malka 19.08.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Pani Gwoździkowo - pięknt portret męża....cóz za dokładne odwzorowanie modela...gratuluję o tym tu mowa: http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/pierkunowo%2009/rzeba3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.08.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Mam nadzieję że Gwoździkowa po ataku nicnych pasiastych stworzeń już dobrze się czuje ... po trzech dniach nie było śladu ... Pani Gwoździkowo - pięknt portret męża....cóz za dokładne odwzorowanie modela...gratuluję o tym tu mowa: http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/pierkunowo%2009/rzeba3.jpg .... nie mam rogów ... Małolacie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Mam nadzieję że Gwoździkowa po ataku nicnych pasiastych stworzeń już dobrze się czuje ... po trzech dniach nie było śladu ... Pani Gwoździkowo - pięknt portret męża....cóz za dokładne odwzorowanie modela...gratuluję o tym tu mowa: http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/pierkunowo%2009/rzeba3.jpg .... nie mam rogów ... Małolacie jeden ale ja nie powiedziałam "własnego męża" - jak to leciało uderz w stół..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.08.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 no ... ja myślę .... ... przeto wybaczam Ci .... ale Małolatą i tak już zostaniesz ... to chyba dobrze, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 no ... ja myślę .... ... przeto wybaczam Ci .... ale Małolatą i tak już zostaniesz ... to chyba dobrze, nie ? Moje dziecię mi ostatnio powiedziało, ze wcale " aż taka stara nie jestem, dzidek jest starszy" więc małolata....hym z 20 lat temu to było co prawda, ale ładnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 19.08.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Gwoździk, ciebie poprosić o wpis w dzienniku, to nie odwalasz żadnej pańszczyzny tylko dajesz z siebie wszystko Piękną macie tą działeczkę na mazurach... A Gwoździkowa to ma widzę więcej talentów rzeźba bardzo mi się spodobała, jest oryginalna...a poza tym widać, że wszędzie gdzie przebywa, ogród jest wypielęgnowany i wypacykowany na dziesiątą stronę Aż miło popatrzeć.... a z tym rojem to mieliście przeboje ale najważniejsze że się dobrze skończyło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.08.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 margay - Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.08.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Toś się Gwoździk rozpisał... fiuu, fiuuu... "Portret Męża" - pierwsza klasa! Brawo! Dla moich kolegów strażaków też brawo! Nie raz widziałam jak to robią i zawsze jestem pełna podziwu. A kiedy przeprowadzka do Gwoździkowa na Gwoździkową, bo ja do ND się wybieram i na kawkę chciałam się wprosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.08.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A kiedy przeprowadzka do Gwoździkowa na Gwoździkową, bo ja do ND się wybieram i na kawkę chciałam się wprosić... przeprowadzki nie będzie ... bo ja tam nie zamierzam mieszkać ... ....do roku 2034 ... bo wtedy dopiero wyremontuję tę fabrykę na cacy ... a kiedy wybierasz się w moje strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Toś się Gwoździk rozpisał... fiuu, fiuuu... "Portret Męża" - pierwsza klasa! Brawo! Dla moich kolegów strażaków też brawo! Nie raz widziałam jak to robią i zawsze jestem pełna podziwu. A kiedy przeprowadzka do Gwoździkowa na Gwoździkową, bo ja do ND się wybieram i na kawkę chciałam się wprosić... Gwozdzik mieszka w Polnocnej Dakocie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.08.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Gwozdzik mieszka w Polnocnej Dakocie?! ... taki Dziki Zachód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Gwozdzik mieszka w Polnocnej Dakocie?! ... taki Dziki Zachód Albo i polnoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.08.2009 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A kiedy przeprowadzka do Gwoździkowa na Gwoździkową, bo ja do ND się wybieram i na kawkę chciałam się wprosić... przeprowadzki nie będzie ... bo ja tam nie zamierzam mieszkać ... ....do roku 2034 ... bo wtedy dopiero wyremontuję tę fabrykę na cacy ... a kiedy wybierasz się w moje strony ? No nie strasz z tym 34, bo ja tego nie dożyję! A miałam jechać nawet dzisiaj, ale mi się Młody rozchorował... To może się teraz ten mój wypad przesunąć nawet o tydzień lub dwa... w razie czego znam dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.08.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dobrze, że Junior ma jeszcze 2 tygodnie wakacji ... jutro mu ogłoszę, że w najbliższych dniach, zamiast pójścia na imprezę ma położyć kafelki w łazience .... ... na pewno się ucieszy Gwoździku!! Zainspirowałeś mnie!! (a ze mój ma jeszcze 6, to... ...hoho, mogę jeszcze sporo rzeczy ogłosić!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A co można zrobić przez 1,5 tygodnia - moja córcia ma jeszcze tyle wakacji, w co by tu Ją umoczyć Odzew na hasło podaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A co można zrobić przez 1,5 tygodnia - moja córcia ma jeszcze tyle wakacji, w co by tu Ją umoczyć Odzew na hasło podaj w chomonto zapiąć, w brony zaprzęgnąć i niech zasuwa z pożytkiem dla ziemi Ja czekam tylko, aż młode osiągnie magiczny wzrost 120 cm, w innym wypadku chomontem drze o glebę i kolanka se obija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.08.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A co można zrobić przez 1,5 tygodnia - moja córcia ma jeszcze tyle wakacji, w co by tu Ją umoczyć Odzew na hasło podaj w chomonto zapiąć, w brony zaprzęgnąć i niech zasuwa z pożytkiem dla ziemi Ja czekam tylko, aż młode osiągnie magiczny wzrost 120 cm, w innym wypadku chomontem drze o glebę i kolanka se obija (jedno moje już ma 120??!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.08.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No to Was ładnie te miododajne załatwiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ładne te obrazki z Mazur. Portret Męża wspaniały - zazdroszczę talentu i chciejstwa! Moje młodsze ma chyba alergię na robotę. Pojechał z ojcem do lasu po drewno i wrócił tak osmarkany i zakichany, a oczy to jak u królika. Po dłuższym namyśle doszłam do wniosku jak wyżej. Ma ktoś szybko działające tabletki na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.08.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Depsia Zyrtec, Clemastinum. Płynne i na receptę, bo alergiczne tak mają. Na wziewne alergie, to pewnie same wapno nie wystarczy, ale można spróbować. Ale dla pewności radziłabym dochtóra odwiedzić, przynajmniej receptę wypisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts