Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Art. 86. par. 1. KW. - odpowiadają obaj - Gwoździk i kot.

Nic z tego. Ja nie spowodowałem zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym. Spytaj męża ... on mnie poprze.

Za kota nie odpowiadam.

PS. Gdyby kot był pijany ... podszedłby pod par. 2 ... ale tego się nie dowiemy ... bo uciekł z miejsca zdarzenia (czyli art 178. KK .. czyli ,, jak go złapią ..to posiedzi 2 razy dłużej ... sierściuch jeden :D )

Gwoździk nie przejechał kota, to kot postanowił sprawdzić, czy jest wystarczająco szybki i był to zrobił akurat z samochodem rzeczonego Hufnalka!! Okazał się za wolny i z lekka go poturbowało, niestety!

Niniejszym uzurpuję sobie prawo do obrony niesłusznie oskarżanego - Gwoździka, nie kota! Kot ma się dobrze i nie wnosi oskarżenia!!!

hmm ..łostatnio jedna ponoc grasuje po naszem łojcyśnie a jak hufnalek zechce to mu sprofadsem do malki na dsialkiem gdzie jesce btifem musim łosegrać pantera bydsie miłym urosmaiceniem....zresztyom jush kiedys wkleiłem pikna black pantherem w jejo komenty

http://forum.muratordom.pl/post3138441.htm#3138441

kurna alesmy tam nastukali malce od tej wojny echh kawał historii musiałe przejzec... 8) 8) :lol: :lol:

Najważniejsze, że kot biegał po spotkaniu z Gwoździkiem, więc chyba jednak przeżył... :roll: :lol:

Czy poza próbami eksterminacji kotów robiłeś coś ostatnio w Twoim PGR-ze? :wink: