Gosia-Anbudowa 08.07.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ... ale się po Waszych postach dumny zrobiłem Wygląda na to, że w sumie to będziesz miał piękny ogromny dom, prawda? .... oczywiście, że tak ..... ale dopiero w 2025 roku .... cześć Wszystkim to i tak 10 lat wcześniej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.07.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 a te "podstawy" pod słupki to gdzie nabyliście aaaaaa i po ile takie "ustrojstwo" http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/06%20lipiec%2009/0018.jpg ... te ustrojstwo kupiłem przypadkowo w Lidlu, kosztowało chyba 23 zł i miało służyć do mocowania większych parasoli ogrodowych .... a ja pomyślałem o wykorzystaniu ich jako mocowanie słupka, tam gdzie są korzenie drzew i ciężko byłoby wykopać dół .... sprawdziło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 kurna teraz mi się przypomniało, że widziałam to "ustrojstwo" a drzew dużych i starych w granicy mam od cho...... tzn. bardzo się cieszę, że są i nie chcielibyśmy ich uszkodzić dzięki Gwoździku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.07.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam.Przebrnęłam przez cały (pół)dziennik i przyznać się muszę że uśmiech z jadaczki mi nie schodził. Ładnie tam u Was, a Wacusie piękne (ilości pogatulować toż to chyba hodowla nie długo będzie.). Ogrodzenia gratuluję i ukłony dla małżonki ślę - bo to zdolna kobita jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.07.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witaj kawika.... ... dzięki za dobre słowo .... ... mam nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.07.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Gwoździku - mam taki zamiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Kota żech przylazła zobaczyć, a kota niet ....no chyba , Gwoździk, że Ty masz kota na ....czyims punkcie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.07.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 cytat z Twoich komentarzy: Masz kooota? zaraz lecę obejrzeć, mam nadzieję na foty i opisy w dzienniku ... w dzienniku się jeszcze nie pojawił, bo działka była bez ogrodzenia ... a Kot domowy ... bardzo domowy ... ...był w komentarzach ... tylko nie pamiętam na jakiej stronie ... ... ale specjalnie dla Ciebie, zadośćuczyniwszy (za te pałeczki... a raczej ich brak) ... znalazłem zdjęcie jak pisze posty na FM http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/a2324aa2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No proszę ... jaki mądry i oczytany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześ Brat, wpadłam dac Ci buziaka http://www.e-gify.strefa.pl/gify/milosc/milosc44.gif a pogadac przyjdę jek mi normalny net oddadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.07.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Gwoździku - jakie mądre bestyje ty masz : i kota co posty pisze i Wacusie, które wiedzą kiedy wypłynąć (żarełko) tylko tego kreta jakiegoś niekumatego miałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.07.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam Siedząc dziś w pracy, dopadła mnie straszna nuda ( taki sezon ), więc zaczęłam skakać po forum jak "pchła na łańcuchu" i tym oto sposobem trafiłam na twój dziennik A dokładnie to, podczas buszowania po dzienniku kawiki zainteresowało mnie o jakich Wacusiach piszecie Weszłam na twój dziennik i myślę :"trochę dużo czytania" ale jak przeczytałam pierwszego posta, to skończyło się na ostatnim Chłopie!! poprawiłeś mi humor na bardzo, bardzo długo!!!! Że już nie wspomnę o moim mocno nadszarpniętym przez moich fachowców optymizmie! Dzięki ci za to! Już dawno nie czytałam takiej wciągającej lektury Czytając twój dziennik śmiałam się do łez, co niektórzy patrzyli na mnie jak bym była jakaś durnowata Śliczną kupiłeś działeczkę, a tego stawu i Wacusi to Ci zazdroszczę Warto było dla niej przejść przez "perypetie" z Mrs. Sztywną Ale się rozpisałam Gratuluję działeczki i całego gwoździkowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.07.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witaj margay ... a Wy się z kawiką umówiłyście na kadzenie, czy jak.... ... bo Ona coś pisała, że jak chłopu nie podkadzisz, to nic nie załatwisz ... jak chcesz gwoździ ... to zadzwoń .. a tak serio to cieszę się, że poprawiłaś sobie humor (taki sobie obrałem kiedyś cel tych "wspomnień" ) ... ... mam nadzieję, że jeszcze nie raz poprawię Ci humor ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.07.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ... a Wy się z kawiką umówiłyście na kadzenie, czy jak.... ... bo Ona coś pisała, że jak chłopu nie podkadzisz, to nic nie załatwisz Nie umówiłyśmy się Po prostu bardzo spodobał mi się twój styl pisania, piszesz ciekawie i z dużą dawką humoru To nie kadzenie tylko komplement .. jak chcesz gwoździ ... to zadzwoń zapamiętam ... mam nadzieję, że jeszcze nie raz poprawię Ci humor ... Ja też mam taką nadzieję, dlatego będę dalej śledzić twój dziennik Pisałeś że wyjeżdżasz dlatego życzę Tobie i całej rodzinie miłej i spokojnej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.07.2009 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 w odpowiedzi na owiedziny u mnie chciałbym tylko napisać, że z powodu Twojej absencji na zlocie forumowiczów muratora działy się rzeczy niewyobrażalne: a - ja osobiście poczulem sie rozczarowanyb - malka zalana w trupa pokazywala majtki podśpiewując fałszywie pod nosem pieśń zaangażowanąc - inne Panie poinformowane wcześniej przez jeszcze inne panie, żeś wyjściowy wielce, pozakładały na siebie pół Cedetu A GWIAZDA SIĘ NIE POJAWIŁA jak można no jak się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.07.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 w odpowiedzi na owiedziny u mnie chciałbym tylko napisać, że z powodu Twojej absencji na zlocie forumowiczów muratora działy się rzeczy niewyobrażalne: a - ja osobiście poczulem sie rozczarowany ... to tak jak ja ... b - malka zalana w trupa pokazywala majtki podśpiewując fałszywie pod nosem pieśń zaangażowaną ... no tego się po Siostrze nie spodziewałem ... ... zresztą nie pokazała mi takich zdjęć ... c - inne Panie poinformowane wcześniej przez jeszcze inne panie, żeś wyjściowy wielce, pozakładały na siebie pół Cedetu A GWIAZDA SIĘ NIE POJAWIŁA ... dziwiłbym się, gdybyście na AP patrzyli na gwiazdy zamiast na siebie ... jak można no jak się pytam no nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.07.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dobry . ... a Wy się z kawiką umówiłyście na kadzenie, czy jak.... Czy ja o czymś nie wiem czy o jakiś spisek jestem podejrzana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Tylko cmoki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.07.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Czy ja o czymś nie wiem czy o jakiś spisek jestem podejrzana??? popatrz jak się czasy zmieniły pochwalisz mężczyznę za coś, a on od razu jakiś podstęp i spisek wietrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.07.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 No wiesz bo ponoć meżczyźni są jak psywszędzie coś wywąchać chcą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts