Gwoździk 28.02.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 no nieźle ... tak po "polskiemu" ...i przy okazji tej "połówki" ... przypomniało mi się, że ...raz, dwa,................... ... dwa i połowa ... liczymy od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 rety, to może ja napiszę cene dachu i okien i robocizny miłego, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 28.02.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 WOW !!! Leo - Znów przybyłaś znienacka ... Cieszę się PS. Trzymasz dla mnie szczeniaczka ? Tam od razu znienacka... Dziurska w ścianie się robiło a potem kamieniami się łatało, taka tam głupiego chyba robota Sceniacków nie było, ale pamięć mnie nie zawodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 No sfrustrowałam się normalnie, miliardami mnie tu zabili... Nie liczę godzin i lat... Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 01.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/truskawki/truskawki_w_czekoladzie/files/page308_2.jpg http://www.fide.pl/img_p/blomus/297/63142.jpg liczą i liczą bry niedzielne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdeczka66 01.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 witam, rozejrzałam się i drogę znalazłam, chociaż z tą drogą świetlną to trafiłeś w dziesiątkę, częściej bujam się w obłokach niż na stołku, ale co robi perkusista na wsi ?czyżby miał dość fanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Anja, cudo puenta Milionpięćsetstodziewięćset ... berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.03.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 kurde wszyndzie siem szwyndo ale tukej go nima... witom i o paleczki pytom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 jestem .... ....tutaj zawsze jestem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.03.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 you dont answerhujesz na moje questiony wis??hehe..u malki był..cos stuk sie kajs zakopoł..czy cio?i takie presenta łod małki dostol siem nie baffiem przecie my wygrali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 you dont answerhujesz na moje questiony wis?? to weź mi przy okazji answeruj na pytanie : mam 45 m2 podłogi ...na siedlisku (to nie dom, nie potrzeba elegancji ani super wygody ... ma być w miarę tanio ) poza wykładziną .... wyjścia są dwa ... "prosty gres" na podłodze ..... za 12 pln za m2 ... ... PYTANIE .... a ile by kosztowały "proste dechy" na podłodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 kurna nawet dechy z castoramy watpliwej jakosci sosnowe..kosztuje okolo 40zł metr..do tegoż..legar wełna na wygłuszenie..jak sobie sam zrobisz okolo 65-80 zł metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Duchu - DZIĘKI - potwierdziłeś moje rozważania ...chcesz mieć coś DROŻSZEGO, ładnego .....na co dzień ..... .......więc........... kładziesz "dechy"... z Castoramy ...chcesz mieć coś TAŃSZEGO, zwykłego ... na weekend ... .......więc ............ kładziesz gres z Castoramy PS. nawet mnie to jakoś nie martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Duchu - DZIĘKI - potwierdziłeś moje rozważania ...chcesz mieć coś DROŻSZEGO, ładnego .....na co dzień ..... .......więc........... kładziesz "dechy"... z Castoramy ...chcesz mieć coś TAŃSZEGO, zwykłego ... na weekend ... .......więc ............ kładziesz gres z Castoramy PS. nawet mnie to jakoś nie martwi a co Ty chcesz od gresu z castoramyza 12,90? co? ja mam taki i bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Duch potwierdził mi to ... co Ty masz ... i ja chcę mieć ... ..więc o ssssoooo ssssiiiii choooooddzzzziiiii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 no chozzzzzzzi o to ze dobry gust mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 O gustach się nie dyskutuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 tak sobie tylko przelecę bry i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Malka, uważaj na nisko przelatujące BMW!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Malka, uważaj na nisko przelatujące BMW!!!!! a co one nisko latają znaczy deszcz będzie padał ..tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts