malka 14.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Gosia, Ty wiesz czego mi trzeba ale następnym razem czarna poproszę taka jestem wybredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 14.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 a ja przyniosłam coś.. co mi dzisiaj gra http://www.dailymotion.pl/video/x4hhf6_muse-feeling-good-complet-live-at-w_music dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Gosia, Ty wiesz czego mi trzeba ale następnym razem czarna poproszę taka jestem wybredna czarna http://www.foody.pl/uimages/KAWA_I_HERBATA/ARTYKUlY/WzmocnionaKawa.jpg proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 o,o wółaśnie taka dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jak on ma sto twarzy, to w które oczy ja mam patrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Depsia, w te najbliższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 14.05.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 znaczy szkiełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 15.05.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 hej, znowu przyszłam, tym razem babski zespól + perkusista: prosciutko, ale fajnie..ciekawam Twojej opinii: dobrego weekendu Wszystkim Gwoździkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ja też przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 15.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 fajnie, ja też mam oddech..ciesze się, bo skończyłam malować kłamczucha.. moge teraz iść po prezent Ikomunijny, bo aż wstyd..już pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.05.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 przylazłam za Brazą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.05.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Piątka - komunista chłopiec czy dziewczynka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 15.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Zosieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.05.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 przywitać się przyszłam dobrego dnia http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Variety_is_the_spice_of_life.jpg/800px-Variety_is_the_spice_of_life.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Znowu się przypałętałam, a co będę w domu sama siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ponoć plecki Cie bolą, to dla równowagi .... http://www.spa-info.pl/wp-content/uploads/2008/01/d_spa4_20070506_1935.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ło jej, a co tam wpadło na Gwoździkową, że tyle strat zrobiło w zielonościach? Zresztą, tego i tak pewnie się nie dojdzie, może za mokro, może za sucho, może za zimno albo za ciepło... Mam nadzieję, że większość strat to straty związane z zimnem i rośliny jednak dojdą do siebie, trzeba tylko troskliwie o nie dbać, podlewać i zasilać (ostrożnie! żeby nie przedobrzyć!). Pewnie się dowiedziały jakos o chorobie naszego Tomka - Komtura i dlatego tak się zmartwiły i zmarniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.05.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Trochę zaległości mi się porobiło ... i widzę, że muszę się troszkę wtrącić Z których? Bo to człowiek o stu twarzach... ...i stu osobowościach ...czytaj niżej Mam nadzieję, że nie wszechpolski... chcesz w szkła ? kawa i owoce dzięki Gosiu za catering hej, znowu przyszłam, tym razem babski zespól + perkusista: prosciutko, ale fajnie..ciekawam Twojej opinii: styl mi nie leży ... ale jako zjawisko ...fajne, ...dzięki przylazłam za Brazą nieważne za kim ... ważne, że przylazłaś Ponoć plecki Cie bolą, to dla równowagi .... ( i tu zdjęcie ) WOW!!! od razu mi przeszło... chyba nikt Cię nie przebije .... tyle strat zrobiło w zielonościach? ..... może za mokro, może za sucho, może za zimno albo za ciepło... pewnie się dowiedziały jakos o chorobie naszego Tomka - Komtura..... prawdopodobnie wszystko na raz ...to na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jako szefowa muszę dbać o podwładnych Nieźle Ci wyszedł to wtrącenie się w telegraficznym skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jakie śliczne zwierzątka! Takich jaszczurek u nas zatrzęsienie, ale rzekotek nie mamy A takie śliczne są! I tyyyyle kijanek! Ostatniego dnia w górach dziewczyny już po zejściu z Baraniej zauważyły wyschniętą kałużę a w niej tłum biednych kijanek, które szamotały się w błocku. Za skarby nie chciały ich zostawić na pewną śmierć, nawet tłumaczenia, że zapowiadali deszcze nie pomogły. Cóż było robić? Najpierw wzięłam liść i na nim próbowałam je przenosić do większej kałuży. Pomału szło, Andrzej pukając wymownie w czoło odszedł już dosyć daleko, więc nabierałam pełnymi garściami błoto z kijankami i nosiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts