DPS 21.08.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Eeee, no kochana, taką zwykłą lergię i astmę to on ma od wczesnego dzieciństwa, ten temat mamy naprawdę dobrze opanowany, łącznie z corocznymi wizytami na oddziale szpitaknym w lipcu - obaj. Ale mnie chodziło o to, czy ktoś zna dobry lek na alergię na robotę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Eeee, no kochana, taką zwykłą lergię i astmę to on ma od wczesnego dzieciństwa, ten temat mamy naprawdę dobrze opanowany, łącznie z corocznymi wizytami na oddziale szpitaknym w lipcu - obaj. Ale mnie chodziło o to, czy ktoś zna dobry lek na alergię na robotę...? DePeSia, przykro mi to stwierdzić, ale z doświadczenia wiem....to choroba nieuleczalna nawet kręgarz i inny znachor ręce rozkładają, medycyna akademicka nawet się za temat nie bierze, bo wiedza doktorki, że na straconej pozycji stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Łeee, a we mnie taka się nadzieja nieśmiała obudziła... Może coś wymyślić trzeba na to? Nobel byłby jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 chyba z literaturu ten Nobel- najlepsze w historii science fiction Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Zaraz tam "fiction". To prawdziwa science byłaby. A ON - znowu przepadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.08.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 ...no własnie, gdzie się Państwo Gwoździkowie podziewają? Albo li tylko Pan Gwoździk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.08.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ...no własnie, gdzie się Państwo Gwoździkowie podziewają? Albo li tylko Pan Gwoździk? ... pozdrawiam Odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Hej Gwoździk! W środę może będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.08.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Hej Gwoździk! W środę może będę! ... jutro jeszcze cały dzień kładę gres w Gwoździkowej ... a od środy wracam niestety znów do pracy ... i jak to zwykle bywa trzeba będzie "ugasić kilka pożarów" ... więc nie wiem czy uda nam się spotkać .... chyba, że wpadniesz do Gwoździkowej jutro .... zapraszam ... chociaż przy takiej robocie biesiady raczej nie zrobimy PS. W sumie to fajny pomysł .... pomożesz worki z klejem do glazury nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Hej Gwoździk! W środę może będę! ... jutro jeszcze cały dzień kładę gres w Gwoździkowej ... a od środy wracam niestety znów do pracy ... i jak to zwykle bywa trzeba będzie "ugasić kilka pożarów" ... więc nie wiem czy uda nam się spotkać .... chyba, że wpadniesz do Gwoździkowej jutro .... zapraszam ... chociaż przy takiej robocie biesiady raczej nie zrobimy PS. W sumie to fajny pomysł .... pomożesz worki z klejem do glazury nosić Jadę wiadra kamieni przerzucać, to i woreczki ponosić mogę... ale jurto ni chu, chu... jeden pogrzeb i jeden akt notarialny... ani jedno, ani drugie nie do przesunięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 24.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Zaznaczam obecność chatkowo-kurnową. Od dziś jestem piśmienna choć czytająca od dawna u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.08.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Zaznaczam obecność chatkowo-kurnową. Od dziś jestem piśmienna choć czytająca od dawna u Ciebie kurna chata jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Czeeeeść Przy oszałamiającej prędkości łącza telefonicznego zdołałam tylko doczytać, że walczysz w Gwoździkowej!! Cześć Ci i chwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.08.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Cześć Ci i chwała To Tobie raczej....bo znalazłaś czas przy tym swoim "łączu" na odwiedziny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Cześć Brat wylweki mam i wyobraż sobie ,że nawet poziom trzymają , a Ty juz zakończyłes walkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.08.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Cześć Siostra... napiszę w dzienniku jutro ... dzisiaj plecy mnie bolą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Kurna, a jak Ty plecami piszesz Widzisz, gdybyś mieszkał blisko , to bym Ci te bolące , stare kości wymasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2009 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A ja myślałam, że coś jednak tymi plecami napisałeś i... ni ma... Będzie dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dobry. A mozna wiedzieć gdzie takich fachofcuf się szuka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Znowu przyszłam Jakbyś się znowu wybierał w te okolice to daj cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts