No cóż Gwoździku, tylko Ty tak czytasz między wierszami Ale wiesz....skoro ciągnie swój do swego...to nie jestem tu bez powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.12.2014 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 i dzięki Bogu, że jesteś Ty i Reszta Towarzystwa .... bo ze smutasami bym nie wyrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.12.2014 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 PS. .... coś mi się wydaje, że twój "błąd" był zamierzony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 21.12.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 (edytowane) A mnie się wydaje, że Ty się mych błędów doszukujesz i próbie jakiejś poddajesz Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Babydream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Kłaniam się nisko i do usług!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.12.2014 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 A mnie się wydaje, że Ty się mych błędów doszukujesz i próbie jakiejś poddajesz .... próbie wysiłkowej .... ... na razie nie zdałaś Popatrz na "starszą" koleżankę (stażem oczywiście) - co proponuje poniżej... ... do usług!!!!! ... no ... Młoda ... ucz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 21.12.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Braza ja to tam nie wiem co Ty se do tej kawy dolewasz, ale ja też to chce...W domu wypucowała, 2 x 12 potraw naszykowała i jeszcze po ludziach przychodzi służyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts