Gwoździk 04.11.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A niech nie padną te Twoje liczby, to wiesz co .... Podwyżkę to przez dziurkę od klucza zobaczysz... Nie strasz Szefowo bo wyjadę za ocean jak Mr.Jar. Podwyżka musi byc taka jak dla wszystkich klonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.11.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Yyyyy z tego co wiem, to mają paść nasze liczby Podobno do Meksyku mamy jechać Pojedziesz i Ty i ja . Tylko Ty za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ja to się do Peru wybieram, to proponuję już rezerwować samolot ... Na tyvh zdjęciach niewiele widać tych jałowców, ale z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że i taksą siczne...bo ja bezkompromisowa jestem względem jałowców Ty się Gwoździku do Depsi uśmiechnij, żeby Ci swoje jałowce pokazała!!!! P.S. Gdzie tam wyjedziesz Taż tam takich scenariuszy nie piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.11.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 za to piszą dłuuuuuuugie telenowele a za dwa lata do Indii..tam kinematorafia pełnśą parą stoi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.11.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jak zajeżdżam na siedlisko Gwoździkowej i otwieram jej "przestrzenne" drzwi to zawsze mówię " Qrwa, ale Meksyk!!!" . Więc daleko nie wyjadę. Te 35 km od blokowiska. Ale jak tylko odbiorę te 10 baniek to Meksyk odwalę na cacy. PS. 10 baniek bo: 10 - Gwoździk z Gwoździkową 2 - von Braza - dostałaby więcej, ale tej dziurki jej nie wybaczę... tzn. dziurki od klucza 8 - Depeesia - ostatecznie kupiła wirtualnie kupon na spółę 5 -Piątka - no bo piątka, a poza tym jej synek gra w moim zespole RAZEM 25 - pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.11.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 http://g.infor.pl/p/_wspolne/pliki/14000/14991.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 tak na wszelki wypadek przed tym lotto Neospasminę Ci przyniosłam: http://wizaz.pl/forum/customavatars/avatar24160_1.gif w razie czego, pamiętaj, że: pieniądz już masz, a tą Szóstką to pewnikiem Pani Gwoździkowa jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.11.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja tu widzę, że już niektórzy spakowani ... a moje liczby zakreślili ? Czy tylko na Gwoździka liczą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.11.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 w razie czego, pamiętaj, że: pieniądz już masz, a tą Szóstką to pewnikiem Pani Gwoździkowa jest ! Mądra Babka jesteś !!! dostaniesz 10 baniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.11.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 to nie jest mój bagaż..tylko Twoja walizka pieniędzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.11.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 nieważne co wkleiłaś, ważne co napisałaś - Mądra Babka jesteś!!! Już nie oglądam losowania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.11.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Już nie oglądam losowania ! no wiesz co, nie możesz tak zmieniać szybko zdania.. tylko nie podrzyj kuponu przed czasem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.11.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ...nigdy niczego nie podarłem (poza gaciami). Zawsze byłem optymistą. Czekam na wyniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Kurczę, już mi chcesz obciąć z mojej doli? No i co ja mam zrobić? I w ogóle to nie mogę chyba za często do Ciebie przychodzić, bo siedzę i kwiczę radośnie i chrumkam i wszelkie inne odgłosy rżąco- pociągające nosem wydaję bardzo głośno. Rodzina na mnie dziwnie patrzy. Zrozumieli, jak pokazałam im zdjęcia Filipka. Mięsień piwny - boski! Nefcia arystokratka, tylko "na prosto" do zdjęcia siada, jak każda kobieta nie pozwala się fotografować, dopóki nie jest gotowa. Spróbuję potem u siebie ją wkleić - jak Hrabia Net pozwoli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dlaczego w morde jeża ja dostałam najmniej To tak się szefową traktuje??????? Ja Ci nie dam walizkai, ja Ci dam to http://kartki.onet.pl/_i/d/rakieta.gif i wiej na Księżyc, bo w Meksyku (Gwoździkowym) to Cię znajdę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.11.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Szefowa..... no nie denerwuj się. Piszę z Księżyca, dlatego i tekst i zdjęcia mniejsze bo cały czas podskakuję .... Ja zwykły wyrobnik jestem, mózg mam mały, pałkami tylko umiem walić w bębny. Jak każdy podwładny myślałem, że mogę "podskoczyć" Szefowej .... tylko termin zły wybrałem .... bo moje numerki będą za miesiąc. W ramach przeprosin przesyłam Ci Szefowo zdjęcia koników, które spotkałem na Księżycu : http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/12%20pazdziernik/30%20pazdziernik/konie-1.jpg a tego specjalnie dla Ciebie sprowadzę na ziemię http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/12%20pazdziernik/30%20pazdziernik/kobrazy-1.jpg ..... ..... tylko przyślij rakietę powrotną .....proszę Gwoździk/Wapniak/ jak tylko chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Pudło!!!! Ja lubię gniade i skarogniade!!! Siedź tam jeszcze Masz numery??? To dawaj, ino migiem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.11.2008 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 halo.... jak mnie słyszysz???? ... kurde nic tu na Księżycu nie słychać ...... ... a chciałem Szefowej powiedzieć, że gniade właśnie się klonują .... ... no szkoda, że nie słyszy .... halo tu braza... (kurde, nawet na Księżycu myślę o Szefowej) ...halo tu baza .... jak mnie słyszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Procedur nie znasz Się mówi "Houston! We've got a problem". Dobra, poczekaj aż się sklonują, a tu masz rakietę http://republika.pl/blog_qc_3960086/5239684/tr/136.jpg Zauważyłeś, że standard podróży się podwyższył??? To przez te gniade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Uuuu, Brazunia, to z Ciebie bardzo sroga szefowa jest. Ładnie to tak - ludzi na Księżyc? Chyba związki zawodowe założę, zależne (ode mnie ) i samorządne (sama będem rządzić). Będem bronić pracowników przed złym traktowaniem. Nie dam się na Księżyc wystrzelić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts