malgos2 07.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 albo i w ksiezniczke przemienic wzglednie ksiecia:) Ktos mnie musi najpierw pocalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 ale tam ladnie u Ciebiem jak zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Widać mnóstwo włożonej pracy i piekne jej efekty - gratuluję, aż miło spojrzeć, co mozna zrobić z takiego postindustrialnego pustkowia. Pani Gwoździkowa to bardzo pracowita i utalentowana projektantka ogrodu Gwoździkowego, a i wykonawczyni... Pięknie, po prostu pięknie! Za-je-biś-cie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.06.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dziękujemy Wam !!! PS. Pani Gwoździkowa utalentowana jest ... to fakt ... ... ale na perkusji grać nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 i ja zobaczyłam cud , miód i modrzewie,pieknie jest a Pani Gwożdzikowa ma pewnie jeszcze wiele innych zalet, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dziękujemy Wam !!! PS. Pani Gwoździkowa utalentowana jest ... to fakt ... ... ale na perkusji grać nie umie Do usług Ja tez nie umiem no i co z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 08.06.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ja też nie to czy możemy już założyć partię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Pewnie, że możemy!!! Wybory w przyszłym roku, kto wie ... kto wie ... Jakby to brzmiało: "Partia Kobiet Nie Umiejących Nawalać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 08.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ale my umiemy, tylko i.naczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No to "...Nawalających Inaczej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 08.06.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 jeszcze akcept Pani Gwoździkowej ..uroczysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Pani Gwoździkowa to chyba Prezeską zostanie ... przynajmniej honorową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 08.06.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 z takimi warunkami, wacusiami i kwiatkami..obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.06.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ale my umiemy, tylko i.naczej ja to z tych bardzo inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 08.06.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 coś Ty Malka? umiesz grać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.06.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 coś Ty Malka? umiesz grać? no...bardzo inaczej.. pam , pampapapapam....papapapapammmmmmmmmmmmm zagrała malka najladniej jek umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Malkaaaaaa, Ty to utalentowana jesteeeeś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 08.06.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 w kompleksy na noc wpadnę dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.06.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dobra noc, bo zaległości mogę ponadrabiać!Jakby co, to ja się do partii zapisuję. Koniecznie trza jakąś założyć, bo na żywca nie ma na kogo głosować (na sztuczną przynętę też). Ogłaszam uroczyście, że nie nawalam ani tak, ani inaczej. Nadaję się? PS Tak dawno mnie nie było, a balony nadal latają. I ten pan na zmianę z panią się na mnie gapią! Czy to coś znaczy? Bo mi taka strzałka na żółtym pokazuje w prawo. A mnie nie po drodze w prawo! No chyba, że do łóżka, ale na razie nie dotarłam do własnych komentarzy, coby sprawdzić, czy ktoś mnie odwiedzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2009 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ja nie umiem grać, ale do partii zapisac się nie dam, za nic. Już ja wiem, czym to pachnie, koleżankostwem i w ogóle. I potem trzeba będzie się odrzekać swoich przekonań w imię dobra partii. Lepiej ja pójdę zadbać trochę o ogródek, żeby nie było poruty, że w Gwoździkowej tak ładnie, a u mnie chaszczownia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts