Gwoździk 28.04.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 jejciu, alescie pracowici traffka widze pomocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Przylazłam, nawet o dziennik zahaczyłam, ale na darmo trud mój poszedł - ciągle ta sama łazienka (dawno takiej ilości mordek w jednym zdaniu nie używałam, to sobie pofolgowałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wpadłam się przywitać. Dawno nie czytałam Twojego dziennika. A tu znowu boskie wpisy. Po kawce i takiej lekturze moge sie wreszcie do pracy zabrac. Tylko musze ten radosny usmiech z twarzy trochę zniwelować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 29.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witaj Gwoździku przeczytałam Twój (pół)dziennik z wielką przyjemnością. Mówiąc szczerze udzielił mi się Twój wrodzony optymizm. Fajne miejsce, fajna rodzina i fajne zwierzaki. Podziwiam zapał i radość jaką czerpiesz ze Swojego siedliska. Trzymam kciuki i pozwól, że będę od czasu do czasu do Ciebie zaglądała, zobaczyć i posłuchać jak Wam się żyje i działa. Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.04.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Anula74 i dorkaS- witajcie na Gwoździkowej Miło mi, że tak postrzegacie to o czym piszę . Dziękuję. dorkaS - ja się chyba nie mylę - Ty chyba też pierwszy raz pojawiłaś się w komentarzach ? Gdybym się mylił, to czuj się dwa razy powitana PS. A czemu nie możesz do pracy iść "uchachana"? Anula74 Wprawdzie nie ma tutaj takich luksusów jakie widziałem u Ciebie na Familijnej 17 (szczególnie glazura w łazience robi wrażenie ) .... ... ale ze względu na specyfikę budynku inwencja twórcza nie ma granic .. dlatego wbijaj się tu częściej ... może coś ciekawego podpowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 29.04.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 no przestań jakie luksusy zwykły dom jakich wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 29.04.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 dorkaS - ja się chyba nie mylę - Ty chyba też pierwszy raz pojawiłaś się w komentarzach ? Gdybym się mylił, to czuj się dwa razy powitana Dziękuję bardzo Po raz pierwszy pisząc, do porannej kawki juz nie raz czytalam. PS. A czemu nie możesz do pracy iść "uchachana"? Ja juz jestemw pracy , i nie moge sie tak glosno smiac, bo kolezanka mi sie rozprasza. A ze biedna włada wrażymi jedynie jezykami, to nie moge jej podrzucic takiej pięknej lekturki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No i proszę, jak się międzynarodowo na Gwoździkowej zrobiło! Dobry wieczór przyszłam powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Zajrzałam sobie, a co I infantylnie się witam: dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja przyszłam powiedzieć, że jeżeli byłes na targach i nie ujawniłeś się - to bardzo nieładnie postąpiłeś. A jeżeli Cię nie było i sobie dworujesz - to na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.04.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja przyszłam powiedzieć, że jeżeli byłes na targach i nie ujawniłeś się - to bardzo nieładnie postąpiłeś. A jeżeli Cię nie było i sobie dworujesz - to na zdrowie! odpowiedziałem na te pomówienia u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.04.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Zajrzałam sobie, a co I infantylnie się witam: dzień dobry cześć ... ... dostałaś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.04.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bo Gwoździk to taki tajemniczy don Pedro jest!Nie znamy dnia ani godziny, kiedy stanie za plecami, podglądnie, zakonotuje w pamięci i zniknie, żeby potem tę wiedzę wykorzystać w sobie tylko znanych niecnych celach. On wie wszystko o każdym! Był facetem, który pytał Cię, Każdy Forumowiczu, o drogę dwa tygodnie temu i babcią klozetową na dworcu i tym dzieckiem, które przeprowadziłeś przez ulicę i koniem dorożkarskim, któremu dałeś kostkę cukru i pomnikiem, przy którym zrobiłeś sobie zdjęcie. Gołębiem, którego karmiłeś z ręki nie był, ale gołąb miał maleńki zestaw szpiegowski pod piórkami nie zauważyłeś antenki w ogonie?)Gwoździk zna Twój rozmiar buta, upodobania kulinarne i seksualne, wie, co jadłeś 13 kwietnia na kolację...Niczego nie ukryjesz przed NIM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Gwozdzik przestam juz bebnic, bo mi w strasznie dzis dudni we lbie dzien dobry jakie plany na dlugi weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.04.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Agduś - zarżałem jak(o) koń czytając Twój opis Anja - plany mam ... będę zapierpapier na Gwoździkowej ... ale się cieszę O swoich planach nie musisz pisać ... bo .... (czytając to co napisała Agduś) ... na pewno je znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No to zarżeliśmy oboje Gwoździku Ale musiałeś o tej pracy w Gwoździkowej ... musiałeś Wiesz, ile ja bym dała za taką pracę w Uroczysku!!!!!??? Agduś - świetna jesteś!!!!! P.S. W odpowiedzi na "...dostałaś???...." - musimy poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Gdzie jest ten zardzewiały hufnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.04.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 wyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 wyjechał ... cicho szepnęło echo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts