Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gwoździku, przyznaj się co robisz w "Gwoździkowej" oprócz okopywania roślinek na strategicznych pozycjach??? Nie uwierzę, że sama Madamme Gwoździkowa jest zaniedbywana i opuszczona!!!

P.S. Nie znam się Wacusiowych oczach, więc się nie wypowiem...

Portfel na pewno!!! A właśnie, a propos - czy Bobik mógłby tak z lekka po znajomości pogadać o jakimś niedużym rabaciku na farby Duluxa... :roll: :oops:

jeśli zdoła napisać maila do swojej "stołecznej" rodzinki ... to masz załatwione ...

... trzeba założyć, że ktoś z jego rodziny zna obsługę komputera i ... umie czytać ... :wink:

Agduś, Agduś ... a jak ja pierwszy pisałem aby piaskowiec zostawić ... to się nabzdyczyłaś :wink:

Ja się nie nabzdyczam - ja, jeżeli już, załatwiam sprawę konkretnie. :wink:

Mnie się ten piaskowiec na zdjęciach nie podoba. On by dobrze wyglądał w wielkim pomieszczeniu i solo, a jako tło dla kominka to już nie. Jednak sama wiem z doświadczenia, że wiele rzeczy można "polubić" po kilku latach urządzania się Ja na ten przykład na samą myśl o odkurzaniu wszystkiego po szlifowaniu kolejnego kawałka ściany jakoś tak jakby mniej zauważam te cholerne obrzydliwe nierówności, które zawdzięczamy naszym kochanym :evil: tynkarzom. I bulby na suficie.