malka 01.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a powiedzcie mi kochane , gdzie ten Zardzewiały sie podziewa, czyżby w PGR -ze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Agduś, Ty bądź uprzejma odczepić się od moich fajek!!! I żeby było jasne - za to co do tej pory wydałam miałabym druga Brazylię Oby mi się to qurna opłacało!!!!!! A ten mniszek to naprawdę dobry jest smakowo??? I na gardło dobrze robi??? A na co jeszcze robi???? Bo może ja go też chcę, a nie wiem jeszcze o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2009 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 No dobry jest smakowo, bo słodki. Oprócz tego, że zalecany z herbatką na uporczywy kaszel (pewnie znasz, od papierochów masz ), to oczyszcza krew i poprawia przemianę materii, jest moczopędny, żólciopędny i ogólnie wzmacniający. A ten Zardzewiały to na pewno w PGR-ze jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 wpadł do mnie wieczorkiem na słówko, a u się nawet na chwilę się nie pojawił, bestyja jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Gwozdzika tez na kwiatki wzielo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Gwozdzika tez na kwiatki wzielo... eeee tam , Jego na trawkę bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.05.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 ....dzisiaj nie tylko trawę paliłem ... ...przepraszam, z kim rozmawiam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 fakt , było coś jeszcze coś co na oczka się rzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.05.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 coś co na oczka się rzuca ... nie na oczka ... na kręgosłup ... ....ale o tym w (Pół)dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 idem....tup...tup....tup...tu...t.......................poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 eeee, myślałam ,że większy hardcore bedzie .... jakieś wypadające dyski i inne lumbaga (pacjentów mi trzeba) .................jestem zawiedziona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Przydreptałam, myślałam, że na jaką trawkę się załapię... a tu ... jakaś zwykła słoma ... eeeee, do luftu P.S. Ja lubię kaszankę z grila bardzo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 A mnie się bardzo podoba - mnóstwo dobrej roboty zrobiliście, a PGR zaczyna wyglądać naprawdę pięknie, zwłaszcza część ogrodowa. Jakoś brak mi relacji budowlanych - nic się nie dzieje, czy nie chcesz się przyznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 eeee, myślałam ,że większy hardcore bedzie .... .................jestem zawiedziona Przydreptałam, myślałam, że na jaką trawkę się załapię... a tu ... jakaś zwykła słoma ... eeeee, do luftu Jakoś brak mi relacji budowlanych - nic się nie dzieje, czy nie chcesz się przyznać? no Bandzie Trojga nie dogodzisz, nie dogodzisz .... A mnie się bardzo podoba - mnóstwo dobrej roboty zrobiliście, a PGR zaczyna wyglądać naprawdę pięknie, zwłaszcza część ogrodowa. ... chociaż jeden plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 My po prostu mobilizujemy w ten szczególny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Żebyś Ty widział, jak nas czasem mobilizowano... Braza, pamietasz ten krzyk, że kasę chcesz wydać? A u mnie, z kominkiem w jadalni - "no czego Ty chcesz, kobieto? " Już się nauczyłyśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Do tej pory te kopy w tylnej części czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Żebyś Ty widział, jak nas czasem mobilizowano... Braza, pamietasz ten krzyk, że kasę chcesz wydać? A u mnie, z kominkiem w jadalni - "no czego Ty chcesz, kobieto? " Już się nauczyłyśmy. ... marne tłumaczenie ... ... no ale lepsze to niż nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 To nie tłumaczenie. Nie zrobiłyśmy nic złego. To tylko dygresja. Zardzewiały pogięty stary gwóźdź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 To nie tłumaczenie. Nie zrobiłyśmy nic złego. To tylko dygresja. Zardzewiały pogięty stary gwóźdź! Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts