malka 08.05.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A Gwoździu, penie znów gdzieś przybity, i ruszyć się do swoich komentów nie może bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.05.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Pewnie przemyslal, ze jednak trzeba bylo szukac tego Rademenesa, od razu kaska by sie znalazla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Gwoździk pewnie się pojawi i to niebawem z nowymi relacjami ... tak mi coś w duszy gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.05.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Braza, czy Ty wiesz coś , o czym ja pojecia nie mam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.05.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Braza jest "szczwana bestia" ... ..i wie, że "sprawozdania z Gwoździkowej" następują w weekend .. ... żadna czarna magia PS. więc na pewno najpóźniej w niedzielę pojawi się jakiś wpizduksięgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Mi tylko w duszy gra .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.05.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Mi tylko w duszy gra .... aaaaa, dobrze,że nie czujesz w kościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Gwoździk - czy Ty nie lubisz kotów? kocham Depsiaka, a najbardziej kocham w Niej to, że ma skrzywione sajko na punkcie futrzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Depsia? Ona ma zdrowe podejście do sprawy futrzaków. Znam bardziej skrzywionych (w obie strony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Braza jest "szczwana bestia" ... ..i wie, że "sprawozdania z Gwoździkowej" następują w weekend .. ... żadna czarna magia PS. więc na pewno najpóźniej w niedzielę pojawi się jakiś wpizduksięgi dzis jest niedziela a wpisu njet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Gwoździk - czy Ty nie lubisz kotów? kocham Depsiaka, a najbardziej kocham w Niej to, że ma skrzywione sajko na punkcie futrzaków Oj, zaraz tam "skrzywione". To, że gotuję kisiel z kota, nie znaczy, że go nie lubię, wręcz przeciwnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 A w szafie tego kisielu nie ma, tylko dla siebie zostawiasz, egoistko Zajrzę wieczorkiem, pewnikiem już jakieś Gwoździkowe wieści będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 jest niedziela a wpisu njet BO GWOŹDZIK POJECHAŁ NA WIŚ, WYCIĄGNĄŁ WACKA I SIĘ NIM ZACHWYCA. wiedząc doskonal gdzie w tym momencie poszybowały myśli Brazy wyjaśnię, że ja o karpiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Też myślałam o karpiach, moje myśli nie zawsze aż tak daleko szybują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Pierwsza, pierwsza!!! Pierwsza nowy wpis przeczytałam!!! Gwoździk - ja nie wiem, co Ty byś bez Pani Gwoździkowej zrobił, nawet kafelków sam nie kłądziesz, tylko kobieta sama... A Junior gotuje... No to co Ty tam robisz? Kota szukasz? A Wacka wyciągałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.05.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 A Wacka wyciągałeś? na bank wyciągnął i latał z nim po polu... a gada, że z anteną latał... akurat, ktoś go nie zna...pffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 a to tak chwilowo canal + nie ma co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.05.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 ... z anteną po polu latałem ... to prawda ... ...a długa była na 2 metry ... marzenie... ... a skoro już " ... gramy półsłówkami" .... ... to WAM się przyznam, że Wacusia to ja nawet nigdy nie dotknąłem ... Pani Gwoździkowa też nie ...no i co .... teraz to muszę chyba ze wstydu zamknąć komentarze chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 łoooooooooooooooooo nigdy w zyciu nie doknąłeś Wacusia Ty jakiś dziwny jesteś wiesz jakie one przyjemne w dotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 ja się zamknę bo mam tyle pomysłów na posty po tym co napisał Gwoździk, ż nie wiem co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts