Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widać mnóstwo włożonej pracy i piekne jej efekty - gratuluję, aż miło spojrzeć, co mozna zrobić z takiego postindustrialnego pustkowia. :D

Pani Gwoździkowa to bardzo pracowita i utalentowana projektantka ogrodu Gwoździkowego, a i wykonawczyni... :p

Pięknie, po prostu pięknie!

Za-je-biś-cie! :lol:

Dobra noc, bo zaległości mogę ponadrabiać!

Jakby co, to ja się do partii zapisuję. Koniecznie trza jakąś założyć, bo na żywca nie ma na kogo głosować (na sztuczną przynętę też). Ogłaszam uroczyście, że nie nawalam ani tak, ani inaczej. Nadaję się?

PS Tak dawno mnie nie było, a balony nadal latają. I ten pan na zmianę z panią się na mnie gapią! Czy to coś znaczy? Bo mi taka strzałka na żółtym pokazuje w prawo. A mnie nie po drodze w prawo! No chyba, że do łóżka, ale na razie nie dotarłam do własnych komentarzy, coby sprawdzić, czy ktoś mnie odwiedzał.

Ja nie umiem grać, ale do partii zapisac się nie dam, za nic. 8)

Już ja wiem, czym to pachnie, koleżankostwem i w ogóle. :p

I potem trzeba będzie się odrzekać swoich przekonań w imię dobra partii. :o :lol:

Lepiej ja pójdę zadbać trochę o ogródek, żeby nie było poruty, że w Gwoździkowej tak ładnie, a u mnie chaszczownia... :roll: