Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a te "podstawy" pod słupki to gdzie nabyliście :roll:

aaaaaa

i po ile takie "ustrojstwo" :roll:

http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/06%20lipiec%2009/0018.jpg

... te ustrojstwo kupiłem przypadkowo w Lidlu, kosztowało chyba 23 zł i miało służyć do mocowania większych parasoli ogrodowych .... a ja pomyślałem o wykorzystaniu ich jako mocowanie słupka, tam gdzie są korzenie drzew i ciężko byłoby wykopać dół ....

sprawdziło się :D

Witam.

Przebrnęłam przez cały (pół)dziennik i przyznać się muszę że uśmiech z jadaczki mi nie schodził.

Ładnie tam u Was, a Wacusie piękne (ilości pogatulować toż to chyba hodowla nie długo będzie.).

Ogrodzenia gratuluję i ukłony dla małżonki ślę - bo to zdolna kobita jest...

cytat z Twoich komentarzy:

Masz kooota? zaraz lecę obejrzeć, mam nadzieję na foty i opisy w dzienniku :D

... w dzienniku się jeszcze nie pojawił, bo działka była bez ogrodzenia ... a Kot domowy ... bardzo domowy ...

...był w komentarzach ... tylko nie pamiętam na jakiej stronie ...

... ale specjalnie dla Ciebie, zadośćuczyniwszy (za te pałeczki... a raczej ich brak) ... znalazłem zdjęcie jak pisze posty na FM :wink:

http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/a2324aa2.jpg

Witam :lol: :lol:

Siedząc dziś w pracy, dopadła mnie straszna nuda ( taki sezon :-? ), więc zaczęłam skakać po forum jak "pchła na łańcuchu" :D i tym oto sposobem trafiłam na twój dziennik :p A dokładnie to, podczas buszowania po dzienniku kawiki :oops: :oops: zainteresowało mnie o jakich Wacusiach piszecie :lol:

Weszłam na twój dziennik i myślę :"trochę dużo czytania" :o ale jak przeczytałam pierwszego posta, to skończyło się na ostatnim :o :lol:

Chłopie!! :lol: poprawiłeś mi humor na bardzo, bardzo długo!!!! :lol: :lol: :lol: Że już nie wspomnę o moim mocno nadszarpniętym przez moich fachowców optymizmie! :lol: Dzięki ci za to! Już dawno nie czytałam takiej wciągającej lektury :o Czytając twój dziennik śmiałam się do łez, co niektórzy patrzyli na mnie jak bym była jakaś durnowata :roll:

Śliczną kupiłeś działeczkę, a tego stawu i Wacusi to Ci zazdroszczę :oops: :oops: Warto było dla niej przejść przez "perypetie" z Mrs. Sztywną :lol: :lol: :lol:

Ale się rozpisałam :o Gratuluję działeczki i całego gwoździkowa!

Witaj margay :D

... a Wy się z kawiką umówiłyście na kadzenie, czy jak....:wink:

... bo Ona coś pisała, że jak chłopu nie podkadzisz, to nic nie załatwisz :wink: :D

... jak chcesz gwoździ ... to zadzwoń :wink: :wink: :wink:

.. a tak serio to cieszę się, że poprawiłaś sobie humor (taki sobie obrałem kiedyś cel tych "wspomnień" ) ...

... mam nadzieję, że jeszcze nie raz poprawię Ci humor ... :D :D :D

... a Wy się z kawiką umówiłyście na kadzenie, czy jak....

... bo Ona coś pisała, że jak chłopu nie podkadzisz, to nic nie załatwisz

:lol: :lol: :lol: Nie umówiłyśmy się :roll: Po prostu bardzo spodobał mi się twój styl pisania, piszesz ciekawie i z dużą dawką humoru :lol: To nie kadzenie tylko komplement 8)

.. jak chcesz gwoździ ... to zadzwoń

zapamiętam :wink: :lol:

... mam nadzieję, że jeszcze nie raz poprawię Ci humor ...

Ja też mam taką nadzieję, dlatego będę dalej śledzić twój dziennik

Pisałeś że wyjeżdżasz dlatego życzę Tobie i całej rodzinie miłej i spokojnej podróży :D

w odpowiedzi na owiedziny u mnie chciałbym tylko napisać, że z powodu Twojej absencji na zlocie forumowiczów muratora działy się rzeczy niewyobrażalne:

a - ja osobiście poczulem sie rozczarowany

b - malka zalana w trupa pokazywala majtki podśpiewując fałszywie pod nosem pieśń zaangażowaną

c - inne Panie poinformowane wcześniej przez jeszcze inne panie, żeś wyjściowy wielce, pozakładały na siebie pół Cedetu A GWIAZDA SIĘ NIE POJAWIŁA

jak można no jak się pytam

w odpowiedzi na owiedziny u mnie chciałbym tylko napisać, że z powodu Twojej absencji na zlocie forumowiczów muratora działy się rzeczy niewyobrażalne:

a - ja osobiście poczulem sie rozczarowany

... to tak jak ja ...

b - malka zalana w trupa pokazywala majtki podśpiewując fałszywie pod nosem pieśń zaangażowaną

... no tego się po Siostrze nie spodziewałem ... :o ... zresztą nie pokazała mi takich zdjęć ... :( :wink:

c - inne Panie poinformowane wcześniej przez jeszcze inne panie, żeś wyjściowy wielce, pozakładały na siebie pół Cedetu A GWIAZDA SIĘ NIE POJAWIŁA

... dziwiłbym się, gdybyście na AP patrzyli na gwiazdy zamiast na siebie ...

:wink:

jak można no jak się pytam

no nie można :oops: