Gwoździk 09.03.2017 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 pesymiści twierdzą, że jest jak kanapka z goownem, a w gorsze dni nawet chleba nie ma ...ale ja bym nie szedł w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2017 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 w sumie niezłe podejście lepiej szamnąć kanapkę z goownem niż siedzieć z pustym brzuchem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.03.2017 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Wolę to o szklance do połowy pełnej, a nie w połowie pustej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.03.2017 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Gwozdziku przez ten czas kiedy cie nie bylo to my juz przeprowadzeni do nowego domu, uporalismy sie ze sprzedaza, budowa wiec w sumie generalnie nie jest az tak hukowo a tak poza tymi niemilymi momentami wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.03.2017 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Ale się tu nagle ruch zrobił!!! Dobrze, że nie wywaliłam Półdziennika z obserwowanych, bo bym się nawet nie zorientowała, że nastąpił Wielki Triumfalny Powrót Gwoździka... No to będę znowu bywała... do czasu aż tu cisza zapadnie i kurz znowu pokryje komentarze.Na razie szklanka do połowy pełna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2017 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Dzięki za dziś, czekam na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2017 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Mówiłam Ci,że gwoździe maja twarde łby, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2017 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 o Gowździku całe szczęście że to głowa którą z natury rzeczy Gwoździe mają przeznaczoną do walenia ciężkimi i twardymi przedmiotami;) a poważnie dobrze że tak się skończyło, dbaj o Siebie i bywaj częściej bo wiesz ja to bardzo lubię czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2017 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 o ja cie krece:eek:, szczescie ze caly jestes. i dobrze, ze wrociles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.04.2017 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Mówiłam Ci,że gwoździe maja twarde łby, prawda ? całe szczęście że to głowa którą z natury rzeczy Gwoździe mają przeznaczoną do walenia ciężkimi i twardymi przedmiotami;) Obie macie rację. Kto wie, czy wybranie sobie takiego nick'a nie uratowało mi dupy, głowy znaczy. . Bo gdyby nie zakup gwoździkowej to z gwozdkami miałbym mało wspólnego ... ... ja cie krece:eek:... nie wiem jeszcze czy mnie kręcisz ... dajmy sobie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2017 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 grunt że łebek cały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.04.2017 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Cześć, Bohaterowi i cześć wszystkim Gościom Gwoździku, miło, że wyszedłeś cało z tej teksańskiej masakry piłą spalinową, Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.04.2017 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Sure .... ???? Am I sure???? C o u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.04.2017 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Sama się dziwię, że się pojawiłam znienacka ...bo ja już nie buduję, tylko spokojnie sobie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.04.2017 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 ale miło że znalazłaś dla mnie czas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 27.04.2017 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 (...) Kiedyś dobra książka nie potrzebowała zdjęć. Czytelnik, czytając tekst, tworzył w swojej wyobraźni obrazy, które pozostawały na długo w pamięci. (...) Dziś chyba również nie ma potrzeby... przyjemnie się ciebie czyta, czytać lubię a i wyobraźnię mam bujną, więc... Przywiozłem kumpla z solidną piłą, sam wziąłem mniejszą i weszliśmy na działkę. (...) Nigdy wcześniej tak się nie bałem o swoje zdrowie. (...) Kolega łamiąc wszystkie przepisy, przejechał kilka kilometrów w ekspresowym tempie, omijając korki poboczem, po drodze zabierając zatroskaną Pinezkę z mokrym ręcznikiem, który od razu wylądował na mojej głowie. (...) a tego to nawet nie muszę sobie wyobrażać, znam z autopsji: (...) W szpitalu najpierw pan na szlabanie chciał dwa złote, ale jak zobaczył mnie zakrwawionego i dostał "letki" opierdol to otworzył. Potem Pani spisywała dane ... ospale. Nie powiem, szybko mnie wezwali i położyli na SOR ... a ponieważ byłem przytomny, to ... tak przeleżałem z pół godziny zanim zaczęto mnie zszywać. Dla mnie i Moich Najbliższych. Ale na szczęście czacha wytrzymała, za co jestem jej niesamowicie wdzięczny. (...) PS3. Po pół roku od zdarzenia wynająłem faceta, który zrobił to, mieliśmy zrobić 4 września. Nic mu się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.04.2017 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Hej boratom Piszesz tak, jakbyś była Tą Panią, która mnie zszywała Bez względu na to, czy to prawda, czy nie, masz u mnie od dziś ksywkę Dr.Quinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 01.05.2017 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Nie... Nie... Z igłą i nitka sporadycznie mam w pracy do czynienia... ale jednego roku ślubny organizował mi podobne atrakcje dla podgrzania atmosfery w związku... musieliśmy przypomnieć mu podstawowe zasady bhp, bo częste wizyty na SOR zaczęły być podejrzane i koniec końców niebieskiej karty byśmy się dorobili... a i w poprzednim zakładzie pracy zdarzały się wypadki, które kończyły się na izbie przyjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2017 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 ależ Gwoździku dawkujesz napięcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2017 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 padłam leżę i kwiczę wszystkiego się spodziewałam tylko nie tego:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts