braza 03.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ja jestem berek ... nie lubię piwa!!!! Gin z tonikiem albo martini bianco - wstrząśnięte, nie mieszane!!! Szeeeeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Gin z tonikiem albo martini bianco - wstrząśnięte, nie mieszane!!! a co to jest ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Gin z tonikiem albo martini bianco - wstrząśnięte, nie mieszane!!! a co to jest ??? Używki takie, wiesz ... alkoholowe Poniżej opis: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=10037 http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=13414 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Martini bianco- to ja lubię bardzo , ale takie bez niczego - ja prosta baba jestem, kombinować nie lubię ale juz się w czyimś wewątku zaliłam - w butelce posucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ja tam też prościzna jestem, ale czasami lubię dolać sprit'a ... dla odmiany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 fajne przepisy najlepsze jest to: Porcje: ? Koszt: ? zł Trudność: prosty Czas: ? min. Kaloryczność: ? nie tylko ja nie wiem co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No to muszę kiedyś toto gazowane , słodkie kupić i zobaczymy czy to z martini pijalne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ej tam Gwoździku,czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 a takie coś będzie dobre dla Pań ? http://users.nac.net/delliott/007/bond-drink.jpg a ten Gin to chyba stąd wyjdzie http://www.story.pl/fotka/80/80028_l/lampa+Alladyna%3F.jpg ...tylko nie wiem czy z T. Nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Tego robala z kieliszka bądź uprzejmy usunąć (chyba,że to skórka z cytryny, a ja niedowidząca jestem ), to drugie biorę, jest szansa na Dżina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 no głaskam te "dzbanki" , a tam nic nie wyłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ....ja też pogłaskałem ... ....i wylazł taki Szyita ... opier...olił, że spać mu nie daję, zagroził, że wpier..ol spuści jak jeszcze raz .... ...pierd...lę, więcej nie głaszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 To ja pogłaszczę jutro, tak kole południa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ....ja też pogłaskałem ... ....i wylazł taki Szyita ... opier...olił, że spać mu nie daję, zagroził, że wpier..ol spuści jak jeszcze raz .... ...pierd...lę, więcej nie głaszczę to ja też już się nie chytam, boję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ja jestem berek ... nie lubię piwa!!!! Gin z tonikiem albo martini bianco - wstrząśnięte, nie mieszane!!! Szeeeeść Nie wciskaj kitu - przeca niepijąca jesteś. Ot taka gawędziara alkoholiczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ....ja też pogłaskałem ... ....i wylazł taki Szyita ... opier...olił, że spać mu nie daję, zagroził, że wpier..ol spuści jak jeszcze raz .... ...pierd...lę, więcej nie głaszczę No bo on najwyraźniej ma inną orientację. Ja pogłaszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 a Ty Agduś co lubisz z alkoholu ... bo tu dzisiaj każdy pije co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Pijąca ... nie pijąca ... czasami chyba mogę zaszaleć, cooooo???? Ta orientacja mi jakoś nie przyszła do głowy ... kiepsko z moim IQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 a Ty Agduś co lubisz z alkoholu ... bo tu dzisiaj każdy pije co lubi Ja to różne rzeczy lubię... piwko, winko (półwytrawne), gin z tonikiem, rum z herbatą, czasem advocata... no różne, w zależności od nastroju. Dzisiaj mam ochotę na czerwone winko i zaraz chyba przerwę korektowanie, coby sobie lampkę wypić (stoi butelka koło łóżka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 każdy dostał to i Tobie Agduś wklejam http://i214.photobucket.com/albums/cc84/luv4life913/red-wine-pour2.jpg ... ale wypij te przy łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts