malka 08.03.2017 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 miło bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 08.03.2017 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Gwoździk, masz trzy opcje, ok? Książka, stendup albo FM. Daj znać gdzie można Cię częściej poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2017 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Jak dobrze znów Cię widzieć od razu humor mi się poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.03.2017 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 tia a on sobie znowu na 1,5 roku zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.03.2017 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 nie zostawiaj nas już na tak długo Gwoździku co;) trochę mnie nie było, więc spróbuję sprostać temu wyzwaniu .....Mam nadzieję, że zajrzysz znowu przed następnym dniem kobiet o szlag... zupełnie zapomniałem, że to jeszcze był Dzień Kobiet .... wybaczcie miło bardzo byłoby milej, gdybym nie zapomniał chociażby w swoim poście złożyć Wam życzeń Gwoździk, masz trzy opcje, ok? Książka, stendup albo FM. Daj znać gdzie można Cię częściej poczytać biorąc pod uwagę moje parcie na szkło to standup .... w radiu. Jeżeli książka, to tylko wywiad-rzeka i ja zadaję pytania ... więc zostanę przy FM Jak dobrze znów Cię widzieć od razu humor mi się poprawił mi się przed chwilą poprawił, widząc, że o mnie nie zapomnieliście tia a on sobie znowu na 1,5 roku zniknie to aż 1.5 roku było ????? Potem sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2017 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 dobrze Ci idzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.03.2017 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 (edytowane) To święto, to mi się tak napisało po wczorajszej bytności w W-wie i kompletnym zaklopsowaniu się w centrum A TAR dobrze policzyła. Może jakiegoś przypominacza sobie uruchom przyszłościowo, żeby skrócić terminy odwiedzin Brasica opisała ostatnio jak sprzedała niesprzedawalny teren http://forum.muratordom.pl/showthread.php?247709-Z-domu-do-domku-parterowy-na-jesie%C5%84/page11 (post 410) Edytowane 9 Marca 2017 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.03.2017 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 dobrze Ci idzie;) ... nie chwal dnia... Brasica opisała ostatnio jak sprzedała niesprzedawalny teren... chętnie poczytam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2017 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 no wiesz trzeba nagradzać każdy przejaw dobrej woli:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.03.2017 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Przed chwilą przyglądałem się (Pół)Dziennikowi Gwoździka i z przykrością stwierdziłem, że:1. zniknęły moje wszystkie zdjęcia - i chociaż zalogowałem się ponownie do Photobucketa to szlag je trafił i nie widać ich nawet na moim koncie2. minęło faktycznie 1,5 roku od ostatniego posta - nawet trochę więcej3. nie napiszę już nic o Psie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2017 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 a co z Psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.03.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2017 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Faktycznie nie działa, może to czasowa blokada? http://www.issitedownrightnow.com/status/pl/photobucket.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.03.2017 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 z Psem długa historia, ale nie będę jej opisywał. Psa nie ma i już innego nie będzie. Temat zamknięty.Co do Photobucketa to na razie żadne chwyty nie działają. Jeszcze popróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2017 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 przykro mi Gwoździku że Psa nie ma:( wiem jaki ból pod koniec października zeszłego roku też pożegnałam moją Rudą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.03.2017 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 myślisz o nowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2017 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 ze względu na Młodego wzięłam nowego tydzień przed tym zanim Unia odeszła:( strasznie to przeżył do dzisiaj wyjeżdża mi z tekstami że chce żeby Unia wróciła, żaden psiak Rudej nie zastąpi ale było czym zająć ręce i trochę głowę, Młody beczał ale na spacery ze szczeniorem chodził, karmił i miał zajęcie, zresztą mnie sama strasznie dużo zdrowia i nerwów kosztowało podjęcie decyzji że jednak Unia ważniejsza niż mój egoizm:( wredne raczysko kości załatwiło ją w niespełna 3 miesiące:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.03.2017 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 smutne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.03.2017 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 no ale trzeba iść dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2017 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 życie generalnie jest wredne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts