DPS 01.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Twój zostawiłbym w spokoju... ale jestem odosobniony w tym temacie Widać od razu, że nie czytasz wszystkich moich postów... Agduś - ale to chyba Braza się nabzdyczała...? Ja tam twierdzę, że kolor istotnie nie najlepiej dobrany, ale może jaloś udałoby się całość uratować stonowaną oliwkowo-szarą zielenią. No, taka jesienna paleta barw. Znaczy, wczesnojesienna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 To brzydactwo narazie zostaje, nie mam wyjścia, ale na ścianach będzie .......................................... imbirowe pole i kanadyjska jodła - to kolejny etap rozmyślań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.06.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 jaaaasne, jak ja zaganiana, to Wy tu rekord postów bijecie dobra, strzelam focha i znikam ja bym ten piaskowiec jakimś werniksem machnęła, ale wcześniej czymsik na biało malnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A ja to się narazie przywitam, bo tylko na tyle mnie w tej chwili stać z intelektualnego punktu widzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Wypij kawkę - zaraz Ci IQ skoczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.06.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Twój zostawiłbym w spokoju... ale jestem odosobniony w tym temacie 1. Widać od razu, że nie czytasz wszystkich moich postów... 2. Agduś - ale to chyba Braza się nabzdyczała...? 2 razy TAK dobra, strzelam focha i znikam ..a co ja złego zrobiłem ... ??? Wypij kawkę - zaraz Ci IQ skoczy! zgadza się, skoczy IQ .. bo okazuje się, że na skok ciśnienia najlepszy jest .... .... ... elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dobra, strzelam focha i znikam ..a co ja złego zrobiłem ... ??? się domyśl, rzekła fochata malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dobra, strzelam focha i znikam ..a co ja złego zrobiłem ... ??? się domyśl, rzekła fochata malka A ja przeczytałam "włochata" I już się zastanawiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Elektryk ... na ciśnienie Chyba bardziej na napięcie Witam wszystkich ... włochatą Malkę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A co trzeba zrobić, żeby być włochatą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Elektryk ... na ciśnienie Chyba bardziej na napięcie Witam wszystkich ... włochatą Malkę też Napięcie czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Elektryk ... na ciśnienie Chyba bardziej na napięcie Witam wszystkich ... włochatą Malkę też Porosnąć. O jakimś specyfiku na porastanie - leku cudownym śpiewała Biała Anielica Piwnicy pod Baranami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Elektryk ... na ciśnienie Chyba bardziej na napięcie Witam wszystkich ... włochatą Malkę też Napięcie czego? Ot, dociekliwa Np. strun głosowych - to też napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Na czyjej pięcie? Struny głosowe na pięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A czemu nie??? Są na świecie rzeczy o których się nawet filozofom nie śniło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A ja myślałam, że mam nietypową budowę stóp! Widać ludzie mają dziwniej! Pan wrócił z przejażdżki (przelotki?) balonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 I Panią jakąś przytargał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Z tego całego towarzystwa najbardziej podoba mi się balon. Przeleciałabym się... chyba... (mam lęk wysokości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Też mam ochotę na taką przygodę ... chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie widzę Pani ani Pana. Czy coś ze mną nie tak? Zaczynam się zastanawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts