Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fajnie, że się Wam podoba ....

Okres szczenięcy się powoli kończy (oczywiście wizualny, bo psychiczny trwał będzie jeszcze z kilka lat:)), dlatego nie będę Was więcej męczył zdjęciami psa. Czasami wstawię coś w Półdzienniku, aby mieć dla siebie na pamiątkę jaki kiedyś był ....

Czas na powrót do cytowania .... :p

Gwoździk jest chyba zazdrosny o te zachwyty nad psem?

Wręcz przeciwnie.... jestem dumny :)

Argo stał się już większym gwiazdorem niż Ty Gwoździku

.... dobrze napisane ... gwiazdorem przez małe g .....

niektórzy powiedzieliby, że bardziej bawidamkiem ;)

Czekam na cytat ;)

.... no i tu kochana padłaś .... ;)

.... z Ciebie na razie nie ma co cytować .....

... musisz się bardziej postarać :p

Moja gnida 2 lata skończyła 31 grudnia ... no i to by było na tyle w kwestii .... Dzieciuch był. Dzieciuch jest. Dzieciuchem pewnie pozostanie. Chrzanić to, jest super!!!

Gwoździk, ja Ciebie bardzo prosze, Ty się nie rób taka primadonna!!!! Raz na jakiś czas wrzucić zdjęcia przystojnego Argo na forumie to znowu nie taka orka, nie spocisz się!!!!

Tiaaa, teraz Celebrytem, a za chwilę Celebrem nawet.

Nie dziwi mnie to specjalnie, bo gdybym ja miała w siebie wpatrzone takie cudne oczy,

a merdający ogon mówiłby do mnie...jestem cały twój,

i to jaki ogon, no pięknisty jak cała reszta.

To... zamiast pałkami po bębnach walić pozowałabym "na ściankach"...dzień i noc :cool:

Moja gnida 2 lata skończyła 31 grudnia ... no i to by było na tyle w kwestii .... Dzieciuch był. Dzieciuch jest. Dzieciuchem pewnie pozostanie. Chrzanić to, jest super!!!

Jakie dwa lata???!!! Pogięło Cię??? Przecież to z pół roku nie minęło od kiedy kupiłaś gnidę!

Tiaaa, teraz Celebrytem, a za chwilę Celebrem nawet.

:cool:

... albo Cerberem...

Gwozdziku,

najlepszego w Nowym Roku, by ze statusem celebryty i troche kasy na koncie przybylo....chalupe na zakrecie trzeba ruszyc :)

Maja.

PS.. sorki ze takie spoznione, ale ostatnimi czasy mi nie jest po drodze na forum....:rolleyes:

moj pociag pospieszny relacji praca-dom przestal sie zatrzymywac na tej stacji......;)

Witam się z odmętów nie bywania (ze wstydem przyznaje:oops:), ale mam ostatnimi czasy bardzo podobne połączenia jak mayadaski;) Postaram się chociaż w niewielkim stopniu nadrobić zaległości w czytaniu. Twoja psina rozłożyła mnie Gwoździku na łopatki myślałam, że tylko moja takie imprezy pod nieobecność domowników urządza ale widzę, że jest ich więcej.

Nie wiem o co chodzi z tym celebrowaniem ale szczerze podłączam się do życzeń noworocznych. :D Niech ci się wiedzie w Nowym Roku jak najlepiej