Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie zostawiaj nas już na tak długo Gwoździku co;)

trochę mnie nie było, więc spróbuję sprostać temu wyzwaniu

.....Mam nadzieję, że zajrzysz znowu przed następnym dniem kobiet :rotfl:

o szlag... zupełnie zapomniałem, że to jeszcze był Dzień Kobiet .... wybaczcie

miło :D bardzo

byłoby milej, gdybym nie zapomniał chociażby w swoim poście złożyć Wam życzeń

Gwoździk, masz trzy opcje, ok? Książka, stendup albo FM. Daj znać gdzie można Cię częściej poczytać :D

biorąc pod uwagę moje parcie na szkło to standup .... w radiu. Jeżeli książka, to tylko wywiad-rzeka i ja zadaję pytania ... więc zostanę przy FM

Jak dobrze znów Cię widzieć od razu humor mi się poprawił :D

mi się przed chwilą poprawił, widząc, że o mnie nie zapomnieliście

tia a on sobie znowu na 1,5 roku zniknie ;)

to aż 1.5 roku było ????? Potem sprawdzę.

To święto, to mi się tak napisało po wczorajszej bytności w W-wie i kompletnym zaklopsowaniu się w centrum :lol2:

A TAR dobrze policzyła. Może jakiegoś przypominacza sobie uruchom przyszłościowo, żeby skrócić terminy odwiedzin :rotfl:

Brasica opisała ostatnio jak sprzedała niesprzedawalny teren http://forum.muratordom.pl/showthread.php?247709-Z-domu-do-domku-parterowy-na-jesie%C5%84/page11 (post 410)

Edytowane przez pestka56

Przed chwilą przyglądałem się (Pół)Dziennikowi Gwoździka i z przykrością stwierdziłem, że:

1. zniknęły moje wszystkie zdjęcia - i chociaż zalogowałem się ponownie do Photobucketa to szlag je trafił i nie widać ich nawet na moim koncie

2. minęło faktycznie 1,5 roku od ostatniego posta - nawet trochę więcej

3. nie napiszę już nic o Psie

ze względu na Młodego wzięłam nowego tydzień przed tym zanim Unia odeszła:( strasznie to przeżył do dzisiaj wyjeżdża mi z tekstami że chce żeby Unia wróciła, żaden psiak Rudej nie zastąpi ale było czym zająć ręce i trochę głowę, Młody beczał ale na spacery ze szczeniorem chodził, karmił i miał zajęcie, zresztą mnie sama strasznie dużo zdrowia i nerwów kosztowało podjęcie decyzji że jednak Unia ważniejsza niż mój egoizm:( wredne raczysko kości załatwiło ją w niespełna 3 miesiące:(