Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

wyjechał ... cicho szepnęło echo :evil:

To było bardzo grzeczne echo.

Góral wyszedł rano przed chałupę, patrzy, a tu słoneczko świeci, góry pikne widać z każdej strony, kozice się pasą na grani...

- Ale piknie! - dziarsko krzyknął Góral.

- mać...mać...mać! - z przyzwyczajenia odpowiedzialo echo.

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agduś, czy Ty wiesz ile ja już kasy wydałam...no nie pewnie, że nie wiesz, no bo skąd :roll: Ale całe mnóstwo wiele, aż mnie skręca z żalu - wystarczy, że powiem tak: miałabym super wypasionego Stubenna lub Prestiga za to :-?

Gwoździk, Ty naprawde nie masz męża :o :wink:

Oooo, Agduś rację ma! :D

On był przy jej płocie też! :lol:

Pośmiałam się i już! :wink:

Braza - Ty Agduś nie słuchaj, jej się szwendacz włącza i wtedy rozsądek traci!

Całkiem jak Ty. 8) :D

A zmawiajcie się, zmawiajcie. :D

Najlepiej razem przyjedźcie, coby się ze mną rozmówić i porządek zrobić. 8) :lol:

Mam szykować pokój? :D

Dzisiaj już chyba ostatnia partia syropku pójdzie w słoiczki.

Dotychczas jest 68 słoiczków, będzie chyba trochę ponad 100. 8)

Ciekawe, jak Mama AmberWind - jakoś tak przyszło mi do głowy. :roll:

Wiesz, że o Amberci to i ja pomyślałam wczoraj :roll: Maila do Niej zaraz napisze, może się odezwie!

Gwoździk, ja to przyszłam powiedzieć, że Twój kumpel, którego u mnie zostawiłeś, chce już wyjść, mówi że mu nudno i źle w moich progach, to go zabieraj, on mi też nie pasi :-? :wink:

Braza, nie wiem, ile kasy wydałaś i na co, bo i skąd. Na pewno za dużo na fajki...

Wypasione siodła, mówisz? Ja tam bym wolała konika i zwykłe siodło, niekoniecznie wypasione, byle wygodne. I nie musi mieć metki. Najwygodniejsze u nas w klubie było takie jedno stare, złamane - jeździło się jak w fotelu!

Depsiu, gdyby mi sie szwędacz nie włączał, to bym pięknych sosnowych lasów na dzikim zachodzie nie oglądała! No! To Ty się ciesz, że ja mam szwędacza! No chyba, że się nie cieszysz :roll: , to się poszwędamy w inną stronę...

A Braza to szwędacza w ogóle nie ma. Wcale a wcale! Ona z tych zakorzenionych jest. Za to końskiego hopla ma dla równowagi.

Oj, w góry to mnie ciągnie... Już planuję dłuższe trasy i czekam, kiedy dziecka podrosną do nich. Znaczy Małgo, bo duże to już można bardziej pomęczyć. Tylko, czy ja wtedy (gdy Małgo dorośnie) jeszcze będę miaal siłę na takie trasy? No nic to - najwyżej plecak oddam dużym :lol:

Zmawiać się mogiem, czemu nie.

Zamawiam sobie słoiczek albo dwa syropu! Odbiór własny w drugim tygodniu lipca. Może być?

Termin nam nigdy nie będzie kolidował, bo to high sezon jest i my zawsze w domu, a w razie nadliczbowych gości namioty się uruchomi i już! 8) :D

Zacznę się już szykować na tę wycieczkę na spływ do Spreewaldu. :D