Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

Biedna rybka.... to kolację już masz :D

... nie jadam własnych ryb :( ... przynajmniej na razie :wink:

Fajny ten ptak, co się czepiacie :roll:

Ale ja w ogóle mam słabość do dużych ptaków 8)

a, że co , za amura złowila sobie ? no musi coś jeść , nie.....ja sobie na obiad pierogi zrobiłam, a taka czapla, jak ma cieniutkimi palcami ciasto zagnieść, no jak ?

... Ty to potrafisz ubawić człowieka Siostro :D :D :D :D :D :D

No tak, dziennik Jagny to świetna reklama, też stamtąd zawędrowałam....

... to Jagna się u mnie reklamuje :wink:

Tylko się chciałam przywitać...

(podkreślenie moje)

... to już nie zajrzysz więcej ??? :( :( :(

Nie wierzę :D ... i też pozdrawiam :wink:

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak, dziennik Jagny to świetna reklama, też stamtąd zawędrowałam....

... to Jagna się u mnie reklamuje :wink:

haha :D

Tylko się chciałam przywitać...

(podkreślenie moje)

... to już nie zajrzysz więcej ??? :( :( :(

Nie wierzę :D ... i też pozdrawiam :wink:

no bo to zaglądactwo ta jakies zaraźliwe jest! ;)

Jak Ty tę rybę, tę niby ofiarę dałeś radę sfotografować? Z brzucha tej biednej czapli wyciągnąłeś?! Jakby to ofiara czapli była, to tyle byś to coś widział. Odleciałoby w bebechach czapli razem z czaplą. Pewnie się rybka na własne życie targnęła a Ty na biedną czaplę zwalasz.

A co do reklamy mojego dziennika, to jak na razie i Aka i Sure i Ty Gwoździk, robicie w tej kwestii co możecie... Dzięki! :D

P.S. Ha! Jeszcze raz fotkę obejrzałam... ta czapla, widzę, z siatką polowała.... 8)

Jak Ty tę rybę, tę niby ofiarę dałeś radę sfotografować?

.... Jeszcze raz fotkę obejrzałam... ta czapla, widzę, z siatką polowała.... 8)

... nie ściemniam ... amur był trafiony dziobem centralnie w łebek ( o czym dowiedziałem się dopiero po jego odłowieniu) ... i pływał blisko powierzchni wody, trochę skrzywiony, próbując się zanurzyć i męcząc się okropnie ... :(

... siatka służyła mi do odłowienia biedaka ... i tak miałem z tym problem, bo jak wiesz staw jest dość duży ... a mi nie chciało się pływać . Gwoździkowa wysnuła nawet przez chwilę teorię, że to może jakaś "stawia" choroba ... no więc czekałem na wiatry (nie moje oczywiście :D ). Ruch biedaka ku brzegowi wymusiłem strumieniem wody i .....jak biedak był bliżej z pomocą siatki na długim kiju odłowiłem go :( Dogorywał.

Nie pytajcie co musiałem zrobić później :(

że ja wczesniej twojego dziennika nie wyczaiłam! :o

Nie dosyc ze barwne opowieści to i obrazki sa 8) . Usmiałam sie :lol:

ps . jak tak patrze jak siedzisz przy tych bębnach ( w avatarze :wink: ) to trudno mi uwierzyc ze świetowaliscie 20 rocznice ślubu :o

Żabko - ( ...bo Żabo .. to jakoś mi nie pasuje ...) ... jeżeli się uśmiałaś to dobrze ... bo od początku taki był zamysł tego (Pół)dziennika ... :D

... przy bębnach nie siedzę ja ... (niestety :( ) ...tylko perkusista zespołu, którego utwory znam na pamięć .. tzn U2 ... (teraz już jest starszy) ... :wink:

... rocznicę ślubu mamy za 2 miesiące ... ale czasami świętujemy od 20 lat :D :D :D

... i jeszcze coś ....

... z Moją Gwoździkowa na pewno byś się nie zanudziła ... chociaż prawdopodobnie jest "babą" w Twoim wieku ....

:D

Zapoznaj swoją czaplę z jakimś żurawiem. Jeżeli zaczną do siebie chodzić, to nie będzie miała czasu na pukanie amurów w łebki.

... już znalazłem ...

http://www.lambor.com.pl/_pliki_/fck_filemanager/Image/Liebherr/ecb01.jpg

.... tylko jak tego kolosa namówić, żeby dupę ruszył nad staw :wink:

A właściwie to czego czaple się boją? :roll:

Czasem gołębiom się zostawia sylwetkę jastrzębia wyciętego z ciemnego tworzywa i one boją się przylecieć i obrobić np. pomnik.

Może by i czapli coś zostawić? :roll:

jeżeli się uśmiałaś to dobrze ... bo od początku taki był zamysł tego (Pół)dziennika ... :D

Taaaaaaaaaa, a co teraz masz powiedzieć jak wszyscy boki zrywają, że epopeja narodowa miała być, ale troche nie wyszło

... przy bębnach nie siedzę ja ... (niestety :( ) ...

serio :o :o :o

zawiedziona jestem

:wink:

Dzień dobry się z Państwem :D