DPS 28.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 O żesz w mordę, ale fajnego fachofca żeś znalazł... Dobrze, że podjąłeś właściwe decyzje finansowe. W sumie trzeba było pożegnac się z nim chyba szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Nie no gwoździk..... wkręcasz nas....?....czy nie....?.....inni nie zajażyli.....?czy ja źle kumam....?.....no z tym fachowcem.....to on w końcu był czy to ty nim byłeś bo czytałam taka przejęta, że taką mendę nie fachowca znalazłeś.....a po ostatnim zdaniu na samym końcu ekran splułam, że nas tak wkręcasz......no ale potem w komentarzach mnie zbili z tropu..... to ja już nic nie rozumiem.......idę się wyspać......najwyżej się to wytnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.08.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ...Mr Hyde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.08.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no no ... tej wersji się będę trzymał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.08.2009 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Nie no gwoździk..... wkręcasz nas....?....czy nie....?.....inni nie zajażyli.....?czy ja źle kumam....?.....no z tym fachowcem.....to on w końcu był czy to ty nim byłeś bo czytałam taka przejęta, że taką mendę nie fachowca znalazłeś.....a po ostatnim zdaniu na samym końcu ekran splułam, że nas tak wkręcasz......no ale potem w komentarzach mnie zbili z tropu..... to ja już nic nie rozumiem.......idę się wyspać......najwyżej się to wytnie Przez to zdanie też zgłupłam Przyleciałam sie przywitać po wakacyjnie a tu taka historia Ps. jestem za wersją, żeś sam sobie fachmanem był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.08.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ja tam twardo trzymam się wersji, że to taki fahofiec był obcy, nie Gwoździk. Gwoździk by nie spluwał i nie latał palić co chwilę i nie psuł płytek. No nie, Gwoździk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.08.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 A ja tam jestem dumna z gwoździka, że w humorystyczny sposób umie się przyznać, że taki z niego fachowiec od płytek jak "z koziej d..y trąbka"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 29.08.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ale co se popalił i popatrzył na rybki to jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.08.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Nie taki zły ten "fachowiec", skoro za friko robi Też takiego mam - dzisiaj się zawziął, że w garażu posprząta generalnie (która to już tam generalka???). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 30.08.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Dzień dobry. Wpadłam się przywitać z rana. Kurcze Twój (pół)dziennik to perełka wśród dzienników. Wczoraj przeczytałam prawie jednym tchem /prawie bo musiałam (przepraszam za wyrażenie) w przerwie wbić parę gwoździków pod instalację / ale potem już dzielnie do północy czytałam. Potem padłam dlatego piszę dopiero dziś PS. Jeszcze raz sorki za te wbijane gwoździki mam nadzieję ze mnie przez to nie wypędzisz ze Swojego (pól)dziennika ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Gwoździk, to jak było z tym fachmanem, bo zdania podzielone? Ty, czy nie Ty? Noooo...... i dawno Cię u mnie nie było......zarzekałeś się, że już Cię nie wyrzucę, nawet siłą, a teraz nie przychodzisz Nadrobiłam co nieco w dzienniku, więc zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Prze to chromolone łącze to ja półdziennika nie poczytam, ale nadrobię, obiecuję!!! Znając Ciebie, toś nieźle namieszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.08.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Na Forum Muratora wyróżnić można wiele literackich gatunków ... ...aczkolwiek w większości są to tzw. fiction ... z jakimś przedrostkiem ... np. science fiction ... ... możemy więc, przeglądając FM, natknąć się na .... legendy, bajki, komiksy... oraz na detective fiction, fantasy fiction, mystery fiction... i .... ... Nail Fiction .... (tłum. Gwoździkowa Fikcja) .... ... cieszy mnie, że ktoś to w ogóle czyta : ...A mozna wiedzieć gdzie takich fachofcuf się szuka??? .... się nie szuka .... się ma Znowu przyszłam ... Tobie daruję O żesz w mordę, ale fajnego fachofca żeś znalazł... W sumie trzeba było pożegnac się z nim chyba szybciej. .... nie mogę pożegnać się ze sobą ... przynajmniej nie mam takiego zamiaru Nie no gwoździk..... wkręcasz nas....?....czy nie....?.....inni nie zajażyli.....?czy ja źle kumam....?..... ... wkręcałem ... Ty zajarzyłaś .... Brawo! ...Mr Hyde? ... odpowiedziałem wcześniej .... Przez to zdanie też zgłupłam Ps. jestem za wersją, żeś sam sobie fachmanem był ... wersja prawidłowa ... Ja tam twardo trzymam się wersji, że to taki fahofiec był obcy, nie Gwoździk. Gwoździk by nie spluwał i nie latał palić co chwilę i nie psuł płytek. ... Obcy ...to był w kinie wiele lat temu.... ... nie spluwałem ... i nie latałem co chwilę palić ... klej też rozrabiałem jak należy (nawet wiadro nie było za małe ) ... A ja tam jestem dumna z gwoździka, że w humorystyczny sposób umie się przyznać, że taki z niego fachowiec od płytek jak "z koziej d..y trąbka"... ... nie wiem jak wygląda kozia dooopa Ale co se popalił i popatrzył na rybki to jego ... święta racja ... to jego Nie taki zły ten "fachowiec", skoro za friko robi Też takiego mam - ... szkoda, że Gwoździkowa nie pisze na FM .... napisałaby tak samo (chyba ) Kurcze Twój (pół)dziennik to perełka wśród dzienników..... ... jeżeli tak uważasz ... to się bardzo cieszę Jeszcze raz sorki za te wbijane gwoździki mam nadzieję ze mnie przez to nie wypędzisz ze Swojego (pól)dziennika ?? ... jeżeli będziesz zawsze pisała tak jak powyżej ... ... to na pewno nikt Cię nie wygoni Gwoździk, to jak było z tym fachmanem, bo zdania podzielone? Ty, czy nie Ty? ... no przecież napisałem powyżej .. że to ja .. NAIL FICTION Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.08.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Prze to chromolone łącze to ja półdziennika nie poczytam, ale nadrobię, obiecuję!!! Znając Ciebie, toś nieźle namieszał ... Szefowej się wybacza ... ... tyle czekałem ... to i poczekam ... jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.08.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 oj Ty orzeszku się usmiałam do łez (wisisz mi za tusz ), ale ,że TEN fachowiec pali te paskudne papierochy ...fuj....bo pifko to ja rozumię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 O matko, to ja taka głupia jestem? Dałam sie wkręcić jak dziecko! Chyba już mózgu nie używam jak należy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 31.08.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Zgadłam, zgadłam, zgadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.08.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 pourlopowo i tu sie melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dobry. Kurde - jednak tępa jestem.. Gwoździk - no nieźle, nieźle, weź Ty się za pisanie jakiś książek, bestsellery murowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.09.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 (wisisz mi za tusz ), wysłałem Chyba już mózgu nie używam jak należy... ...musisz się czasami "zresetować" Zgadłam, zgadłam, zgadłam ... ale dopiero w drugiej próbie, ha ha pourlopowo i tu sie melduję .. i tak trzymaj ... Kurde - jednak tępa jestem.. Gwoździk - no nieźle, nieźle, weź Ty się za pisanie jakiś książek, bestsellery murowane tępy to może być gwóźdź ..pisanie książek mówisz... ale to by była fajna praca ... tylko jeszcze trzeba by było je w odpowiedniej ilości ... ale dziękuję za komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts