Gwoździk 13.08.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 chyba za wiele z Wami nie pogadam ... bo mam gorącą linię z pieprzoną Neostradą ... także, gdybym nie odpowiadał ... tzn., że "walczę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.08.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 chyba za wiele z Wami nie pogadam ... bo mam gorącą linię z pieprzoną Neostradą ... także, gdybym nie odpowiadał ... tzn., że "walczę" Byle skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.08.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.08.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Byle skutecznie WYGRAŁEM ( wymienili mi cały sprzęt w 24 godziny ... chyba założę prywatną szkołę "umiejętności rozmów z monopolistami" ) cześć CZEŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.08.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Byle skutecznie WYGRAŁEM ( wymienili mi cały sprzęt w 24 godziny ... chyba założę prywatną szkołę "umiejętności rozmów z monopolistami" ) To masz pierwszą uczennicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Jak to zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.08.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 wpadłam pogratulować Juniorowi Zdolny chłopak...ciekawe po kim to ma Jak tak pięknie położył te płyteczki, to teraz musi pójść na tą imprezę z podwójnym kieszonkowym Miłego popołudnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.08.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 U Depsi byłeś, a do siebie nie wpadłeś? No dobra, wyćiągnę Cię z drugiej strony...Pierwszą uczennicą tej szkoły powinna zostać Braza. No bo to, jak tepsa sobie z Nią pogrywa, to jest ostre przegięcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.08.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Pierwszą uczennicą tej szkoły powinna zostać Braza. No bo to, jak tepsa sobie z Nią pogrywa, to jest ostre przegięcie! ... dla Niej jest zawsze wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.08.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 No dobra, wyćiągnę Cię z drugiej strony... dzięki Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.08.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzień dobry - miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Heloł. Braza - do szkoły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzień dobry się z Państwem Brat, a Ty nauczysz mnie tej asertywności ? Bo całkiem niedawno sie dowiedziałam, że wydarcie mordy na pania w okienku, która od kwadransa piłuje pazury, a kolejka już z srylion metrów ma... to chamstwo, a nie asertywność jest.....i ja muszę się podszkolić bo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.08.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzień dobry się z Państwem Brat, a Ty nauczysz mnie tej asertywności ? Bo całkiem niedawno sie dowiedziałam, że wydarcie mordy na pania w okienku, która od kwadransa piłuje pazury, a kolejka już z srylion metrów ma... to chamstwo, a nie asertywność jest.....i ja muszę się podszkolić bo To jest szacunek do własnego czasu! Witam serdeczności zostawiam Gwoździk, Ty synusiowi to jakiś specjalistyczny sprzęt musisz sprawić, skoro on taki zdolniacha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.08.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 dobry wieczór przyleciałam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzień dobry. Gwoździk - może coś byś wpisał do dziennika co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzień dobry. Gwoździk - może coś byś wpisał do dziennika co??? znająć Brata, to w niedzielę cze Gwoździasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.08.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Cześć Wam, Gwoździk - może coś byś wpisał do dziennika co??? znająć Brata, to w niedzielę ... a wcale NIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Cześć Wam, Gwoździk - może coś byś wpisał do dziennika co??? znająć Brata, to w niedzielę ... a wcale NIE !!! Ty, Ty, Ty....wredna małpo ide czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Gwoździk - tam pięknie na tych Mazurach Mam nadzieję że Gwoździkowa po ataku nicnych pasiastych stworzeń już dobrze się czuje Kot ... no coment.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts