Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wpadłam się przywitać. Dawno nie czytałam Twojego dziennika. A tu znowu boskie wpisy. Po kawce i takiej lekturze moge sie wreszcie do pracy zabrac. Tylko musze ten radosny usmiech z twarzy trochę zniwelować :)

Witaj Gwoździku

przeczytałam Twój (pół)dziennik z wielką przyjemnością.

Mówiąc szczerze udzielił mi się Twój wrodzony optymizm. Fajne miejsce, fajna rodzina i fajne zwierzaki. Podziwiam zapał i radość jaką czerpiesz ze Swojego siedliska. Trzymam kciuki i pozwól, że będę od czasu do czasu do Ciebie zaglądała, zobaczyć i posłuchać jak Wam się żyje i działa.

Anula

Anula74 i dorkaS- witajcie na Gwoździkowej :D

Miło mi, że tak postrzegacie to o czym piszę :oops: . Dziękuję.

dorkaS - ja się chyba nie mylę - Ty chyba też pierwszy raz pojawiłaś się w komentarzach ? Gdybym się mylił, to czuj się dwa razy powitana :wink: :D

PS. A czemu nie możesz do pracy iść "uchachana"?

Anula74

Wprawdzie nie ma tutaj takich luksusów jakie widziałem u Ciebie na Familijnej 17 (szczególnie glazura w łazience robi wrażenie :o ) ....

... ale ze względu na specyfikę budynku inwencja twórcza nie ma granic .. dlatego wbijaj się tu częściej ... może coś ciekawego podpowiesz

dorkaS - ja się chyba nie mylę - Ty chyba też pierwszy raz pojawiłaś się w komentarzach ? Gdybym się mylił, to czuj się dwa razy powitana :wink: :D

Dziękuję bardzo :)

Po raz pierwszy pisząc, do porannej kawki juz nie raz czytalam.

PS. A czemu nie możesz do pracy iść "uchachana"?

Ja juz jestemw pracy , i nie moge sie tak glosno smiac, bo kolezanka mi sie rozprasza. A ze biedna włada wrażymi jedynie jezykami, to nie moge jej podrzucic takiej pięknej lekturki.

Bo Gwoździk to taki tajemniczy don Pedro jest!

Nie znamy dnia ani godziny, kiedy stanie za plecami, podglądnie, zakonotuje w pamięci i zniknie, żeby potem tę wiedzę wykorzystać w sobie tylko znanych niecnych celach. On wie wszystko o każdym! Był facetem, który pytał Cię, Każdy Forumowiczu, o drogę dwa tygodnie temu i babcią klozetową na dworcu i tym dzieckiem, które przeprowadziłeś przez ulicę i koniem dorożkarskim, któremu dałeś kostkę cukru i pomnikiem, przy którym zrobiłeś sobie zdjęcie. Gołębiem, którego karmiłeś z ręki nie był, ale gołąb miał maleńki zestaw szpiegowski pod piórkami nie zauważyłeś antenki w ogonie?)

Gwoździk zna Twój rozmiar buta, upodobania kulinarne i seksualne, wie, co jadłeś 13 kwietnia na kolację...

Niczego nie ukryjesz przed NIM!

No to zarżeliśmy oboje Gwoździku :D Ale musiałeś o tej pracy w Gwoździkowej ... musiałeś :-? :roll: :wink: Wiesz, ile ja bym dała za taką pracę w Uroczysku!!!!!???

Agduś - świetna jesteś!!!!!

P.S. W odpowiedzi na "...dostałaś???...." - musimy poczekać :D