dandi3 23.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no i ma u mnie piwo. pamietam jeden z moich pierwszych postów na FM - napisałem, że nienawidzę kotów a DPSia kazała mi się leczyć. Ale to stare dzieje zanim jeszcze DPS zaczęła się we mnie ostentacyjnie podkochiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 A ja lubię koty, o!!! Kiedyś będę miała co najmniej dwa, o!!!!! I co mi zrobisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.04.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ja też podczytuję Kaśki posty .. bo fajnie pisze ... i żałuję, że do mnie nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.04.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 A ja lubię koty, o!!! Kiedyś będę miała co najmniej dwa, o!!!!! I co mi zrobisz????? jak to co, zwabię Cię na zlot i wezmę jak swoją... aaaaa, miało byc o kotach, eeeeee, nic Ci nie zrobię... miej je sobie, byle po zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.04.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 fajnie pisze widziałeś jej avatar? Wstydu nie ma tfu na psa urok. Obecnośc kogoś kto lata w majtkach koloru różowego po forum, w Twoich komentarzach powinna być poniżej Twojej godności młodzieńcze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.04.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Gwoździkowi pasuje rózowy do Ślicznotki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2009 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Dandi, Ty masz słabą pamięć jednak. Przecież dlatego wpisałam się do Twoich komentów pierwszy raz, że Kaśka tam polazła i napisała, że też nienawidzi kotów. A ja nie wytrzymałam i jej emotikonek nawstawiałam, na co Ty oburzony i nadęty, kazałeś natychmiast wszelkie dyskusje o kotach zakończyć. A ja koty lubię. Trzeba je trochę poznać i okazuje się, że są naprawdę fajne, choć nie takie podlizuchy, jak pieski. I w ogóle to ja się w dandim dawno już nie podkochuję, bo mnie nie chciał, on kocha Daggulkę. Teraz to ja się w nikim nie podkochuję, a kocham Sołtysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 A ja to zaczynam żałowac, że na zlot nie mogę, bo wypożyczyłabym jakiegoś sierściucha i Dandiemu na kolankach posadziła Ale byłoby super!!!!!! Czeeeee Gwoździki Szanowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.04.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Heloł, siersciuchy lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 ja poza pająkami z grubymi nogami lubie wszystkie stworzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 To ja już wolę pająki z grubymi nogami (pod warunkiem, że ich głaskać nie muszę) niż kleszcze. To jedyne stworzenia, którym życzę całkowitego wyginięcia. A tak w ogóle, to nie rozumiem, jak można lubić jedne zwierzaki, a innych nie lubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 A tak w ogóle, to nie rozumiem, jak można lubić jedne zwierzaki, a innych nie lubić. to znaczy, że mam pałać do pająków miłoscią wielką i namiętną nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Nie, no ja rozumiem, że można nie kochać jadowitych pająków, kleszczy, komarów i innych takich. W końcu one są upierdliwe albo niebezpieczne. Mnie zastanawia, dlaczego ktoś lubi koty, a nie znosi psów, kocha psy, a nie cierpi kotów. Rozumiem miłośników ptaków, którzy nie lubią kotów polujących na ptaki. Ale żeby nie lubic kotów, bo... są "fałszywe", "nie przywiązują się" itp. Albo nie lubić psów, bo psy "z natury" są mordercami kotów... To przekracza moje możliwości pojmowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Nie, no ja rozumiem, że można nie kochać jadowitych pająków, kleszczy, komarów i innych takich. W końcu one są upierdliwe albo niebezpieczne. Mnie zastanawia, dlaczego ktoś lubi koty, a nie znosi psów, kocha psy, a nie cierpi kotów. Rozumiem miłośników ptaków, którzy nie lubią kotów polujących na ptaki. Ale żeby nie lubic kotów, bo... są "fałszywe", "nie przywiązują się" itp. Albo nie lubić psów, bo psy "z natury" są mordercami kotów... To przekracza moje możliwości pojmowania... moje również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Nie, no ja rozumiem, że można nie kochać jadowitych pająków, kleszczy, komarów i innych takich. W końcu one są upierdliwe albo niebezpieczne. Mnie zastanawia, dlaczego ktoś lubi koty, a nie znosi psów, kocha psy, a nie cierpi kotów. Rozumiem miłośników ptaków, którzy nie lubią kotów polujących na ptaki. Ale żeby nie lubic kotów, bo... są "fałszywe", "nie przywiązują się" itp. Albo nie lubić psów, bo psy "z natury" są mordercami kotów... To przekracza moje możliwości pojmowania... moje również Podpisuję się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2009 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 No cóż... Tak się chyba dzieje wtedy, kiedy tak naprawdę dane zwierzęta, np. psy. lubi się, bo to one nas lubią, a nie dla nich samych. Wtedy nie lubi się kotów, które są mniej wyrywne. Chyba tak to działa, jak przypuszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Gwoździk, jak się nie odezwiesz, to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.04.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Zastanawia mnie jednak, czemu to zjawisko dotyczy tylko miłośników psów i kotów. Czemu miłośnik papug nie mówi "nienawidzę kanarków" i vice versa? "Papugi są wredne, złośliwe, hałaśliwe, głupie, bo tępo powtarzają każde, nawet najbardziej idiotyczne zdanie" - powiedziałby miłośnik kanarków. "Kanarki są głupie, niekontaktowe, tępe, najprostszego słówka się nie nauczą" - ripostowałby miłosnik papug. Ale nie - jakoś właściciele ptaków nie prowadzą takich dysput. Akwarysta nie kłóci się z terrarystą, hodowca gołębi z hodowcą kur ozdobnych, a kociarz z psiarzem muszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Szwendasz się po forumowych włościach, a do siebie nawet na chwile nie zajrzysz, no ja nie rozumiem ... chociaż nie za rozumek mnie kochają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts