DPS 23.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Oj, dziewczynki, dziewczynki ... Chłop stara się jak może wysłac Was do dziennika, żebyście zobaczyły Panią Gwoździkową bez nowych butów i ślicznego orzełka tudzież parę dziurek , a Wy nic. A jeszcze do tego wszystkiego Bobik dziurek doglądał... W skrócie biorąc: dziurki udrożnione, Wacusie zadbane, towarzystwo po robocie leży jak długie... Tworzycie z Panią Gwoździkową wzorowe małżeństwo i pięknie współpracujecie ze sobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 tylko dlaczego tak wolno walisz ...... to nie ja ... ...ja walę szybciej ... co nie znaczy, że lepiej ...... tymi kijami... to są PAŁECZKI ... nie kije .... A za wykonczeniowke bys sie nie wzial? ...jeżeli chodzi o siedlisko ... to już czas .... ...a jeżeli chodzi o granie ... to ...zawsze staram się dobrze "wy"kończyć Bo gra statecznie i poważne. ... no i doszliśmy do punktu finalnego konstrukcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Tworzycie z Panią Gwoździkową wzorowe małżeństwo i pięknie współpracujecie ze sobą! .....prawdziwa kobieta ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 DPS wypraszam sobie, ja ZAWSZE czytam dziennik Gwozdzika, zaraz jak tylko powiadomienie przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 nie ma co się spierać o gwoździa ... wszystkie jesteście PRAWDZIWE ...babki .... PS. ... czasami niedopieszczone ... jak to babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ja też niniejszym wyrażam zachwyt swój niekłamany nad awatarkiem .. tylko dlaczego tak wolno walisz tymi kijami... mnie to wygląda na jakiegoś marsza moze Wybickiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 mnie to wygląda na jakiegoś marsza moze Wybickiego ? a ty co malka ... guza szukasz ??? pałką chcesz dostać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 mnie to wygląda na jakiegoś marsza moze Wybickiego ? a ty co malka ... guza szukasz ??? pałką chcesz dostać ???? pałką , tego jeszcze nie przerabialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 pałką , tego jeszcze nie przerabialam ...sama frajda .... tak mi się wydaje ... bo ja nie obrywam ... tylko biję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 pałką , tego jeszcze nie przerabialam ...sama frajda .... tak mi się wydaje ... bo ja nie obrywam ... tylko biję a czarny lateksowy strój masz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Okey ... pałeczki ... niech będzie! Postaram się zapamiętać, chociaż to strasznie trudne jest... Nie czepiaj się, bo ja Ci uświadomię jaka jest różnica pomiędzy kozakami i gumofilcami Bobik rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Zaraz tam niedopieszczone... Po prostu równego traktowania się domagam. Małgoś, ja czasem coś nie doczytam, to myslałam, że i Wy też czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dzien dobry Gwozdzik czy Ty jutro mozesz nuie walic w te bebny? tak z zapasem Cie juz prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Wobec powtarzających się nagminnie szowinistycznych uogólnień ("typowa kobieta" itp.) domagam się wyjaśnień. Proszę o nakreślenie profilu "typowej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.02.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Cześć Wam, Bobik rulez Zaraz tam niedopieszczone... ...niedopieczone (babki) ...napisałem a czarny lateksowy strój masz ?? dzien dobry Gwozdzik czy Ty jutro mozesz nuie walic w te bebny? tak z zapasem Cie juz prosze ...a co imprę masz dziś ??? będę cichutko Agduś - zapomniałem dodać, że Twoja historia "na wisielca" rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Życie ją napisało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.02.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Proszę o nakreślenie profilu "typowej". Mission Impossible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 24.02.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A ja cały czas obserwejszyn postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.02.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 co grasz/ przyszłam posłuchać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.02.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A ja cały czas obserwejszyn postępy WOW !!! Leo - Znów przybyłaś znienacka ... Cieszę się PS. Trzymasz dla mnie szczeniaczka ? co grasz/ przyszłam posłuchać.. U2 - Beautiful Day Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts