braza 08.01.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Faaajnyyy jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.01.2015 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 fajnie, że się Wam podoba .... Okres szczenięcy się powoli kończy (oczywiście wizualny, bo psychiczny trwał będzie jeszcze z kilka lat:)), dlatego nie będę Was więcej męczył zdjęciami psa. Czasami wstawię coś w Półdzienniku, aby mieć dla siebie na pamiątkę jaki kiedyś był .... Czas na powrót do cytowania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 08.01.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Gwoździk jest chyba zazdrosny o te zachwyty nad psem? Argo stał się już większym gwiazdorem niż Ty Gwoździku PS Czekam na cytat Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Babydream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.01.2015 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Gwoździk jest chyba zazdrosny o te zachwyty nad psem? Wręcz przeciwnie.... jestem dumny Argo stał się już większym gwiazdorem niż Ty Gwoździku .... dobrze napisane ... gwiazdorem przez małe g ..... niektórzy powiedzieliby, że bardziej bawidamkiem Czekam na cytat .... no i tu kochana padłaś .... .... z Ciebie na razie nie ma co cytować ..... ... musisz się bardziej postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Gwoździk ja się normalnie poczuję osobiście dotknięta jak zaprzestaniesz udostępniania fotek Argo:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.01.2015 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 o, już bym teraz zacytował, np. Gwoździk ja się czuję osobiście dotknięta.... ... to musi być jakaś bardzo bezpieczna konsumpcja.....bo ja nic jakoś nie czuję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.01.2015 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 A końsumowałeś jakoś poza wirtualnie no, to co tu o czuciu mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Moja gnida 2 lata skończyła 31 grudnia ... no i to by było na tyle w kwestii .... Dzieciuch był. Dzieciuch jest. Dzieciuchem pewnie pozostanie. Chrzanić to, jest super!!! Gwoździk, ja Ciebie bardzo prosze, Ty się nie rób taka primadonna!!!! Raz na jakiś czas wrzucić zdjęcia przystojnego Argo na forumie to znowu nie taka orka, nie spocisz się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 .... dobrze napisane ... gwiazdorem przez małe g ..... niektórzy powiedzieliby, że bardziej bawidamkiem celebrytem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2015 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 celebrytem jest wypraszam sobie .... bo pisałem o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.01.2015 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Tiaaa, teraz Celebrytem, a za chwilę Celebrem nawet. Nie dziwi mnie to specjalnie, bo gdybym ja miała w siebie wpatrzone takie cudne oczy, a merdający ogon mówiłby do mnie...jestem cały twój, i to jaki ogon, no pięknisty jak cała reszta. To... zamiast pałkami po bębnach walić pozowałabym "na ściankach"...dzień i noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Moja gnida 2 lata skończyła 31 grudnia ... no i to by było na tyle w kwestii .... Dzieciuch był. Dzieciuch jest. Dzieciuchem pewnie pozostanie. Chrzanić to, jest super!!! Jakie dwa lata???!!! Pogięło Cię??? Przecież to z pół roku nie minęło od kiedy kupiłaś gnidę! Tiaaa, teraz Celebrytem, a za chwilę Celebrem nawet. ... albo Cerberem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2015 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiesz Agduś ... czyjeś dzieci szybko rosną!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2015 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.01.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Gwozdziku, najlepszego w Nowym Roku, by ze statusem celebryty i troche kasy na koncie przybylo....chalupe na zakrecie trzeba ruszyc Maja. PS.. sorki ze takie spoznione, ale ostatnimi czasy mi nie jest po drodze na forum.... moj pociag pospieszny relacji praca-dom przestal sie zatrzymywac na tej stacji...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.01.2015 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Witam się z odmętów nie bywania (ze wstydem przyznaje:oops:), ale mam ostatnimi czasy bardzo podobne połączenia jak mayadaski;) Postaram się chociaż w niewielkim stopniu nadrobić zaległości w czytaniu. Twoja psina rozłożyła mnie Gwoździku na łopatki myślałam, że tylko moja takie imprezy pod nieobecność domowników urządza ale widzę, że jest ich więcej. Nie wiem o co chodzi z tym celebrowaniem ale szczerze podłączam się do życzeń noworocznych. Niech ci się wiedzie w Nowym Roku jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.01.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 A Argo K A P I T A L N Y. Piękny Miał być i u nas Szwajcar zanim padło na CC Chyba już pisałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.01.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 to dokładnie odwrotnie niż u Gwoździa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.01.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Ano wiem....:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Gwoździk, leniu jeden, odezwij się!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts