Gwoździk 03.03.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Cześć Wam ... ...nie ma to jak wrócić do starej...dobrej perkusji ...jadę na działkę, przylukam i napiszę ... jak będzie o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Przylukałeś cos ciekawego ?Może jakieś nowe duchy, albo kidnaperzy Wacków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Gwoźdzk te siki kota to naprawdę działają to może zgarnę żwirek od mojego Whiskas'a i przeslę kurierem razem przegonimy kreta a jeśli nie .....to sie dowie co malka potrafi http://www.gunsforfilm.com/images/spring_uzi_jpg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 to może zgarnę żwirek od mojego Whiskas'a i przeslę kurierem razem przegonimy kreta a Whiskas to ksywa męża czy kota a jeśli nie .....to sie dowie co malka potrafi http://www.gunsforfilm.com/images/spring_uzi_jpg.jpg zabierz też granaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Po pierwsze: czy kot wie, do czego jest wykorzystywana jego produkcja?Po drugie: czy masz licencję na tę broń?Po trzecie: czy masz odpowiednio dobrze wyprofilowany celownik, żeby wstrzelić się osobiście w kreta, gdyby produkcja (zalicencjonowana) kota nie zadziałała?Jeśli trzy razy odpowedziałeś "tak" masz 99,9999% szansy na wygranie tej wojny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 http://www.wojnawp.republika.pl/powyz/3xtak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A dlaczego to biedne male zwierzatko tak Ci przeszkadza Gwozdziku? Humanista badz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 http://www.wojnawp.republika.pl/powyz/3xtak.jpg Wietrzę zwycięstwo Biedne zwierzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A dlaczego to biedne male zwierzatko tak Ci przeszkadza Gwozdziku? Humanista badz. posadź trawkę i roślinki ....podlewaj w suszę.... okrywaj na noc ...... ..... i doczekaj się wizyty kreta .... ....przestaniesz być humanistką w sekundę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A dlaczego to biedne male zwierzatko tak Ci przeszkadza Gwozdziku? Humanista badz. posadź trawkę i roślinki ....podlewaj w suszę.... okrywaj na noc ...... ..... i doczekaj się wizyty kreta .... ....przestaniesz być humanistką w sekundę Bobik nie daje rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ale nie zabijaj go, kurczę! Naprawdę poświęcisz zycie zwierzaka (choćby i szkudnego) za krzaczki? Wetknij do norki kijka, a na nim zawieś pustą odkręconą butelkę PET albo puszkę, np. po piwie. Puszka/butelka będzie na wietrze wibrować, krety jako ślepe są na to bardzo czułe, nie znoszą i się wynoszą. Tylko potem nie skarż się, że krzaczki Ci padają nie wiadomo dlaczego. Będzie wiadomo, dlaczego. Pędraki je zeżarły. Dzień dobry - życzę, aby krecik sam się wyniósł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.03.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 cześć..ja też za krecika ..ale pewnie bomby bobikowe już działają dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Przyznaję się bez bicia, że ja po cichu kibicuję krecikowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 jak ten krecik nie lubi drgan ......wynies swa perkusje i napier....niczaj ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ale nie zabijaj go, kurczę! ...a kto powiedział, że zamierzam go zabić ...zamierzam go zmusić do wyprowadzki ... a z tą perkusją na trawniku ... to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 oczyma wyobrazni widze te wszystkie talerze w ogrodzie patykiem (czyli statywem) do dolu kreta i gwozdzia biegajacego z paleczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ale nie zabijaj go, kurczę! ...zamierzam go zmusić do wyprowadzki eksmisje to chyba od kwietnia są dozwolone ja tam wolę kopczyk od kreta niż peta na patyku najbardziej to mi odpowiada pełna puszka piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Whiskas, to zdecydowanie kot (mój slubny tak ładnie nie mruczy ) granatów nie mam - wszystkie wysłałam teściowej z okazji jej dnia Ale UZI się przyda -postrzelamy do tych PET -ów na patykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mój wujek zapodał mi metodę humanitarną i skuteczną (ponoć wypróbował i krety wyniosły się z jego działki). Należy mianowicie kupić maślankę i ją zepsuć. Znaczy wystawić w ciepłe miejsce i poczekać aż zmieni zapach. NAstępnie trza starannie powlewać ten produkt w krecie norki. Ponoć kretom ten zapach nie odpowiada i wynoszą się. A gdybyś jednak pozostał przy zastosowanej metodzie ale zmienił kaliber, to pokażesz zdjęcia z osobistego wstrzeliwania się???? PS. Krety są pod ochorną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 tak samo reagują na koci piasek .... ..... ale maślanka wydaje się być łatwiejsza w przygotowaniach .... .....no i w kotka nie muszę wlewać tyle litrów wody ... aby zwiększyć produkcję PS. Krety są pod ochorną. więźniowie też są pod ochroną ... a jak co niektóry wyjdzie na chwilę to ile szkód narobi .... ... dlatego niech jedni i drudzy siedzą .... i się nie pokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts