braza 29.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No te oczy na pewno nie kłamią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Nijak mi to nie wyglada na Wacusiowe oko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Nijak mi to nie wyglada na Wacusiowe oko... no mi też może to jakiś kosmiczny gatunek...............................albo co gorsza, to ja mam jakiego aliena pod dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.05.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Gwoździku, przyznaj się co robisz w "Gwoździkowej" oprócz okopywania roślinek na strategicznych pozycjach??? Nie uwierzę, że sama Madamme Gwoździkowa jest zaniedbywana i opuszczona!!! P.S. Nie znam się Wacusiowych oczach, więc się nie wypowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.05.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 eeeee.....pokaz przynajmniej glowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dziękuję niniejszym za natychmiastowy odzew na mój apel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.06.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gwoździk był chyba wczoraj w Niepołomicach. Na koncercie Perfectu bębniarz taką solówkę zasunął, że to musiał być Gwoździk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.06.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ....solówy zasuwam ... ale w pracy ... .....nawet na Gwoździkowej się nie pojawiam ... gitarzysta Junior " wyjechał na tydzień "dawać solo" w Londynie ... ..... takiemu to dobrze Pozdrawiam Komentatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gwoździk, Ty nie płacz tylko do pracy się weź!!! Nie udawaj, że solówy zasuwasz w robocie, bo to aż nieprzyzwoite jest ... to udawanie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.06.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gwoździk, Ty nie płacz tylko do pracy się weź!!! Nie udawaj, że solówy zasuwasz w robocie, bo to aż nieprzyzwoite jest ... to udawanie !!!! uwierz mi ... właśnie skuwam piaskowiec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Jak skujesz swój, to wpadnij do mnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.06.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Twój zostawiłbym w spokoju... ale jestem odosobniony w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No nie wygląda ciekawie, szczególnie na żywo, ale narazie uzyskał odroczenie wyroku ... nie chce mi się kuć, szlifować itp. Może go i polubię, jak to Agduś sugeruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.06.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Agduś, Agduś ... a jak ja pierwszy pisałem aby piaskowiec zostawić ... to się nabzdyczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A no Agduś, Agduś ... Tyle, że ja nie wiem, czy go polubię... a jeśli nawet, to pewnie do pierwszego przypływu zbędnej gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.06.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Tyle, że ja nie wiem, czy go polubię... ... polubisz polubisz ... Twój portfel na pewno .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Portfel na pewno!!! A właśnie, a propos - czy Bobik mógłby tak z lekka po znajomości pogadać o jakimś niedużym rabaciku na farby Duluxa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.06.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Portfel na pewno!!! A właśnie, a propos - czy Bobik mógłby tak z lekka po znajomości pogadać o jakimś niedużym rabaciku na farby Duluxa... jeśli zdoła napisać maila do swojej "stołecznej" rodzinki ... to masz załatwione ... ... trzeba założyć, że ktoś z jego rodziny zna obsługę komputera i ... umie czytać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 To radośnie zakładam, że tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Agduś, Agduś ... a jak ja pierwszy pisałem aby piaskowiec zostawić ... to się nabzdyczyłaś Ja się nie nabzdyczam - ja, jeżeli już, załatwiam sprawę konkretnie. Mnie się ten piaskowiec na zdjęciach nie podoba. On by dobrze wyglądał w wielkim pomieszczeniu i solo, a jako tło dla kominka to już nie. Jednak sama wiem z doświadczenia, że wiele rzeczy można "polubić" po kilku latach urządzania się Ja na ten przykład na samą myśl o odkurzaniu wszystkiego po szlifowaniu kolejnego kawałka ściany jakoś tak jakby mniej zauważam te cholerne obrzydliwe nierówności, które zawdzięczamy naszym kochanym tynkarzom. I bulby na suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts